Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fook

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A nép-Porsche 2011.07.09 07:50:00
A sárvédők nem maradnak, a gyáriak kerülnek visszaEzt a autót a nagyon szép lakatosmunka és fényezés, valamint a Porsche fékrendszer és futómű miatt vettem meg. Úgy éreztem, hogy ebből lehet gyors bogarat csinálni, mert az alap, a futómű a fékekkel már megvan, innen könnyű…..
Pénteken már volt néhány post az iPhoto Bookról, mostanra sikerült újabb információkat szereznünk, méghozzá egyenesen Krajczár Pétertől, a szolgáltatás hazai beindításán dolgozó Apcom-szakembertől.Írtam már, hogy körülbelül másfél éve megnézhettem egy próbanyomatot,…..
A Hungaroringen elszenvedett súlyos bukása után már otthon gyógyuló Felipe Massának DVD-n juttatták el jókívánságaikat pilótatársai. A több mint négy perces felvételen, amelyet még a Hungaroringen készítettek, a mezőny minden tagja üzent a Ferrari braziljának, angolul, olaszul…..
Fook 2009.08.11 18:09:55
@RCH: az olaszt! :)
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Fook 2009.04.24 22:29:07
Fook 2009.04.24 22:54:55
@Mr. Acid: Én is pont ezt tervezem, bár még nincs fiam! :)
Vajdahunyad vára mindenkinek ismerős lehet, aki – akár csak egyszer – sétát tett a Városligetben. Tudjuk, hogy olvasóink tájékozottságánál csak általános műveltségük nagyobb, ezért – tényleg csak az együttkacagás miatt – röviden említjük meg azon…..
UPDATE: a listába felkerültek a kommentekben megjelenő észrevételek is.Nézem a tévét, és mit látok? A műsorvezető srác pecsétgyűrűt visel. Huszonpáréves és pecsétgyűrűt visel. Azonnal az agyamba villan az a gondolat, hogy pecsétgyűrűs pasi hozzám soha NE közeledjen, még…..