Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palma de

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Bálint megírta posztját arról, hogy Magyarországon is lehet akár olyan jól élni, mint külföldön, aligha gondolta, hogy milyen vitát generál. Most érkezett tőle egy újabb írás, ami csak részben reagál a kommentekben felmerült kérdésekre, viszont praktikus tanácsokkal szolgál...
Palma de 2020.07.07 10:34:26
@Herr Géza: szerintem Svájc nem EU-s tagállam, így rá nem is vonatkoznak az EU-s szabályok! Egyébként meg a svájciak valóban nagyon szarevők!
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Palma de 2019.06.23 13:09:41
@Willkommenskultur: szerintem ez nem így van! és egyébként lehetett volna jó ellenzéki (jelenleg is regnáló) polgármestereket találni a posztra, akikhez lenne bizalom is! Ezek a lúzerek soha nem lesznek szimpatikusak és az emberek már nem kockáztatnak Demszky után! Tarlós messze jobb, mint amilyen a korábbi városvezető volt és ez látszik a városon is! Az ellenzéki jelöltek erre NEM ALKALMASAK!
JogÁsz Dübörgünk 2018.12.29 19:00:00
A csőd szélén a New York Times. Kép: blitz.al A világ egyik – eddig – legolvasottabb lapjánál kitört a botrány. Számos újságírót elbocsátottak, többek ellen fegyelmi eljárást indítottak. Az amerikai olvasók levelek ezreivel árasztották el az újságot, milliók…..
Palma de 2018.12.30 16:56:50
@Kampfer: Ott a pont!
Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a súlycsökkenéshez kevesebbet kell enni és többet mozogni. Persze ez nem ilyen egyszerű, mert a mai környezet és az ember biológiájának kombinációja nagyon meg tudja nehezíteni a fogyókúrázást...
Palma de 2018.09.17 08:30:34
@mortullus: csak a reggelit és az ebédet, ahogy az összes többi kollegám is! egyébként Magyarországon a Munka Törvénykönyve előírja a kötelező pihenőidőt és a kötelező ebédidőt is, amit le is dolgozunk! te hol dolgozol? egy román bányában?
Palma de 2018.09.17 13:19:04
@Zabalint: nagyon komoly hozzászólás! magadtól találtad ki vagy diktálták?