Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikis

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Idén is elkészítettük az adventi koszorúnkat, Czárán Eszter: Világnak Virága c. könyve ésMolnár V. Józsi bácsi útmutatásai szerint.Igaz, hogy itt nem találni füzfavesszöt, se csipkebogyót, de nem estünk kétségbe, hanem igyekeztünk megoldani a problémákat…..
Tudtad? A fasz kivan, de tényleg! 2009.03.24 20:21:00
 Megint Orbánt fogom szapulni, úgyhogy aki Fidesz párti, és számára Viki a messiás, az kattintson a böngészőjében a "vissza" nyílra.  Egyszerűen nem értem ezt az embert. Nem tartom ám hülyének, csak egy hatalommániás kis ……(ide gondolj azt, amit…..
 Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra: - Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből! - mondja a tanárnő. - Ki mondta: "Szabadság vagy halál"? Síri csend az osztályban, csak…..
Mikis 2009.03.29 09:08:33
A lakásra van még tízmillió, a kocsira három, drága elvtikéim, csapjátok már hozzá az én "egy főmre jutó" 300k-mat, oszt jónapot! Na, jó, szorozzuk meg öttel, mert itt van még az asszony, meg a kölykök is, mindegyikünkre jut 300.000 (vagy lehet, hogy most már 4???), az…..
Mikis 2009.03.29 08:57:49
Igen,eleg szep ideat vezettel le,bar csak muködökepes lenne a dolog,en is csatlakoznek hozzad.Viszont tartok töle,hogy 2-en maradnank ebben az adossagatvallalasban,es igy kicsit nagy terhet vennenk a hatunkra...
Egyet nem ertek,mire kell ez a nagy allami gepezet.Ennyi politikus,kepviselö,tanacstag es irodista 10szer nepesebb orszagokban sincs.Es igencsak joletet biztositanak maguknak.Mindenböl a legjobb,a legdragabb,a legelökelöbb...En veluk kezdenem a leepitest hisz ahogy mondjak is:sok baba közt elvesz a gyerek.Ezutan atvizsgaltatnam az illegalisnak velt szerzödeseket gyorsitott iramban es a felelösöket felelösse tennem,ha kell fizessenek vagy menjenek börtönbe.Realisan teljesithetö adozas nelkul ne varja senki hogy a becsuletesseg divatta fog valni,viszont ha erre meg lesz az alap,igen is drasztikusan fel kell lepni az adocsalokkal szemben mind a kisembernel,mind a hatalmassagoknal.Ahogy te is irtad,kinek kevesebb van az kevesebbet,kinek több,az többet vegyen ki az atvallalasbol.De mindenki vallaljon valamit!Es aki nem akar,arra par honapon belul sujtson le a törveny!Ne 5 ev mulva,es akkor is csak ejnye-bejnyevel.Szerintem addig,ameddig nem teszik vonzova a munka erdemet,amig nem tesznek erdekeltte abban hogy igen is dolgozzak,addig amig a befizetett javak elkölteset nem lehet szamonkerni,amig ekkora burokraciat kell fentartani akik fenyuzö eletet elnek,amig a felelössegvallalas,a szamonkerhetöseg es elszamoltatas nem jön divatba ,nem sok javulast latok ebben az orszagban,barki is legyen a vezetö...
Az elsö nagyobb fordulat az eletemben akkor törtent,mikor valasztanom kellett,csalad vagy a hobbikent szeretett es megrögzöttkent muvelt munkam között.Nem ertettem,miert baj az ha beleadva apait-anyait vegzem azt a munkat amiben sikeres vagyok,szeretem csinalni es meggyözödve hiszem,hogy ez…..
sorsfordulom a fordulat... 2008.06.20 14:51:00
Itt vagyok! elerkeztem a problemamhoz,elerkeztem a baj gyökerehez...Megszunt a munkam... Es ez nagyon mellbevagott!!!mit csinaljak most???Mihez kezdjek?Mindenre fel voltam keszulve,de ez most varatlanul ert...Erdekes,hogy nem mondtak fel,csak felmondattak velem...Azt akartak,hogy feketen dolgozzak…..
Szoval itt vagyok es szetnezek magam körul es bepillantok magamba,megvizsgalom a lelkemet,erzeseimet,figyelek a gondolataimra...akkor most mi tevö legyek???Segitseget akarok kerni,mert döntenem kell!Nehez dönteni,jo lenne egy ket tanacs,de kitöl?Ki tudhatja azt mit erzek most,milyen gondolatok…..
Mindenkit udvözlök.Meg soha nem irtam naplot,sem pedig blogot.Nem is olvastam maset sem.Ma kaptam egy ismerösömtöl az ötletet,hogy "problemamra" lehet esetleg az is egyfajta megoldas,hogy irjak blog-ot.Ma mas ugy miatt atjött hozzank es alkalom adtan rakerdeztem:mit ert…..