Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.hyde

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki azt hiszi, hogy a tegnapelőtti cikket musical-ekkel folytatjuk, az most akkor kattintson az X-re a sarokban. A TOP30 zenés jelenet filmekből EVÖR első 15 helyezettje következik, tökéletesnél tökéletesebb zene+kép házasságokkal. Most már lehet vitatkozni, na mi maradt ki? 15. A…..
mr.hyde 2013.11.26 23:44:52
@danialves: Ez szerintem is a legjobbak között van:
www.youtube.com/watch?v=yqidU6fXwAA
A luxusmárkákat forgalmazó KZM megtartotta már-már hagyományosnak mondható őszi partiját, amin hazai celebek mutatták be a legújabb darabokat. Bemutatkozott például az elegáns férfiak nagy kedvence, az Armani, ami most is az igazi luxust, a sportos magabiztosságot tükrözi.…..
„A napokban megismertem egy másik lányt, és kicsit kijózanodtam. Úgy éreztem, ez a 10 hónap egyfajta vakságban telt” – igaz, hogy a celebek világát éljük, de ha a csajod is annak képzeli magát, akkor ideje kilépned a Villából. A srác megismer egy magát sztárnak…..
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..
mr.hyde 2011.03.22 13:49:32
Nekem a személyes kedvencem Kirill pátriárka 30.000 eurós Breguet karórája. :)

www.deluxe.hu/cikk/20090703/kirill_orosz_patriarka_sved_breguet_markaju_orat_hord

És ilyeneket nyilatkozik:

"Az ukrán média a fotók kapcsán megemlíti: miközben az egyházfő drága órát hord, folyamatosan arról beszél, hogy a féktelen fogyasztás komoly gondokat okozhat az emberiségnek. Ukrajnai látogatása során egy televíziós műsorban is fellépett, ahol hangsúlyozta: rendellenes hogy az emberek többsége rohan a reklámok és az utolsó divat után, és képesek szinte bármit megtenni egy új mobiltelefonért vagy egy kiválónak számító autóért. Sokan örömöt is már csak a tárgyak megszerzéséből merítenek, ami végzetes problémát okozhat."

Erre mondják, hogy álszent, nem?
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
mr.hyde 2011.03.18 14:25:41
@jrugó: Én is villanykapcsolóból operáltam ki a rugót. Karácsonyra is villanykapcsolót kértem.:D
A szokásos hétvégi wikipedia böngészés közben találtam az elmúlt vasárnap az aktuális dátumot: 1968-ban a mai napon - 01-11-én - hunyt el Seress Rezső.A Szomorú vasárnap legendájáról részletesen ír az urbanlegends.hu site, életéről pedig a wikipedia, innen csupán…..
mr.hyde 2011.01.11 11:37:35
@x-gab: A Portishead nagyon eltalálta. Iszonyat jó.
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..
Tudom, hogy nem új hír (2008-as), de akkora burzsujság, hogy nem lehet nem megemlíteni ezen a blogon: 300 000 dollárért (56,4 millió Ft) olyan órát piacra dobni, ami a pontos időt nem, csupán a napszakokat jelzi, annyira kretén ötlet, hogy már szinte zseniális. Ezt az órát még…..
mr.hyde 2010.01.18 22:45:10
@R. (nő): Természetesen a kedvedért kerestem. Ezt a karórát amiről a cikk szól pont a neandervölgyben élőknek készítette Romain Jerome.:D
Elhatároztam, hogy megszerettetem az ismerőseimmel a mechanikus karórákat, meg úgy általában az órakészítést. Számomra ez művészet.
mr.hyde 2010.01.18 23:07:03
@félemelet: Teljesen igazad van. Akinek csak a pontos idő fontos az egy kvarc óránál jobbat keresve sem talál. De a mechanikus karórák egy kicsit többről szólnak szerintem mint a pontos idő. Például A.Lange&Söhne Lange 31 karórája 31 napot jár egy felhúzással. Persze tudom, hogy egy kvarc óra meg 5 évig egy elemmel. De akkor is.:D
mr.hyde 2010.01.18 23:27:18
@R. (nő): Örömmel hallom, hogy szereted mechanikus karórákat.:) Ne úgy nézd, hogy egy magyarországi falusi iskola 10 éves költségvetése!!! Úgy néz, hogy van olyan karóra amit egy órásmester egy évig készít. Pl: Becsei Áron Magyar órásmester PRIMUS órája is ilyen ha jól emlékszem. 1 év! És szeretne ebből megélni. Ezért drága.
Volt, van egy borok a hiperből sorozat itt az Alkoholistán. Mostanában el-elmaradnak a nagyszámú hiperes borélmények – részben talán a neon-próba miatt is. Mindenesetre pár cikk erejéig én is megpróbálom feltámasztani ezt a rovatot, legalábbis olyan borokat ajánlani, amiket…..
Appleblog Új Apple TV jöhet 2009.09.02 12:04:00
Ugye, hogy most sikerült sokkolnom titeket? látom, hogy a monitorok előtt valaki hisztériás rohamot kapott, más idegből felhúzta a jég dupla whiskey-vel-kombót, néhányan meg kivetették magukat az ablakon izgalmukban a címbeli állítás miatt.Oké, tudom, Magyarországon tök…..
Autófília Malaysia 2009.04.06 15:00:00
Bár Omm tavalyi F1 szösszenetei meglehetősen olvasottak voltak, idén már minden blogon akad az aktuális futamról szóló post, így nem feltétlen folytatjuk idén a sorozatot. Három gondolat azonban megkerülhetetlen: - Tavaly év végén elsirattuk az F1-et, szerencsére nem lett igazunk.…..
András levelét olvasva nehezen tudnám eldönteni, hogy annak melyik részét gondolja komolyan és hol kell éreznünk némi iróniát. Ha az egész levél teljesen komoly, na az a gáz. Ti mit gondoltok? Autópálya, három sáv. Ez az, amit már nem tudjnak feldolgozni az emberek. A legtöbb…..
Ha jól számoljuk, két és fél hónapja nem jelent meg különlegesekről szóló poszt a lemilen; utoljára a lengyel testvérekkel foglalkoztunk december elején. Nem magyarázkodni akarunk, hiszen tudjuk: vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amiket egy férfi emelt fővel maximum beismerni tud, s nagy levegőt…..
Egészséges esetben az ember egyszer házasodik egy életében. Én ezt szombaton megtettem. Rálf atya kimondta a boldogító igent. Bár 6 éve szárnyal a szerelem, fél éves a kislányom, nem kell papír hozzá, hogy egyértelmű legyen a helyzet, megbeszéltük, hogy persze majd egyszer…..