Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keljfeljancsika

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden összeállt ahhoz, hogy elinduljon a lakás felújítása. Mielőtt belevágunk, bemutatom a projektet. Hol, mit és mennyire újítunk fel, mi történik majd a lakásban és a blogon az elkövetkező három hónapban...
keljfeljancsika 2018.09.03 18:34:33
@Nancsibacsi:
Annyi van ingyen hogy az eon átpattintja a biztosítékot 32A-ra. Az addig elérendő dolgokért viszont perkálni kell.
Pl.: főórától a lakásig vezetékcsere, ha az régi alumínium, és elnézve ezt a lakást van rá esély sőt 100%. Ekkor sem biztos hogy engedik a 32A-t mert az eon simán mondhatja azt hogy a társasház hálózata nem bírja el és csak kevesebbet köthetsz. Ezután érintésvédelmi vizsgálat. Ezeket csak Eon által minősített villanyszerelők végezhetik, pecsételik le, stb tanúsítják hogy a hálózatod megfelelő a bővítésre. Ez megint pénz. Azért tudom mert pont tavaly csináltam én is egy ilyen "ingyenes" bővítést.
A blogírónak:
Nem tudom mennyiért kaptak ajánlatot a parketta felcsiszolás stb rendberakásra de lehet már annyiból egy laminált is kijön lerakással.
Aztán ez a hálózás jó dolog, de ha minden meg lesz rendesen csinálva akkor brutál fogja enni a pénzt a fal. Bár nem mindenki látja ha görbe vagy nem érdekli, de ezeket a régieket kiegyenesíteni egy glett temető :D
Az meg elég merész hogy alig lesznek ott a tulajok ránézni a munkára.
De legyen minden rendben azt kívánom, azért majd a végén ha el meri árulni mennyit gondoltak rákölteni és mennyi lett végül az is érdekes lenne.