Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoyStampler

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés sorozatnak várjuk annyira várjuk a visszatérését, mint a Twin Peaksnek. A 90-es évek kultsorozata május 21-én tér vissza a Showtime képernyőjére. (Rögtön 4 epizód elérhető lesz a 18-ból!) Ennek örömére egyre több marketing tartalmat osztanak meg a sorozatról. A fent…..
RoyStampler 2017.01.14 12:44:40
@É2I: Akit érdekel, az újranézheti előtte az eredeti sorozatot (azt hiszem, feltették már rég a Netflixre). Enélkül tényleg nehéz lesz, hacsak nincs valakinek olyan memóriája, hogy 25 év távlatából is emlékszik minden részletre. :) Újranézve viszont nekem egész letisztultnak tűnt a misztikum. A nagy kérdés szerintem inkább az, hogy hogyan ugranak át negyedszázadot, vagyis hogyan oldják fel a cliffhangert (sőt, cliffhangereket), ráadásul úgy, hogy sajnos a színészek egy része már nincs köztünk, egyesek meg nem vállalták a visszatérést (legalábbis egyelőre úgy tűnik).
RoyStampler 2017.01.15 11:36:19
@Treff Bubi: Reméljük, hogy nem... Az X-akták futott eredetileg kilenc évet és kétszáz epizódot, a kultusza még "életében" létrejött, de a fénye már megkopott a végére, plusz volt két mozifilm is, amelyek közül a második eléggé beleállt a földbe (kritikailag és az USA-ban anyagilag is). A Twin Peaks ezzel szemben csak két évadot és harminc epizódot élt + kapott egy "lezáró filmet", és igazi kultusza (ha jól rémlik, de lehet, hogy tévedek) csak ezután lett, ráadásul rengeteg kérdést hagyott (legalább részben akaratlanul) nyitva. Van rá esély, hogy a Netflixnél az eredeti készítők össze tudnak hozni egy méltó folytatást, amelyet ha csak azok megnéznek, akik az eredeti sorozatba beleszerelmesedtek bő 25 év alatt (és kíváncsiak néhány válaszra), akkor már meglehet egy jó nézőszám. És én személy szerint épp azt éreztem a tavalyi újranézésnél, hogy az eredeti sorozat nagyon jól öregszik: a mai kínálatban is simán megállja a helyét.
RoyStampler 2017.01.14 11:53:31
@korxi: ebből a kevésből nem derül ki, hogy mi lett a beléköltözött Bobbal. Lehet, hogy Cooper gonoszként töltötte az elmúlt 25 évet. ;)

@alfabela2: szerintem a készítők nem szánták lezárásnak, csak egy cliffhangernek a második évad utolsó epizódját.

Amúgy azt, hogy kiderült Laura Palmer gyilkosa, látványosan megsínylette a sorozat; láthatóan nem volt betervezve. Pont pár hónapja néztem újra az egész sorozatot, és a nagy revelációt követő néhány epizódban nagyon nem tudtak mit kezdeni egy csomó szereplővel (pl. James-nek is ekkor írtak egy Twin Peaks-en kívüli, teljesen önálló mellékszálat, majd annak lezárásával a karaktert gyakorlatilag ki is írták). A főszereplők közötti kapcsot a Laura halálát övező rejtély és gyász jelentette. Aztán a második évad utolsó harmada megint nagyon jó volt, csak akkor sokkal jobban ráfeküdtek a misztikumra (ami viszont amúgy az elejétől fogva jelen volt a sorozatban).
Az eddigi rekordtartó Charlie Sheen (1,2 millió per epizód) távozásával kissé átrendeződött a legjobban fizetett tévések palettája, ráadásul kiszállt a buliból Chris Meloni, aki 500 000 dollár körül kapott egy-egy Law & Order SVU-részért, így érdemes megnézni, ki keres…..
A Starz egyik legsikeresebb sorozata, a Spartacus: Blood and Sand az első évadban epizódról epizódra növelte nézettségét, hektoliterekben öntötte a vért az aréna homokjára, és annyi elsődleges éa másodlagos nemi jelleget villantott a nézőknek, mint egy jobb szoftcore pornó. A…..
RoyStampler 2011.01.18 14:29:28
@ghostdog75: AW esetében tudomásum szerint fel sem merült, hogy nem élné túl, egyszerűen a gyógyulását finoman szólva nem segítené egy olyan intenzív forgatás, mint amilyen a Spartacusé.
comment:com Hírek kávé mellé 2011.01.18 09:30:00
Charlie Sheen ismét Vegasban mulatott hétvégén, láthatóan komolyan veszi a CBS fenyegetőzését.Anne Hathaway Kurt leszbikus nagynénjét alakítja majd a Glee-ben.Az Office új állandó szereplőt kaphat Stanley nagyobbik lányának képében.Lee Majors beszáll a Shit My Dad Says-be egy…..
comment:com Gálvölgyi 60! 2008.06.15 12:17:00
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Egyébként a gálaestet nem Bajor Imre kocsmájában rendezték, hanem a Madách…..
RoyStampler 2008.06.15 16:45:31
Gálvölgyi tehetséges. Amit a nyolcvanas években, illetve a kilencvenes évek első felében művelt humoristaként, számos "klasszikus" pillanatot szült. Nagyon szeretem színészként (nem csak vígjátékokban) és szinkronszínészként is. Sose fogom elvitatni tőle azt, amit jól csinált; nem fogok másként tekinteni egy Kapcsoltam-paródiára csak azért, amit az utóbbi bő tíz évben tett, és ha meglátom egy dráma színdarab szereposztásában, nem tépem össze automatikusan a jegyemet - sőt...

De ha egész eddigi életművét tekintem át - és ez adja magát egy ilyen kerek évfordulónál -, nem hagyhatom figyelmen kívül azt, amit 1997 óta csinál. Az új Gálvölgyi Show primitív, alpári, színvonaltalan, humorát tekintve nyomába sem ér a korábbi változatnak. Az a tény pedig, hogy eladta magát egy olyan demagóg műsornak, mint a Heti hetes - ahol a tárgyilagosságnak még csak a látszatára sem törekszik, és rengeteg az ostoba vagy szándékosan félrevezető megnyilvánulása -, emberként is sokmindent elárul róla. (Hangsúlyozom: nem az a problémám, hogy kötődik egy párthoz és/vagy ideológiához, és ennek hangot is ad; ez neki éppúgy joga, mint bárki másnak. Az a gond, ahogy e jogával él; az újságárusnak sem nézem el, ha tudatosan hülyeségeket beszél, és Gálvölgyinek - ismertségénél, népszerűségénél fogva - ennél azért nagyobb a felelőssége.)

Gálvölgyi úr, köszönöm azt a sok kellemes percet - mit percet: órát -, amit régen szerzett (és fog még szerezni, amikor ezeket a produkcióit újra megnézem / meghallgatom), és boldog születésnapot kívánok Önnek, de nem kelt bennem felháborodást, ha elmarad a tüzijáték.