Regisztráció Blogot indítok
Adatok
optimista realista (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szőke lány és egy egész Lúzer FC szép vidéki környezetben. Hát persze, hogy olyan dolgok történnek a koleszszobában, amire a két éves komoly barátok még csak gondolni sem mertek. "Sziasztok! Friss a történet, nem túl hosszú, megpróbálom csak a lényeget: Adott egy…..
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
optimista realista (törölt) 2008.06.28 13:55:05
optimista realista (törölt) 2008.06.28 16:08:10
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
optimista realista (törölt) 2008.06.15 18:50:24
MNK