Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkatti

10 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újdonság a mai naptól:  hangtompítós gépfegyver, és jön a füstgránát is, hamarosan...
Sok térkép található a neten, de talán ami igazán jó, az a linken található, mert ebbe van zoomolás, nagyitásí lehetőség: https://fortnite.ginfo.gg Nagyítás után:..
PC https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/buy-now/battle-royale Playstation https://store.playstation.com/en-gb/product/EP1464-CUSA07669_00-FORTNITETESTING1 XBOX https://www.microsoft.com/en-us/store/p/fortnite-battle-royale/bt5p2x999vh2..
Egy nagy sziget, száz játékos. Az nyer aki utoljára életben marad!   ..
Minimum gépigény Processzor: Core i3 2.4 GhzVideókártya: Intel HD 4000Memória: 4 GB RAMOperációs rendszer: Windows 7/8/10 64-bit, vagy Mac OSX Sierra (10.12.6+) Ajánlott gépigény Processzor: Core i5 2.8 GhzVideókártya: Nvidia GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPUVRAM: 2 GB…..
darkatti második 2015.06.03 22:00:15
oh je...
darkatti elso 2015.06.03 21:59:52
az az elso és itt vége is...
A kalóz Netflixként elhíresült Popcorn Time androidos klienst kapott. A márciusban felbukkant Popcorn Time torrenthálózatok filmes tartalmát kínálja a legális online műsorszolgáltatásokhoz hasonló formátumban. Mindössze annyi a különbség a Popcorn Time és pl. a Netflix között,…..
darkatti 2014.05.09 21:22:56
Végre eljött ez a pillanat is, egymilliárdan lettünk a Facebookon. A közösségi oldalon, melyet egy számkivetett geek álmodott meg egy kollégiumi szobában és amit kedetben csak amerikai egyetemisták használhattak. Röpke 8 év elteltével mára a Föld lakosságának egyhetede lájkol,…..
Ha igaz az, hogy a Pinterest robbanásszerű sikere - miként arról korábban már beszámoltunk - nem csak a jól megválogatott alapfelhasználótábornak, hanem a nagyon finom és sok tartalmat könnyen fogyaszthatóvá tevő layoutnak is köszönhető, akkor nem is olyan rossz ötlet ez a…..
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
darkatti 2012.03.01 22:14:33
A Samsung bemutatott egy újabb Chromebook modellt, a csak wifis változat 299 dollárba kerül majd. Ezzel egyidőben az Acer néhány hónappal ezelőtt bemutatott modellje is olcsóbb lesz, szintén 299 dollárért lehet megvenni (a Samsung Chromebookja eddig 449 dollárba, az Aceré 349…..
Ezen tervek alapján döntött úgy a bíróság, hogy igazat az az Apple-nek és betiltja a Samsungnak a Galaxy Tab 10.1 forgalmazását. Itt olvasható a szabadalom is. Hát nem is tudom... Lehet, az összes tabletet be kéne tiltani. Persze visszamenőlegesen is, még azokat is, melyek az iPad…..
darkatti 2011.08.10 21:03:48
Kioktató Blog MLM = ÁTVERÉS 2010.12.18 12:46:00
Reactor nevű olvasónk levelét olvashatjátok, lángvágóval rántja le a leplet az MLM és a piramisjáték sötét bugyrairól:MLM = ÁTVERÉS Ezt az alapösszefüggést, ha felfogja az átlagember, nem lesz semmi baja. Gond akkor van, ha elhiszi, hogy ezzel valós pénzt kereshet. Sajnos…..
Azért ha most innen, 2010 augusztusából szemléljük a dolgokat, abban sem lehetünk biztosak, hogy a Google Buzz túléli ezt az útkeresést. Bár sokkal erősebben és agresszívebben tolja a Google ezt a szolgáltatást (Gmailben, mobilon), mint a Wave-et, de az is látszik, hogy valahogy nem…..
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
Korábban már beszámoltunk a VeddVelem.hu indulásáról. Nemrégiben startolt el egy hasonló, csoportos kedvezményeket kínáló szájt, a BónuszBrigád.hu is. A szolgáltatás egyik alapítóját, Kaprinay Zoltánnal beszélgettem... Hogyan jött az ötlet? Egyáltalán, miért gondoltátok…..
Terjed-terjed a Facebook magyar közösségében is ez a rosszindulatú vírusapp, ami azzal kecsegteti a felhasználót, hogy rákattintva egy olyan videót tekinthet meg, amit "az emberek 98%-a nem tud 17 másodpercnél tovább nézni". A videó maga egy vírusos alkalmazás, amit…..
A 2001-es nyár egyik legnagyobb sikere (azon kívül, hogy a giccshuszár Ben Affleck kispisztollyal nyomta le a fél japán hadsereget) egy ránézésre utálatos, zöld mocsárszörny nagy kalandja volt. A Shrek veszettül szórakoztató, ötletes és humoros volt, kifigurázott egy rakás…..
darkatti 2010.07.25 10:14:28
@balage28: egyetértek :)
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Olvasónk Kelenföldről próbált utazni, mivel a kijelzőn csak 120 perc+ késéseket látott, megpróbált az információnál érdeklődni, alant olvasható, mekkora sikerrel:A nagy vihar második kellett Komáromba utaznom, félve mentem ki az állomásra, fel voltam rá készülve, hogy a…..
darkatti 2010.05.26 20:49:47
Tisztelt M.Á.V.-blog! Olvastam a MÁV-Start legújabb üzletszabályzatát. Végigtanulmányoztam és észrevettem, hogy eltűnt belőle az egyik késés miatti kártérítési forma. Eddig 15 perc felett, a hely és/vagy pótjegyközerles vonatokon visszavizették a pótjegy…..