Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soulimerika

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked mi az a pénz, amiért már nem mennél el Magyarországról vagy amennyiért hazatérnél? – tettem fel a kérdést többször is a blogon, és érkeztek is a válaszok rá szépen emailben (is). Ezekből válogattam ki kilenc véleményt (természetesen ezek semmilyen reprezentatív…..
Soulimerika 2018.09.17 08:33:01
@komisz_kölök: Mert olyan sok forumon van ott, hogy nem is tudja merre van az erre, szinkronban ir, mind az osszes pataval, foallasban, es sehova sem ir melyebb alapos objektiv informalo kommentet, csak ami a 'kis dobozbol' kitelik.
Soulimerika 2018.09.17 11:13:38
@csortu: Koszonom. Minden benne van. Copy+Paste minden forumra, ahol csak a szuklatokoru panasz es kritizalas megy.
Elvben és a jog szerint az Európai Unió tagállamainak polgárai szabadon költözhetnek bármelyik uniós országba, ugyanakkor a gyakorlatban bőven akadnak diszkriminációs helyzetek – legalábbis ez derül ki az Európai Alapjogi Ügynökség legfrissebb jelentéséből. Meglehetősen…..
Soulimerika 2018.08.31 17:35:00
@Nagy kámpics: Huuuuuuu.....Nagyon koszonom, hova kerultem? Kopni nyelni se tudok nem hogy hozzaszolni.
Soulimerika 2018.08.31 17:35:07
@takarék-láng: "A magyarok is ilyen befogadok lennenek a ciganyokkal, bevandorlo muszlimokkal negerekkel szemben. Nincs semmi bajunk a kulturajukkal. Az emberhez nem melto viselkedessel van a baj."

Tenyeket, pontosan kikrol van szo? Kinek a kulturajarol beszelsz? Kinek nincs emberi viselkedese?
Pontosits, specifikusan tenyekre alapozott informaciot kerek.
Soulimerika 2018.08.31 19:00:02
@kék madár, @Arthamyr: Pontosan ezt probaltam kifejezni, hogy milyen veszelyes az altalanositas. Tetszik hogy te is a lenyeget mondod, amit latsz es megosztod, igy mar a media remhirei is maskeppen neznek ki.
Szerintem csak ketfele ember letezik, az alvo es az ebrenlevo, 'connected and disconnected'.

Nagyon koszonom a sok jo szot es a tamogatast. Nem bantani akartam, csak arra hivni fel a figyelmet hogy tartalmasabb hozzaszolas atlagos magyar nyelv tudassal jobb lenne mint az atlagon-aluli, tartalom nelkul. Nem nagyon van hely ahol egy kicsit is szinvonalasabban lehet tarsalogni a kulfoldi eletrol, ismerve a belfoldet, vagy lassan mar azt sem.