Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marvel hírek

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem!!! A cikk spoilereket tartalmaz a Pókember: Idegenbenről!!!! Igaz ez a cikk már nem aktuális nagyon, de csak most kezd összeállni a kép pár teóriáról. Amit itt leírok az nem biztos hogy 100 százalékig benne lesz, de lehet rá esély. 1. A Baljós Hatos Ez a teória az én szüleményem. A…..
A 2019-es Comic-Con nem volt eseménytelen se film, se játék és se sorozatos téren. Most mi összegyűjtöttünk mindent ami fontos volt az idei Comic-Conon. Július 18. Július 18. videójátékos fronton volt fontos. Ezen a napon jelent meg a kizárólag Nintendo Switch-re megjelenő Marvel Ultimate…..
Figyelem! A kritika Spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végjátékról és a Pókember: Idegenbenről!!! A Végjáték után én nagyon vártam ezt a filmet, főleg hogy a második előzetes szerint bevezetné a Multiverzumot az MCU-ba. De ez sikerült neki? A történet 8 hónappal a Végjáték után jár mikor Peter…..
Július 4.-én jelent meg a Pókember: Idegenben ami valamilyen szinten folytatja a Bosszúállók: Végjátékot, lezár és meg is nyit egy új korszakot. Kritikával még nem tudunk szolgálni, de addig is itt vannak rangsorolva a Pókember filmek a SAJÁT véleményünk alapján. 8. A Csodálatos Pókember Mivel a…..
Nem rég a Square Enix bemutatta a Marvel's Avengers játékának az előzetesét, ami vegyes fogadtatásban részesült. A mi véleményünk szerint egész jónak ígérkezik a játék de talán majd bővebben kifejtjük. De térjünk rá a lényegre, magyarul hogy mi lesz a története a játéknak. A történet kezdetén…..
Figyelem a cikk spoilereket tartalmaz a Végjátékkal kapcsolatban!!! A Végjáték lezárt és el is indított egy korszakot rengeteg új lehetőséggel. Itt van néhány belőlük amiket szivesen látnánk a vásznon. 1. Az Új Bosszúállók Mivel a film végén lényegében feloszlottak a…..
Csütörtökön jelent meg a 38. NMK kötet benne pedig az egyik legjobb történettel a sorozatban. Egy örök klasszikus Pókember történet. A történet Kravennel kezdődik, hogy magáról beszél. Pókember eközben gyászolja Ned Leddset és elgondolkodik a halálon. Ironikusan mikor a városban leng összefut…..
Most 20 éves az X-men franchise és holnap jelenik meg hazánkban a Sötét Főnix is. Ennek örömére rangsoroltuk a véleményünk szerint. (Valószínüleg nem mindenki fog egyet érteni a rangsorral de ilyen az élet) 11. Deadpool A legtöbb embernek tetszett Deadpool első eljövetele ám nekünk nem nyerte el…..
marvel hírek 2019.06.09 09:17:00
@Secretus Rector: Mint írtuk saját véleményünk alapján rangsoroltuk a filmeket és kiemeltük hogy nem fog mindenki egyet érteni a listával mivel lehet hogy neked az Apokalipszis a kedvenc X-men filmed de mi a Logant raktuk első helyre.
A figyelem a cikk spoilereket tartalmaz az X-men: Sötét főnixről!!!! Az X-men franchise idén ünnepelte 19. születésnapját és egyben legutolsó filmjét is. (Igaz ott van még az Új mutánsok de a sok utóforgatás és premier dátum tologatás miatt szerintem abból nem lesz semmi.) Most megnézzük hogy…..
 A Daredevil 3.évadában újra előkerül a fekete ruha és ezzel vissza is térünk az alapokhoz. A történet a ott folytatódik ahol a Defendersben abba maradt, magyarul Matt benn maradt a Hand felrobbant épületében és a világ halottnak hiszi ám eközben gyerekkori árvaházában…..
Csütörtökön jött ki a legújabb NMK kötet amit itt most lekritizálok és kielemzem. A történet Victor von Doommal kezdődik ahogy keresi régi szerelmét, Valériát. Miután megtalálja a nőt azt hazudja neki hogy segítenie kell mivel Doom megakar változni. Ám mint kiderült…..
