Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steindl Máté

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Válaszd az életet, válaszd a Facebookot a Twittert az Instagramot, hátha valahol valakit érdekelsz.” – hangzik el az  ikonikus film húsz éve várt folytatásában a Trainspotting második részében. Mostanában egyre többször vettem észre magamon, hogy akarva akaratlanul szinte már tudat alatt veszem…..
“Válaszd az életet, válaszd a Facebookot a Twittert az Instagramot, hátha valahol valakit érdekelsz.” – hangzik el az  ikonikus film húsz éve várt folytatásában a Trainspotting második részében. Velem már többször előfordult, hogy töröltem a telefonomról a Facebook és az Instagram alkalmazását is,…..
Képek a cikk végén!  Idén nyáron van szerencsém az 5. hónapomat tölteni Kaliforniában, három éven belül. Egy rövid, de hasznos, praktikus tanácsokkal tűzdelt élménybeszámolót szeretnék írni… •  … azoknak, akik még nem jártak itt, de kíváncsiak rá, milyen élményeket és impulzusokat ad a nyugati…..
Steindl Máté 2018.09.15 09:08:12
@studkell: Köszi :)
Steindl Máté 2018.09.19 14:17:39
@Skywatcher: Köszönöm!
Biztosan vannak igénytelen és szegény emberek is, de a rendhagyó öltözködés nem olyan ritka, főleg azért nem, mert nem néznek hülyének, nem néznek ki vagy szólnak meg, ha eltérően öltözködsz az átlagtól. Amíg Magyaroraszágon ahogy Te is írtad "igénytelen, ferde, degenerált" címkéket akasztanak rád, ha különbözöl a sok birkától, Amerikában nem érdekli az embereket milyen ruhában mész a boltba vagy az utcára.
Steindl Máté 2018.09.19 15:17:57
@Skywatcher: Ha nem is ismeretlen, de mindenesetre jóval ritkább. Koszos ruhában én is megyek a boltba, lehet hogy épp edzés után vagyok vagy biciklizni voltam. Más pedig lehet, hogy építkezésen dolgozik mondjuk. Szerintem hiba bárkit megítélni a ruhája alapján, mert egyáltalán nem lehet tudni, hogy ki honnan jött és miért néz ki úgy, ahogy.
  avagy "The last free place in America" Még több kép a cikk végén! Eredetileg az Amerikai Tengerészgyalogság gyakorlóbázisa volt, de ezt 1949-ben bezárták, 1956-ban pedig az összes épületet lebontották, csak néhány hatalmas betontömb és tábla maradt hátra. Az emberek 1965 körül kezdték el…..
Alighanem mindenkiben él egy kép Kaliforniáról (Hollywood nem kegyelmez…), amiben a filmsztárok csillogó világa éppen úgy benne van, mint Los Angeles vagy éppen az óceánpart. Csakhogy az egyik legfontosabb amerikai állam ennél jóval több és változatosabb, nekünk pedig nagy…..