Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halott a likány

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Egy hete jelent meg Vági Márton Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz? című véleménycikke az Azonnalin. A jobboldali sajtó azóta is epét hány. Vajon mennyire jogos ez a felháborodás?   "Biztos, hogy a partnerem a megfelelő személy erre a célra? Nem csak azért akarunk…..
halott a likány 2021.02.13 20:56:07
@desw: nem Béla bá fizette a suliját, Béla bá annak az összegnek csak pármilliomod részét fizette. Viszont Béla bá ezért öregkorára, elhagyatva, gyermektelenül teljes kiszolgálást vár el. A fair az lenne, ha Béla bá havonta csak annyit kapna vissza attól a személytől, akitől ő pedig mindent elvár, amennyivel ő támogatta az a dójából a leendő ápolója képzését.
Szóval Béla bá kapna kb. 50 forintot havonta, oszt oldja meg az életét ebből ahogy tudja. Seggtörlés, etetés, fürösztés ebbe az összegbe nem fér bele. Ennyit adott Béla bá az ápolónak, ennyit kap. Win-Win.
halott a likány 2021.02.13 21:13:30
@desw: Szóval szerinted egy kalap szart sem érnek azok a diplomás orvosok, jogászok, tanárok, ápolók, gyógyszerészek, tűzvédelmi mérnökök, mentőápolók, rendőrtisztek, programozó matematikusok, pszichiáter és pszichológus stb. akik itthon tanultak, élnek és dolgoznak? Szerinted melyik szakma számít jónak és melyik szarnak?