Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gáspár Klára

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A huszonnegyedik században nem létezik pénz. Ha az ember nem az anyagi javak felhalmozásával törődik, akkor viszont rengeteg szabadideje marad, amit valahogy mégiscsak el kell ütni. Ha már beleuntunk a szórakozásba a holofedélzeten vagy a csillagbárban, választhatunk valamilyen hobbit. De mihez…..
Mint minden igazi sorozatban, a szerelem és erotika témaköre a Star Trek univerzumban is sokszor és sokféleképpen jelent meg. Ki nem volt kíváncsi, hogy vajon a rengeteg idegen faj képviselői egymás között vagy éppen egymással keveredve miként, milyen formában élik meg az érzelmek sokaságát? Már az…..
Űrszekerek Ez a divat: Star Trek 2018.10.17 16:00:00
Ha a Star Trek univerzum kifejezést halljuk, csupán a végtelen űr feltérképezése, és az azzal járó kalandok jutnak eszünkbe. Ez a sorozat azonban jóval több ennél! Hatással volt a mindennapi életre, számtalan modern technikai eszköz kifejlesztésére, és igen, a divat világára…..
Mindig, minden imádott sorozatban, mindenkinek vannak kedvenc részei, amik megérintik és szívesebben, gyakrabban nézi újra őket. Talán csak épp egy olyan élethelyzetben találkozunk ezekkel, amikor a cselekmény, a mondanivaló különösen illik ránk. Talán épp a kedvenc szereplőnk…..
A rövidesen készülő új, az Űrszekerek világába kalauzoló sorozat kapcsán rengeteg találgatás kapott már szárnyra. Nem csoda hát, hogy amikor Az új nemzedék (TNG) stábtagjai nem rég közös vacsorára gyűltek össze, a rajongók azonnal izgatott találgatásokba kezdtek. Vajon ez…..