Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narancsik Zsolt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
Az új olasz kormánynak kár Orbán Viktorra fecsérelnie az idejét. A magyarországi demokratúra, vagy választási autokrácia gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Búcsú a brüsszeli pénzesőtől, a franciák nem kívánnak több pénzt adni a demokrációból csúfot űző magar és lengyel kormánynak...
Narancsik Zsolt 2018.09.02 12:16:04
Igen, a trend errefelé megy: 2030-at írunk. Az EU kénytelen volt bevezetni az iszlámot az összes országában. Naponta 5-ször hívja a müezzin imára a németeket, olaszokat, franciákat, minden EU-s országban. Muszály volt az iszlámot bevezetni, mert már mindenkinek elege volt a gyilkolászásokból, amit a jóindulatú iszlamisták európaszerte véghezvittek. De hiszen mindenkinek csak jót akartak. Az hitünk most már igazi. Eddig nem is tudtuk, hogy a katolicizmus hülyeség. De mikor mindenki önként államilag áttért az iszlámra, akkor mindenki megvilágosult és már tudtuk, hogy ALLAH az igazi igaz út, s eddig tévúton jártunk. Végre megkapva ALLAHot, mindenki elkezdett dolgozni, napi 32 órát. Fel kell építeni az iszlám Európát, unokáink már jólétben fognak élni, hála Istennek... nem nem.. ALLAHnak ...Jaj... jaj.. elnézést, ne kövezzetek meg, hagyjátok meg az életemet, csak megtévedtem! Európában az életszínvonal a világon a legjobb lett. A multikat imámok vezetik, a vezetőiket idilli 3 arconcsókolással üdvözlik minden reggel. Hát nem gyönyörű a világ? Mindenki dolgozik mint állat, mindenki vezető akar lenni a multiknál, hogy részese legyen a szent imámok arconcsókolásának, mert akkor közelebb kerül Istenhez.... nem, nem... ALLAHhoz. AUUUU Auuuuu....auuuu.... köszönöm, hogy megköveztetek, nem érdemeltem meg ALLAH szeretetét, mert Isten neve jött a számra... De most már végre eltávozok, hogy unokáimnak jobb jegyen. Remélem mindegyik fiú lesz, hogy legyenek jogaik is. De az se baj, ha lányok lesznek, mert jó lányok lesznek, úgy ahogy kell, fekete csadorban, félve férjeik haragjától. .... Ezt akarjátok???? Így legyen Európában?