Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shotokan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
shotokan 2009.07.08 22:37:34
@senorita: csatlakoznék, én sem tudom, hogy ki ő :( Csinosnak tényleg csinos így hátulról.
A pop királyának tegnapi temetéséből világméretű médiaesemény és/vagy hisztéria lett, Timbuktutól Tiranáig mindenütt ezt adta a tévé, a rajongók az USA-ban mozikban is nyomon követhették az eseményeket, a németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták…..
shotokan 2009.07.08 22:31:28
Üdv Mindenkinek!
Szerintem mindenki tudott választani, hogy mit néz. A britek meg primitívek, mi 6 féle BBC-t fogunk, a másik 4-en más volt. Én a BBC1-en végignéztem a temetést. Én egy zseniális, nagyon tehetséges és nagyon szomorú sorsú és mentálisan beteg embernek láttam MJ-t. Az számomra is visszatetsző volt, ahogyan mindenki elmondta, hogy mennyire szerette, becsülte, de közben rendesen magára hagyták és élősködtek rajta, a világ egyik legmagányosabb embere volt. Az emberjogi vezető kész kampánybeszédet üvöltött a mikrofonba, a nagy fekete összetartozás is elhangzott többször, miközben szerencsétlen igyekezett pisze nózit csináltatni és fehér lenni, azután 'Jesus' is ott volt, miközben évekkel ezelött áttért a muszlim hitre. Nagy az iránta érzett művészi megbecsülésem, egy ritka tehetség volt, szorgalmas és nagyon profi. De! A temetését az itt maradók rendezték, és nem biztos, hogy ő így akarta volna. Szerintem nem énekeltek hamisan (lehet, hogy én hallok rosszul), de ez engem nagyon meg is lepett. Ugyanis, bármilyen profi vagy, ha valóban, őszintén elérzékenyülsz, akkor bizony a könny és takony (bocs!), és az összeszoruló torok miatt nem lehet tisztességesen énekelni. Nem lehet! Ők tudtak! Én úgy éreztem (ez persze szubjektív), hogy csak szerepeltek sok millió néző elött. A napszemüvegek pedig egyszerűen kiborítottak a hibátlan sminkekkel együtt. Röhejes és számomra felháborító volt. A vélt végén -még a BBC is lekeverte, mert azt hitte- pedig a "nézők" igyekeztek kifelé, többen középen meg sem várva, hogy a koporsót vigyék ki először, majd rádöbbentek, és amikor megjelent a lelkipásztor a végén újra és mondott néhány sort, egy utolsó közös imát MJ-ért, akkor visszaültek.
Valóban amolyan amerikai show-ra sikerült. Szerintem, aki szerette őt, mint előadóművészt, az magában tisztességesen elbúcsúzott tőle.