Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakibali15

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos a Bélabá filmstudios újraalkotta előbbi munkáját és meg kell, hogy mondjam jól sikerült! Leszámítva a csibés részt, de remélem ez változni fog :)És ami elengedhetetlen egy autós játékból: a Stuntvideó :)TÖRÖLT VIDEÓ..
Ime, elkészült mára a videó, mint ahogy azt megigértem korábban. A mikrofon probléma szerencsésen megoldódott, remélem ezután nem lesz gond többé vele. Nem húzom tovább a szót, nézzétek meg először a videót:  Condemned: Criminal Origins part 2:   Elnézést kérek,…..
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
szakibali15 2008.07.18 19:46:46
emogochi.eu/index.php?page=show&id=4065&lang=hu

első hozzászóló???


lécci nézzétek meg a linket,segítsetek rajtam:(:D
Azt hiszem eléggé zavaros már a post-ok elnevezése, mármit valószínűleg ismétlődik egy-egy cím, remélem keresésnél ez nem okoz nagy gondot.Mindenesetre a mai kép Alex Grey festményét ábrázolja. Én 7 arcot látok rajta, ti találtok többet?..
Nem hiszem, hogy bármit is kell írnom ide. :D..
szakibali15 2008.07.14 13:29:21
Nah elmagyarázom 'Áztete' dolgokat( hogy Jóózsie szava járásával éljek): "Athemil szűri a videókat": Számomra a szűrás az azt jelenti, hogy a rosszabb videókat visszaküldöm újrafeldolgozásra, de ha nem szeretne vele tovább vesződni a kedves készítő akkor…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.30 14:24:00
A következő bemutatandó játéknak a mentési rendszere szerintem még a "Heat of War"-ét is veri... A jelenetek felvétele egy abszolút rémálom, mert nem lehet szinteket az elejéről kezdeni, csak ott ahol befejezted, vagy kezded a leges legelejéről!És elsőre nem tudhatom,…..
A következő videó magáért beszél. Mondjuk nem nehéz rájönni a titkára, de attól még egész látványos. Köszönjük, B. György!   ..
szakibali15 2008.06.29 16:49:08
A mai képeket czevike küldte nekünk. Való igaz, hogy ilyen képek még nem nagyon voltak a blogon. Bár sokan optikai csalódásnak tartjátok, szerintem nem azok, viszont meg kell hagyni, hogy nagyon szórakoztatóak. Régen volt egyik osztálytársnőmnek egy könyve ezekről, állandóan azt…..
Új videó a bestpcgames.blog.hu -tól..
szakibali15 2008.06.27 14:56:53
Jó a bemutató csak máskor ne hagyd magára a nézőt mert képes és kikapcsolja a videót :/Remélem az AI-ról lesz egy kis tárgyalás mert az, hogy full AI-s bottal kergetjük egymást az újjáélesztővel azért az 1 kicsit komikus ;)..
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..