Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csszp

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak legendás filmszerepek, amelyek olyannyira kötődnek az adott színészhez, hogy elképzelni sem tudjuk őket mással. Pedig... milyen lett volna Cary Grant James Bondként? Vagy Tom Selleck mint Indiana Jones? Kiválogattunk tíz olyan filmszerepet, amiket utólag visszanézve nagy hiba…..
Megint sikerült ánuszt formázó szopókát csinálnia saját szájszervéből Jimmy fia Krisztiánnak. Ha jól emlékszünk, a Zámbó-rokon úgy indult el az X-Faktor idei válogatóin, hogy ő aztán saját erőből, keményen tolva fog itten előre jutni, nem a fater hírnevét és…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
csszp 2009.10.12 19:45:32
@dark future:

"(az adásrendezővel igen, mert pl. szükségtelenül sokszor mutatta a zsűrit)"

a cssz felvett adás volt, a zsürit ilyenkor folyamatosan 2-3 kamerával rögzitik, nem az adásrendező vágja be, hanem utólag az adás összevágásánál a szerkesztők, főszerkesztő, nem az adás rendezője.