Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rioku

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt valójában egy kísérlet, hiszen igencsak elüt a blogban megszokottaktól. Mégis kiteszem, vállalva a bukás kockázatát is, mert nagyon érdekesnek tartom és nagyon kíváncsi vagyok a kommentekre. A történet röviden annyi, hogy a levél írója, Rebecca több mint három…..
Rioku 2013.02.24 10:05:16
Kedves Kérdező,
A Dunakanyart ajánlom, mert közel van Budapesthez. Az ingatlan árak miatt Tahiban, Dunabogdányban, Visegrádon kezdenék el nézelődni. (Visegrád kicsit drága, de próba-szerencse) ezen a környéken hétvégén biopiacok vannak, illetve budán a MOM-parkban szombatonként van egy nagy biopiac. A boltokban annyira nem jellemzőek a biotermékek mint pl Ausztriában, de már pl a Spar-ban létezik egy kisebb bio szekció. A biohúst, kapirgáló csirkét az interneten kistermelőknél hajtottuk fel. Elmegyünk, megvesszük és bepakoljuk a mélyhűtőbe. A többit internetről rendeljük.
Az orvosi ellátás nagyon hektikus. Ha az embernek szerencséje van, az általános biztosításával is kerülhet egy jó orvos kezébe, vagy egy olyan körzetorvoshoz is kerülhet, aki nem ismeri fel a cukorbetegség tüneteit. Tehát ez sajnos nem a pénzen múlik. A patikákban lehet homeopátiás készítményeket kapni, de megint csak az orvoson múlik, hogy ezeket javasolja e vagy sem. Ezek a készítmények szabadon (recept) nélkül megvásárolhatóak, gyakran a patikus nagyon segítőkész és minden elmagyaráz.
Kezdetben a ház-lakásbérletet javaslom, hogy kiderüljön mennyire szimpatikus a környék, befogadó a közösség (egy jó pub-kocsma látogatása hasznos kezdet megismerni a helyieket). Milyen lehetőségek vannak a tömegközlekedésre, illetve a felsorolt helyek (étterem, színház, koncertek) megközelítésére.
Végül a piszkos anyagiak. Szerintem a felsoroltakhoz (ideiglenes lakás-házbérlettel együtt) minimum 2000€-ra van szükség/hó.
Én is azt javasolnám, hogy a Kérdező ne égesse fel a hidakat maga mögött. Sok olyan embert ismerek a környezetemben, aki kétlaki életet él, tavasszal megérkezik, Októberben pedig visszaköltözik abba az országba, ahonnan jött. Ez is lehet egy opció a megoldásra. Remélem hasznosak az infok amiket írtam. Sok sikert!
Sztárok a pácban címmel indít szórakoztató főzőshow-t a TV Paprika gasztronómiai csatorna november 28-tól minden hétköznap és szombaton 22:05-től. A 25 részes sorozatban ismert sztárok versengenek a konyhában, feladatuk, hogy 20 perc alatt elkészítsék a Bede Róbert által…..
Nem akarom most megint az Andy Samberggel készült Dick in a Box (Fasz a dobozban) című videóklipet felemlegetni, inkább megmutatjuk a múlt hétvégi SNL-finálé egyik legjobb jelenetét Timberlake-kel, Kirsten Wiiggel és Lady Gagával. ..
Rioku 2011.05.25 10:47:24
Akkor már ajánlom figyelmetekbe ezt: www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY nézzétek a takarítófiút kb 1:10.
És symor, ha még nem láttad, akkor ajánlom figyelmedbe a southland tales c. filmet, ott aztán tényleg megszeretnéd a csávót :D