Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrEe3

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vincze Péter az UTE-ban folytatja..
andrEe3 2018.11.22 10:57:17
@leonov: hát nem tudom.. az utóbbi időben jobban figyeltem a játékát, és pont az volt a szembetűnő hogy a Ritó-Hajós pároshoz képest mennyire nem volt agilis, nem korcsolyázott úgy, nem ment úgy a korongért. Nekem az az érzésem hogy mikor ideigazolt nagyobb szerepet képzelt el magának, a 4. sorba pedig teljesen beleszürkült. Véleményem szerint abba a szerepkörbe a HKBból Godó vagy Szappanos is teljesen megfelelő lenne.
Hokiklub Budapest–FTC-Telekom 2-6 Dusan Kapusta: – Próbáltam a csapatot lélekben felkészíteni arra, hogy egy kitűnő formában lévő Ferencváros ellen kell pályára lépniük. Az első harmadban két perc alatt két gólt is kaptunk, ami meghatározta a meccs további alakulását. A második harmad…..
andrEe3 2018.11.15 09:48:34
@21 ezer Ft: mi alapján van a Vasasnak több értelme mint a KMHnak?
Gyergyói HK–Vienna Capitals II 0-1..
DVTK Jegesmedvék–HKM Zvolen 0-5 Glen Hanlon: – A liga egyik legjobb csapatával játszottunk, és ellenfelünk megérdemelten győzött. A zólyomiak emberhátrányban kifejezetten jól védekeztek, támadásban pedig kitűnően használták ki a hibáinkat. Andrej Podkonicky: – Számítottunk rá, hogy kemény…..
andrEe3 2018.09.24 12:13:16
@Bar down: nem tudom miért akarod mindenképp ráhúzni a vizeslepedőt a történtekért a mikolciakra, de nem így volt. Az általad linkelt facebook posztban írtak már az után történtek hogy a szlovákok ki lettek vezetve a csarnokból. Ez tény, a Fanatics oldal tippem szerint csak pontatlanul fogalmazott. Viszont azt nem értem hogyha pár kommentel feljebb magad is leírtad hogy nem tartod őket hitelesnek, akkor egy nappal később miért kezeled megint tényként az ott leírtakat.
Fehérvári Titánok–Újpesti TE 3-2 Kiss Dávid: – Az utóbbi mérkőzések után úgy kellett nekünk ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Ez a találkozó megtanított bennünket arra, hogy elhiggyük, képesek vagyunk ezen a szinten játszani, és ebben a ligában helytállni. Ebben a hatvan percben, sőt még…..
Vas János: Itt a 90-95 százalék nem elég..
andrEe3 2018.09.20 09:29:51
@OliBLOOD: Jogos, főleg hogy a HKB-nek vasárnap lesz legközelebb meccse, abszolút bele kellett volna hogy férjen.
Az a lényeg, hogy ez a két csapat helytálljon..
andrEe3 2018.09.18 10:09:42
@kerusz: értem én hogy van benned egy hatalmas tüske a Miskolccal szemben, és ezért ott ekézed ahol tudod, de lehet hogy nem pont a fiatal játékosok cinikus minősítgetésével kéne ezt a késztetést levezetned, van elég más pont ahol támadhatsz :)
DAB–Brassó 4-1 Antti Karhula, Dunaújváros: “Ez volt a negyedik meccsünk hét nap alatt, vasárnap vesztettünk, utaztunk. Ezek fényében mentálisan nagyon jól kezeltük a helyzetet, készen álltunk, kemény hatvan percet tettünk az asztalra. Több volt bennünk az energia, mint az ellenfélben.…..
andrEe3 2018.09.18 10:01:01
@freddyD: A csapatoknak lehet hogy nem, de a sportágnak nem árt hogy a pár száz fanatikus mellett aki így is úgy is kilátogat, szélesebb körben is megmutassa magát.
Ahogy az előttem szólók is írták a 8 órás kezdés viszont tényleg necces.
A rájátszás a DVTK Jegesmedvék minimális célja..
andrEe3 2018.09.14 10:30:30
@Antibes: A magyar mezőnyben szerintem nem nagyon lehet olyan játékos találni aki komoly erősítést jelent, de bevállalja hogy adott esetben a fél szezont a padon koptatja. A HKB-nál meg bőven kapnak jégidőt a fiatalok, nyilván nem ők fogják megváltani a világot, de pár hónap ERSTE liga után néhány cserét rájuk lehet bízni majd(sőt Kiss a kapuban kifejezetten jó volt a Titánok ellen). Ha meg tényleg nagyon ég a ház szezon közben is lehet igazolni.
andrEe3 2018.09.14 12:46:30
@Bar down: ebben egyetértek, az "ég a ház"-nál én leginkább arra gondoltam hogy ha neadj Isten tényleg jön egy sérüléscunami, és már felhívni sincs kit a HKB-ből.
A MAC vagy a Fehérvár viszi haza a "Szuper"kupát?..
andrEe3 2018.09.12 12:09:10
@DominiKing: nyilván egy meccsből nem szabad mindent levezetni, de nekem is az volt az érzésem hogy ez nem csak egy jól sikerült este volt tőlük, hanem simán pariban lennének egy hétmeccses szériában is. Pedig én aztán abszolút nem vagyok MAC szimpatizáns.. :)