Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöcökk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a színnel egészen mókás a képe Legutóbb amikor helyszínt kerestem egy kliphez, a rakparton gurultam. Ahogy a  rengeteg kocsi között nézelődtem, megláttam ezt a gépet. Igaz, nem volt nehéz nem észrevenni. Egyrészt nagyobb volt, mint a többi, no és a színe? Az első lehetőségnél megálltam, és…..
Pöcökk 2017.05.26 07:26:46
@prokee: Örülök, hogy kiszúrtál minket! Ha érdekel egy kicsit jobban is az UAZ, keress bátran, szívesen megyünk egy karikát! Üdv, Tamás
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
Tudják, a fekvőlámpás Mercedesek egyik legzavaróbb hibája, hogy az üléseik leszakadnak. Főleg az elsők, kiváltképp a vezetőé. Már egy átlagautó szivacsülése is elég pocsék tud lenni, amikor valami benga nagy ember szétüli, de a W123-asban epedás az ülés, mint minden Igazi…..