Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astoria & Stadionok mániás

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn az Indexen olvastam, hogy a Microsoft tanulva a Windows Vista hibáiból, sokkal felhasználóbarátabbá teszi a Windows7-et, mégpedig úgy, hogy a kezelőfület és az alap programok átépítésén felül még arra is lehetőséget adnak majd, hogy számunkra felesleges, alap…..
Astoria & Stadionok mániás 2009.03.12 21:03:48
@BenTLor: Egy percen belül kéne boot-oljon? Oké... Nekem friss újratelepítés és no antivirus mellett is több... (XP)
Kedden belátogattam abba az általános iskolába, ahonnan négy éve elballagtam. Középiskola első, második osztályában még sűrűn jártam be, azóta nem voltam. Két év alatt sokat változott az iskola, meséltek a tanárok, nem is keveset. Kezdjük azzal, hogy tavaly bezárt az…..
Gál M. Sztrájk képekben 2008.12.20 00:02:00
Majd’ 1 hete van vasutas sztrájk, amit kénytelen vagyok „követni”, hisz minden nap vonattal járok, Érd és Kelenföld között. Az utóbbi napokban csináltam pár képet, dolgozó vasutasokról, üres állomásokról, pályaudvarokról, vonatokról. Csak a saját…..
Astoria & Stadionok mániás 2008.12.20 16:43:02
Engem szerencsére személyesen nem értint a sztrájk illetve egy csöppet igen, a BKV-metrók megnövekedett utasforgalma miatt, de a nem létező t*köm tele van már vele!

Az utasok egy része vár egy vonatot, és késik, más része nem is tud eljutni, harmadik része araszol autóval a dugóban, negyedik része pedig rosszul lesz a zsúfolt, levegőtlen buszokon.
Most, a válság idején rengetegen "állnak sorba" egy-egy munkahelyért, nem vagyok biztos benne, hogy azt a dolgozó, aki egy héten keresztül minden nap késik, a drága dolgozni nem hajlandó MÁV-os ********-ek/-ak/-ok (ide mindenki azt helyettesít, amit akar) miatt, következő héten is az adott cégnél dolgozik.
Tudom, induljanak előbb az emberek, de mikor aludjanak?
A MÁV-osoknak biztos jól esik kávézni egy meleg helyen, és közben dumálni, de eredményt nem érnek el a sztrájkkal, ezt felfoghatnák a kicsi kis agyukkal.
Különösen szemétnek tartom azokat a kalauzokat, akik, mikor épp indulna a vonat, akkor közlik, hogy nem veszik fel a munkát.
G.M. cikkéből nekem az jön le, hogy elítéli a sztrájkot. Amennyiben ez így van, én is egyetértek vele, 100%-ig.

Biztos keserű szájízzel fogok a vonatokra felszállni a közeljövőben. Nem tudom, hogy bízzak meg ezekben az önző, a polgártársai (az utasok) érdekeit lesz*ró mozdonyvezetpkben... Az ilyenek vezetik neki a vonatukat 80-nal az előttük haladó vonatnak (ugyanis, ha egy kis köze is van a vasútnak a metró világához -ugyanis utóbbiban egy nagyon de nagyon aprót jártas vagyok-, abban az esetben úgy gondolom, hogy a nemrég történt tragédiának 100%-ig a mozdonyvezető volt az oka).

Tisztelt Mozdonyvezetők, és Kalauzok!
Sztrájkoljatok, Drágáim, sztrájkoljatok, így karácsony előtt különösképp fasza, de én (és szerintem sok más ember is) leírtalak Titeket! Nem vagyok Veletek, mostmár nem is szeretlek Titeket. Remélem, jól szórakoztok, amíg sok embert elbocsátanak, mert késik, sok ember rosszul lesz a tömött buszon, és sok ember 3-kor kell 5 helyett, hogy ne késsen!
Astoria & Stadionok mániás 2008.12.20 17:12:04
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
Változások Budapest tömegközlekedésében Naponta kapok leveleket, amikben leírjátok, hogy a BKV weboldalán elérhető, és a pénztárakban meg is szerezhető az a kis füzet, melyben nagyoltan leírja a BKV, hogy milyen változások várhatóak, és mikor. A Paraméterkönyvet többszöri…..
Kedvenc járművezetőim olyanok, akik a leszálló emberekre rácsukják az ajtót, felszállni senkit nem enged. A kulturáltabb még csúnya szavakat is mond a mikrofonba.Sziasztok!Gondoltam, megosztom ezt az esetet, mert igen érdekes volt, és hát kíváncsi vagyok, vajon ti meg tudjátok-e…..
Astoria & Stadionok mániás 2008.07.25 11:57:24
LoviGabi 2008.07.25. 11:28:08 >> Azért az M2-n utasként elég nagy tömegnyomorokat tapasztalok. M3-on Te tudod, hogy mi a helyzet...

boldii 2008.07.25. 01:10:57 >> Aha. Várjon meg minden csiga utast, késsen, és az sem baj, ha a mögötte levő üres villamos már a s**ggében van. Akkor meg mondjuk azért jönne post ide, mert 10 percet kellett várni a vilire.

bandeenator ·
kritika3.blog.hu 2008.07.24. 23:04:25 >> Sőt, tovább megyek. Én naponta 60 métert (3. kocsi vége) gyaloglom hátra reggel a Népliget metróállomáson, mert hátul kevesen vannak a peronon, elől meg olyan tömegnyomor, hogy nem lehet biztonságosan felszállni. A Ferenc krt.-n meg 60 métert gyaloglom utazás után hátra, mert ott a kijárat. Mégsem szakadt még le a lábam, és nem késtem el a suliból emiatt. Délután meg Ferenc krt.-n 20 métert megyek előre (5. kocsi vége), mert az 5. kocsiban szoktunk lenni 20-30-an, a hatodik kocsiban meg sokkal többen, mikor ott utaztam, még mindig sokan voltunk, viszont az 5. kocsi, mint az előb írtam, üres. Népligetnél 20 méter vissza, mert ott a kijárat. Volt már, hogy a séta miatt lekéstem a villamost, és 10 perc múlva jött a másik (a menetrendben meghirdetett 3,5 perccel szemben, mert 1 és 1A közös követése ennyi), de ilyen talán ha 5-ször fordult elő velem, akkor is sétáltam egyet a Népligetben, megnyugtatott a sok fa.

wryvery 2008.07.25. 10:39:06 >> Nekem ilyenkor az adrenalinom vagy mim mehet fel, mert velem is sokszor előfordult ilyen, ilyenkor nem gondolkodom, csak fel a járműre, a hármas metrónál meg is jártam egyszer, azóta fékezem magam...

Astoria & Stadionok mániás 2008.07.25 14:24:42
Eleged van a városvezetőkből? Legszívesebben lelőnéd a polgármestert? Demszky egy köcsög? Te jobban csinálnád? Tessék, -->itt<-- a lehetőség. Na jó, valójában itt. De legalább máris tudod, hogy milyen bonyolult a játékmenet: nem kell kifejezetten nagy…..
Astoria & Stadionok mániás 2008.06.17 18:42:40