Figyelem a kritika spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végjátékról!!!!! 11 év. Ennyi kellett az MCU kiteljesedéséhez. A Végjáték ennek a generációnak a Jedi Visszatér-e. Itt lezárul egy korszak és egy új kezdődik. De hogy ne csak halandzsázzak, kezdődjön a kritika. A…..
A cikk Bosszúállók:Végjáték spoilereket tartalmaz!!!! Sok embert foglalkoztat a kérdés hogy ,,ki lesz az új Vasember így hogy Tony Stark meghalt?". Most összeszedtünk egy pár potenciális jelöltet akik szerintünk ha csak egy kis ideig is de betölthetnék Vasember szerepét az…..
Kerek félév után újraindul a blog. Innentől kezdve igazából nem hírekkel fog foglalkozni az oldal. Természetesen lesznek híreink de csak a legfontosabbakról csinálunk bejegyzést valamint lesznek olyanok is amelyekhez linket rakunk. Az oldal régi URL-je nem elérhető mivel kérdőjeles okok miatt…..
Sajnáljuk a csúszást aminek a kiváltó oka az volt hogy Levi gépe valahogy nem akarta elfogadni a blog jelszavát de most már minden rendben van. Szóval jöjjenek a hírek!                            Képregény hírek: Megtudtuk hogy Novemberben csak egy Kingpin képregény lesz (Venom\Carnage) mivel…..
Sajnáljuk hogy egy napot kellett várnotok, de mint észrevehettétek most már többes számban beszélek mivel az oldalhoz csatlakozott még egy tag így már ketten vagyunk. Én Imre vagyok én fogom csinálni a hét összefoglalókat és a kritikákat és Levi pedig a teóriás videókat. Na de most térjünk át a…..
Végre sikerült eljutnom a moziba és megnézni a Venomot. Olyan rossz lett e ahogy a kritikusok mondták vagy egy kellemes csalódás ? Lássuk a kritikát!                               A Venom nem lett az év legrosszabb filmje de nem is kellemes csalódás. Annak idején mikor a Sony bejelentette hogy…..
  Eltelt egy hét és ismét sok hírünk van.                                Képregény hírek: Elindult itthon is a Marvel Max sorozat. A képregényeket a Fumax kiadótól lehet megvenni kizárólag online. Kiadnak egy Alias (Jessica Jones) képregényt, a Fekete Párduc ikonikus ellenfeléről Erik…..
Szép, 1 hét alatt 4 trailer elemzés, nem hittem volna. Mint ígértem itt van a Runaways trailer elemzése.                       Rögtön a trailer elején láthatjuk amint valamilyen ősierő kitör abból az üregből melyet a csapat megpróbált elpusztítani. Láthatjuk főgonoszunkat aki látszólag fel van…..
Miután kiraktam az Into the Spider-verse elemzését, persze hogy jön még egy előzetes. De nézzük a jó oldalát, ezt az évadot nagyon vártam főleg a Defenders lezárása után úgy hogy 2 hét múlva jön a Daredevil 3.évada és végre kaptunk egy akciódús előzetest. (Amúgy amikor felnéztem a Youtube-ra eszembe…..
Természetesen miután tegnap megcsináltam a Sötét Főnixes elemzésemet abban a pillanatban miután felraktam megjelent az Into the Spider-verse új előzetese. Na nézzük!                         Őszintén én először azt hittem hogy egy Újvilági pókember animációs filmet kapunk, de ahogy most elnézem…..
Sziasztok! Igaz nem említettem de készültem egy Sötét Főnix trailer elemzésel. Kezdjük! Az előzetes azzal indul hogy a fiatal Jean Grey megérkezett Xavier iskolájába, majd Charlesnak arról beszél hogy valaki úgy gondolja hogy helyre tudja hozni, de Charlesnak erre annyi a válasza: Nincs veled semmi…..
Mint ígértem ezen a héten már lesznek hírek és egész sok minden történt.                            Képregény hírek: A Kingpin kiadó kitette a jövő évi képregény terveiket, A hihetetlen pókember sorozat megkezdi a Pók-sziget (spider-island) nevű eseményt valamint a különszámokban a 2099-es…..
Üdv a blogon amely Marvel hírekkel foglalkozik. Hetente 1 blog lesz a hét Marveles híreiről. Minden héten vasárnap lesz helyzetjelentés (ezen a héten még nem mert tanulom kezelni az oldalt). Jó szórakozást!..