Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IllésGergő

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zapadnyik Az Azonnalira költözöm 2018.11.24 23:19:49
Igazán béna dolog részemről, hogy két bejegyzés után kinyírom a blogot. Mindenesetre, fontos bejelentenivalóm van: Aki valaha is olvasott engem a Mandineren, később pedig a Zapadnyikon,  az ezentúl az Azonnali.hu-n talál meg...
Nem csak Kossuth-szoborcsoportot avatott szerdán az Országgyűlés elnöke a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, hanem az intézmény diákjainak is előadást tartott az adóforintokból egyébként igen impozánsan felújított Ludovika-campuson Kövér László: a szerda délelőtti beszélgetésen (értsd: Kövér László…..
IllésGergő 2018.09.22 14:54:11
@csúti csüngőhasú tolvaj: A cigányozást, a proli gyűlölködést sosem fogom tolerálni, és pont.
A vélemény szabad, ha van konstruktív megjegyzésed, hajrá, egyébként pedig viszontlátásra.
Senki sem örülhetett igazán vasárnap este Svédországban: a Szociáldemokraták (S) ugyan megtartották immár egy évszázada folyamatos elsőségüket a pártok között, történelmük legrosszabb eredményét könyvelhették el.  Az évek óta megújulni próbáló jobbközép Mérsékeltek (M) 20 százalék alá csúsztak be,…..
IllésGergő 2018.09.10 21:04:46
@joskapista27: Ott a pont. Az SD protesztpárt, és mint olyan, nem valami mellett, hanem az elit ellenében határozza meg magát.

A svéd politika tünetei a Svéd Demokraták, és nem a probléma megoldásai. Ezzel együtt teljesen benne van a pakliban, hogy tovább erősödnek a választás után, mint például az AfD Németországban.