Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magnifique

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Woof Hosszú sörény 2008.09.19 14:49:13
Limitált tapasztalataim mellett eddig azt szűrtem le, hogy a legtöbb meleg férfi nem szereti a hosszú hajú férfiakat. Érdekes, mert pl az apám szűklátókörű felfogása szerint a hosszú hajú férfiak mind buzik. Van itt egy kis ellentmondás.Szerintem egy hosszú hajú férfi is lehet…..
Meleglelés Malac harisnyakötőben 2008.09.14 13:50:00
Fárasztó kommentekben ismételgetni, ezért szúrom be ezt a bevezető bekezdést: az alábbi írás a buli plakátjáról, nem pedig magáról a buliról szól. Csak a második mondatig kell eljutni az olvasásban, hogy ez világossá váljék: "Nem kívánok kritikát…..
Woof Sötét lovag 2008.09.17 21:46:00
Régen nem írtam semmit. Sokminden összejött az elmúlt hetekben, és nem volt időm kettős életem sötétebbik oldalát ápolni. Fehér lovag kellett legyek ragyogó páncélban.Néha megijedek magamtól... olyan mintha kezdeném élvezni ezt. Mintha tényleg lenne egy titkos identitásom,…..
Meleglelés Homonegatív 2008.09.18 10:04:00
Nem vagyunk valami kirobbanó formában. Hogy kire értem ezt? Az inkább a kérdés, ti kire értenétek. Miután évekig külföldön éltem, hazaköltözésemkor igencsak meglepett, hogy az emberek komorsága még a korábbiaknál is hangsúlyosabb lett. Azon morfondírozok, vajon az általános…..
Meleglelés Monogámia, monománia 2008.09.04 17:35:00
Egy New York-i zsidó meleg könyvét olvasom. Daniel Mendelsohn 1960-ban született Long Island-ben, és bár klasszika-filológusként végzett, könyveiben leginkább a zsidó identitás kérdéseivel foglalkozik. Az amerikai kritika osztatlanul elismeri munkásságát, különösen a The Lost: A…..
Az outolásnak több olyan aspektusa van, amelyről nem írtam a múltkor. Nem sokáig húztam a családi coming-outot. Nem tértem ki a biszexuálisokra. Sőt, nem tértem ki a leszbikusokra sem, pontosabban nagyon is férfiszemmel írtam a cikket, egészen egyszerűen azért, mert bár látok…..
Woof Pörgés 2008.08.29 14:56:54
Kicsit felpörgött körülöttem minden. Pár nap barátokkal, a szokásos "Többet kéne csajoznod!" szövegek hallgatása... Fura módon most, hogy már tudom pontosan mit akarok, ezek a beszélgetések nem is feszélyeznek annyira. Kedvesen mosolygok, és hárítom a labdákat. Profi…..
Mi a legnagyobb baj a magyar melegbulikkal? Az, hogy zenéhez alig értő emberek szerveznek zenés-táncos mulatságokat, miközben gyakran az az érzése a szemfüles közönségnek, hogy magasról tesznek arra, mit tolnak a közönség orra, lába alá a táncparketten. A Candy! - és talán…..
Woof Görög isten 2008.08.22 10:47:06
Hivatalosan elvesztettem a meleg-szűzességem. Fantasztikus volt!Régebben olvastam egy amerikai pasas fotóblogjában, hogy 17 éves volt, amikor először együtt volt egy férfival, aki nős volt, és negyvenakárhány éves. Ez ugyebár teljesen illegális odaát, de itthon is. Ő viszont annyi…..
Rövid híreink:Újra álruhás kommunista provokátorok árasztották el Budapest utcáit. Igaz hazafinak álcázva titkosrendőrök támadtak a provokatívan lélegezni merészelő homoszekszuálisokat védelmező békés rendőrökre. A támadólag fellépő álarcos provokátorok azonban túl…..
A Marketing Centrum megmérte, hogy az emberek szeretnének-e reformokat. Az emberek: igen. Akkor mi volt ez a népszavazás? Teszi föl a kérdést Bruck Gábor és Marián Béla egy NOL cikkben. A megkérdezettek 80%-a továbbra is tisztában van azzal, hogy a reformok célja a kisebb és…..