Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kadarjani

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
Ha van gyűlöletes szó, akkor az állaza, álfiatal vaze, vazze, sőt waze az, nem beszélve a wazzéról. (A Megint Állunk Vazzénak azért bocsátunk meg, mert másképp nem jönne ki a rövidítés.) Mégis lelkesen ajánljuk bookmarkolásra a rettenetes nevű Aggyá számlát, waze! blogot,…..
Szekértábor egyszerűnek tűnő útjának minden mozzanatába beleköpött a MÁV. Egy vonata és csatlakozása sem úgy alakult, ahogy eredetileg eltervezte, végül még szerencsétlen öngyilkos miatt is vitázhatott a masinisztákkal.Pilisvörösvárról kellett Debrecenbe utaznom (és…..
Kevés undorítóbb van a telefonos marketingzaklatásnál. Talán csak a sertés beleiben élősködő bélgiliszta, amit a Duna-parti horgászok csodacsalinak tartanak márnára, cupáknak neveznek, és facsipesszel megcsippentve tűznek a horogra, annyira fertőző. No és az a…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
A Homár is rendszeresen kapja a Reader's Digest vonzó dizájnú borítékba csomagolt papírspamjait, de egy rövid postaláda-kuka útvonallal általában meg is oldja a problémát. U.T viszont nem ilyen béketűrő, már régebben megírta a kiadónak, hogy nem kéri a kiadványokat, sőt a…..
 Ergé teás-Kula Shakeres bejegyzése ihletet adott. Úgyis akartam írni egy rövidet a punkról, csapjunk bele.  A punk rockot leginkább a baloldali, liberális ideológiákkal kötik össze, és általában ez az értelmezés meg is állja a helyét. És az üzenetet gyakran nem…..