Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RTR

8 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Köztársaság 2011.04.21 10:30:00
Átnevezés-dömping van a városban. Csak kapkodjuk a fejünk, mennyi új/régi utca- és térnév lesz. Lassan nem fogjuk ismerni a várost, ahol élünk... A nagy kavarodásban a különböző hivatalok sem mindig tudják, mi is lesz, mit is akarnak egy-egy rosszul hangzó közterület régi/új…..
A bürokrácia Amszterdamban sem fenékig tejfel, cserébe egyenesen szakad a folpack és a hétfő reggel mint olyan nem létezik.Manapság Amsterdamban tengetem a napjaimat, itt tanulok sportot és táplálkozást.Az oktatás tök más, mint otthon. Nem kell egész nap bent ülnöd az egyetemen.…..
dr.justice Itt az idő 2010.06.05 00:02:00
Itt az idő, a rossz idő, egy hónapja esik.A kormány a helyén, puha bársony helyén, ma éppen a csőddel játszik.Augusztus 20. közeleg, István újra fegyelmez?Küld vihart vagy rettenet, ötven fokos meleget?Görögtűzben égünk-e?..
Olvasónk néhány perce küldte a lent található képet, amit most, az eső után készített a Keleti pályaudvaron a jegypénztárban. A képhez csak ennyi fűzött: „Konkrétan a női WC-ből ömlik a víz”...
Alig két hét múlva már csak drágábban juthatunk hozzá a pendrive-okhoz, zenelejátszós mobilokhoz, mert az Artisjus akkortól tesz matricát ezekre is. Vagyis április 15-től szerzői jogdíjat kell fizetni, ha pendrive-ot vásárolunk. Ha valaki vásárláson töri a fejét, érdemes…..
Az olasz hegyek közt érte a halál március 26-án Shane McConkey freeski-bajnokot. A 39 éves kanadai világsztár nem csak versenyeredményeinek köszönhette hírnevét, hanem annak is. hogy számtalan extrémsí-filmben és -felvételen volt látható. Ő tette ismerté a síléccel végzett…..
RTR 2009.03.30 12:45:09
@states: mert azon vesz lendületet elugráskor, vagy csak mert jól néz ki a felvételeken, fene tudja.
DJ Reno - Something About the Clash [mp3]The Clash - Should I Stay or Should I GoDaft Punk - Something About Us (Reno re-composed)talán a legötletesebb mashup a Clash megaslágerével  ..
RTR 2009.03.29 14:46:27
Kicsit kezdetleges, karja sincs, leginkább egy vállfára hasonlít, mégis jövőbe mutató az Anybots QA nevű 'telejelenlét' robotja. Két keréken egyensúlyozva közlekedik, mint a Segway, így pl. a főnök megteheti, hogy a gyártósorok közt mászkálva konzultál munkásaival, miközben…..
Roboblog Aldebaran Robotics Nao 2008.11.19 11:25:00
A párizsi illetőségű Aldebaran Robotics nemrég új videót tett közzé Nao robotjáról, amely a Sony Aibo kutyák ligáját váltja a hivatalos Robocup versenyeken:  ..
Roboblog Asimo cipője 2008.11.17 16:18:00
2008. november 7-én újabb forradalminak szánt eszközt mutatott be a Honda Motor Co.A Walking Assist Device egy cipőkkel egybekötött ülőke, ami idősebb, de még járni képes emberek, valamint nehéz fizikai munkát végzők számára hivatott megkönnyíteni a mindennapi gyaloglással vagy…..
Minden graffitiről szóló újságcikkben, TV-riportban vagy a graffitis van megszólaltatva, vagy az irodában ücsörgő aktivista, mozgalomvezető, politikus. Az utcán a graffitisek ellen dolgozó rendőrök valahogy mindig kimaradnak a szórásból, pedig érdekes lehet, hogy ők, akiknek a…..
RTR 2008.10.30 11:52:45
Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Sőt, a Raiffeisen Banknak már sokkal korábban meg kellett volna szabadulnia az egyre debilebbé váló reklámcsaládtól, sőt ha őszinte akarok lenni, szerintem el se kellett volna kezdenie a sorozatot. Pápápáék leginkább az azóta szintén…..
Valamit nagyon ügyesen csinálnak mostanában a Spar marketingesei, mert az egész évben nem hallottam annyiszor róluk, mint az elmúlt néhány napban. Kezdődött azzal, hogy mindenütt Marcia Cross, a Született feleségek néha ijesztő, néha csinos színésznőjével készült Spar…..
Albert Györgyi a Hal a tortán forgatásán többször is konfliktusba került Hajdú Péterrel.  - nem csoda, két teljesen más jellemű ember..... Albert Györgyiről az a hír járta, hogy nem tud főzni. „Ez így nem igaz. Három házasság után természetesen tudok főzni, de az…..
Itt vannak a dobozolt WowWee Rovio első képei!Habár a jövőbemutató, mobil webkamera előrendeléseit majd csak péntektől kezdi teljesíteni a robotjátékairól ismert WoWee, és jelenleg Rovio weboldalán is csak egy "Coming Soon..." felirat Update: elindult a site!, de egy…..
Bréking nyúz a CERN központból, csak ma, csak itt. Bojtár Lajos - Cserépfaluból elszármazott agy -  a helyszínről kommentálja az "istenrészecske" keresést: Egy kicsit már késésben vagyok, rohanás az autóhoz irány a vezérlőterem. Ezen a héten nem vagyok…..
Pezsdítő hír a robotika kevésbé hasznos, ám annál szórakoztatóbb oldaláról: Japán és Amerika után hivatalosan is Európába érkezik a Sony ritmusra táncoló-tárogató, MP3 lejátszó tojása, Rolly.A megjelenést októberre ígérik. A bejelentés persze nem garantálja, hogy…..
Ez lesz az első bejegyzés, mert mi más lehetne a robotika leghasznosabb szerepe az életben, mint a beteg emberek megsegítése. A ReWalk egy izraeli fejlesztés, amit jelenleg a tel-avivi Sheba Medical Centerben tesztelnek. Az eszköz segítségével mozgásképtelen lábakkal is lehetővé…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
addict Belőled is válhatna Batman 2008.07.25 10:30:00
Az hogy a legújabb Batman film ennyire nagy előnnyel vezeti még most is az imdb listáját, és minden eddigi bevételi rekordot megdöntött a nyitó hétvégén, nem csupán Heath "The Joker" Ledger halálának kíméletlen marketingcélú kihasználásának és hőssé emelésének…..
A Samsung vezető terméke az idei International Design Excellence (IDEA) versenyben, a Touch Sight volt, amely egy teljesen új digitális fényképezőgép, amit látássérült embereknek alkottak meg. A Touch Sightot, amelyet a Samsung Design China tervezett, aranyérmet nyert A jövő…..
Ma mérföldkőhöz érkezett a Wikipedia magyar verziója. Megszületett ugyanis a százezredik szócikk. S ez azt jelenti, hogy az ötödik éve létező magyar kiadás belépett végre a legnagyobb Wikipedia-kiadások közé, a 22. helyre.Amúgy a hasonló nagyságú nyelvek közül a csehek…..