Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepper

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Utazó iPhone: Napos part 2009.10.17 15:34:00
Illetve Napospart, Sunny Beach, ami Bulgáriában, a Fekete-tenger partján található üdülőhely. Megértük, hogy utazónk kétszer jelentkezik ugyanabból a (nem Magyar-) országból, hiába, a sorozat lassan a 60. résznél tart, és igaz, hogy a világban 223 ország található, de teljes…..
pepper 2009.10.18 02:02:28
Az Apple legújabb reklámjában PC időutazásra vállalkozik, hogy kiderítse, megoldódnak-e problémái a jövőben. Hát nem, 2150-ben is fagynak majd a windowsos gépek. Ez van. ..
pepper 2009.04.22 12:50:15
@CJKrisz:
Szerintem egy PDF-el bárhol ,,megküzdenek".
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
pepper 2009.03.29 13:12:51
Az új család: Az új MacBook Pro: Az alap MacBook külseje nem változott: De a középső és a legerősebb olyan lett, mint a MacBook Pro: Na most mindenki mondja el, milyen érzések kavarognak benne!..
A Népszabadságban jelent meg a héten az a gyöngyszem, amelyben a Magyar-Venezuelai Szolidaritási Társaság tíz ösztöndíjas helyet kínál fel a caracasi Bolívari Egyetemen. Az alap egy egyéves spanyolkurzus volna, de az ajánlat nem ettől különleges.[A résztvevők] megismerhetik a…..
Az Apple kénytelen volt néhány változtatást bevezetni az AppStore-ban, mivel néhány fejlesztő tisztességtelen eszközökhöz nyúlt: úgy próbálták lejáratni a konkurensek alkalmazásait, hogy lesújtó véleményeket írogattak be a termék Custom Review blokkjába. Ezentúl ahhoz,…..
Appleblog Let's Rock Event - Live 2008.09.09 17:44:00
Eljött szeptember kilencedike, az Apple-bejelentések újabb napja. Az Appleblogot persze megint elfelejtették meghívni, de sebaj, itthonról nyomom a közvetítést, bekészítettem a következő anyagokat, hátha: pizzafutár telefonszáma, egy üveg Teleki, fél üveg narancsízű szénsavas…..
A Gizmodo összeszedte a legégetőbb kérdéseket az iPhone-nal kapcsolatban, gondoltam lefordítom, és hozzáteszem azt, amit már lehet tudni a magyar starttal kapcsolatban. Gondolom sejtitek, hogy olyan nagyon nem kellett agyondolgoznom magam a hozzáadott érték tekintetében, hála a…..