Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riena

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bo-szi-lvi Műveim... 2009.11.27 15:37:45
Frissült a linkblog. Mostantól megtalálhatjátok a másik blogom címét is, ahol novelláimat, dalszövegeimet, és most nagyon úgy néz ki, hogy regényeimet (vagy legalábbis részleteket belőlük, nem tudom, befejezem-e valamelyiket) találhatjátok meg. A név ne tévesszen meg…..
Flash Játékok Escape Green Room 2008.06.18 10:59:00
Attack nevű játékosunk ajánlotta ezt a nem kicsit nehéz játékot a 2keys csapattól. A sztori: Tegnap este részegen annyira büszke voltál rá, hogy minden szobából ki tudsz jutni, hogy ne haragudj, de le kell, hogy teszteljelek, ezért keltem fel korán. Remélem kijózanodtál, fogadok,…..
Hát én nem tudom, hogy most uborkaszezon van a kijutós játékok készítőinél, vagy egyszerűen csak nyáron nincs kedve senkinek ilyen játékokat készíteni, de az utóbbi napokban elég gyenge játékok láttak napvilágot.Most Alice csodaországban japán point 'n' click verzióját…..
Nincs is nagyobb szívás annál, mint amikor a nyári munka során egy hülye főnököt és kisfőnököt kap az ember. Ilyenkor nincs mit tenni, meg kell szökni. Hogy hősünk, hogyan került ebbe a konyhába, nem tudni, lehetne épp diák munka is, a lényeg, hogy neki is nagyon elege van a…..