Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KovacsKinga

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság annyi társkereső van, mint égen a csillag. Elismerem, hogy nem is olyan könnyű választani közöttük. A választás az is nehezíti, hogy vajon megtalálod-e azt a társkereső oldalt, amely a Te igényeidet elégíti ki. A keresést, és a döntést nehezíti, hogy van olyan összehasonlító oldal, amely…..
KovacsKinga 2018.09.17 17:44:35
Kedves Norbert!

Először is jó ez a blog, az egyik legjobb hazai ebben a témában!
Olvastam a
www.elsotalalkozas.hu társkereső oldalon a párkapcsolati versenyen a blogodról, aztán ide jutottam és elég sok cikket átbogarásztam nálad. Igazán gratulálok a munkásságodhoz. Ez a legjobb társkereső oldalakról szóló cikked is jól sikerült, azonban bennem felmerül egy kérdés, amiről nem írtál. Van-e olyan konkrét társkereső oldal, amit te is szoktál ajánlani a párkapcsolati tanácsadások alkalmával, vagy inkább másfajta megközelítést javasolsz? Társkereső programok, társkereső irodák vagy tényleg regisztráljunk fel 5-6 oldalra és ott keresgéljünk, de melyik az általad preferált legjobb 5-6 oldal? Köszönöm és további sikeres blogolást.
KovacsKinga 2018.10.12 16:53:59
@párkovács: Köszönöm a választ! Igen, ezt értem de ha tegyük fel 5 társkereső oldalra felregisztrálok a költség is megötszöröződik sajnos. A specifikusabb vagy tematikus kialakításúak (pl. 50-eseknek szóló) általában jobbak, viszont kevesebben is vannak fent. Az ajánlatot köszönöm lehet élni fogok vele.! A külföldi oldalak talán lehet egy másik irány.