Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manna5

2 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy olvasó rosszat akar írni, általában azt fejtegeti, hogy túl sokat foglalkozom a kommentelőkkel. Holott nem is annyira a hozzászólók foglalkoztatnak, mint inkább a mögöttük rejlő jelenség. Erre világított rá tegnap két kommentelő. Az egyik (Finalnyik Eugén) ezt írta: „A hagyományos sajtónál…..
Manna5 2020.05.01 11:22:17
@Drizari: @Netuddki.: Nya, látom fiúk megérkezett a nolblog színe-java! Csak nem dolgoztok a munka ünnepén? Borzasztó! Strapás lehet a bányászélet... :-)))))))

A szövegértés valóban nehéz dolog! Ti sem ahhoz a poszthoz szóltatok hozzá, amihez akartatok! Van ez így néha, az ünnep hevében...

Na, akkor addig, amíg megtaláljátok a helyes szövegű posztot, amihez hozzá akartatok szólni, daloljunk!

Hoztam nektek egy dalt, az ünnepléshez...

www.youtube.com/watch?v=-ozW5tdCL8k
Manna5 2020.05.02 13:32:47
@Drizari: Ja, éééértem! Így mindjárt más! Amúgy látom humoránál van... de ha esetleg más problémái lennének, akkor itt felfrissítheti az emlékezetét:

zorroaszter.uw.hu/archives/2016/01/28/Bucsu_a_NOLBLOGtol/index.php
A társasházban van egy kert, ide járunk le napozni mi, önkéntes karanténozók. Az első emeleti mérnökkel szoktam eszmét cserélni, aki nemrégiben veszítette el az orvos feleségét. Úgy beszélgetünk, hogy néhány méternyire ülünk, és eltérő irányba nézünk, nehogy véletlenül egymásra lélegezzük azt a…..
Manna5 2020.04.19 15:44:51
Az egyik kommentelő szerint tízezer előfizető tarthat el egy független újságot. A hozzászóló valószínűleg látott már belülről szerkesztőséget. A Milyen a polgár hangja? című bejegyzésemet eddig szintén tízezren kísérték figyelemmel, és két csoportba osztanám őket. Az egyikbe azok tartoznak, akiknek…..
Manna5 2020.04.15 17:58:46
@drukker59: Nagy öröm, hogy a rendszerváltás óta regnáló politikai elitünk senkit nem hagy az út szélén... Még akkor sem, ha többször is megvilágosodnak... Egy kis plusz adalék a belinkelt cikkhez:

444.hu/2019/11/07/mekkora-fizetessel-lepte-meg-karacsony-gergely-a-rehabilitalt-szocialistakat

24.hu/belfold/2019/09/30/pecs-koromi-attila/

pecsistop.hu/regio/havi-brutto-483-ezerert-dolgozik-koromi-attila-a-bkk-igazgatosagi-tanacsaban/502244
Manna5 2020.04.16 12:48:18
@István Tamasi: Valóban. Sok minden lemaradt arról a listáról. Jó hosszú lesz, ha lesz valaha! Különösen ha majd a "baloldal" lenyúlásait is hozzá tesszük... Már, ha lesz aki hozzá tegye! Ugyanis éppen most megy el nagy tömegben, méltatlan körülmények között az a nemzedék, akik ezt a lenyúlható jólétet megteremtették ennek a sz@rházi politikai "elit"-nek... Az én generációm, a mi generációnk... polgárok és kisemberek... Rémlik valami, kedves suttyózó polgártárs?
Manna5 2020.04.16 12:50:43
@István Tamasi: Ha nem jött volna le, az előző mondandómat Gyurcsány Ferencnek és köreinek szántam - ők sem kivételek...
Végre megszólalt a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos. Főnöke, a miniszterelnök március 13-án, pénteken este negyed tízkor jelentette be, hogy hétfő reggeltől bezárja az iskolákat. Czunyiné Dr. Bertalan Judit pedig egy hét múlva állt szóba a Népszava munkatársával. Az újságíró úgy…..
Manna5 2020.03.22 19:35:42
@nick papagiorgo: A jó pedagógusok megoldják, nem nyafognak. Több csoportot is alakítottak a facebookon, ötletelnek, támogatják egymást - mindenben... Öröm olvasni, ahogy kibeszélnek és megoldanak egy-egy felmerülő problémát... Nem a "jajistenem, jajistenem" megy... Pedig tényleg nehéz nekik, a gyerekek ugyan nagyon tuják kezelni a számítógépet, de alap dolgokat nem tudnak! Nehézkesen használják a pl. a word-ot és úgy ahogy Zöldi Laci írta nem tudják hogyan kell linket másolni, küldeni... Úgy, hogy van dolguk most a pedagógusoknak! Amelyik ilyenkor ráér nyávogni, annál valami hibádzik...
A tegnapi kormányinfó mintegy másfél óráig tartott. Az újságírók legtöbbször a szájmaszkok ügyét firtatták. A miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely kategorizálta a védekezéshez szükséges textíliákat, és számokba fullasztotta a nyitva maradt kérdést, vajon mikor érkezik meg Kínából a…..
Vajon a volt miniszterelnök ezekben a napokban beszélgetett-e Karácsony Gergellyel? Vajon a Demokratikus Koalíció elnöke fenyegette, ijesztgette, kényszerítette, megszorongatta, presszionálta, rábírta, revolverezte, sakkban tartotta, sarokba szorította-e a budapesti főpolgármestert? Tegnap két…..
Manna5 2020.03.01 11:10:06
@Csák Norisz kettévágott egy fotont.: Nem lehetséges, hogy azért indult meg a balliberális polgik nagy pártvándorlása mert Gyurcsány az eddig költött pénzét az önkormányzatok pénzéből akarja pótolni? Nem arról híres, hogy a saját vagyonából finanszírozza a hatalmi mániáját. Akkor pedig cudar világ jön a kisemberekre, mert a közvetlen életterüket biztosító közpénz megy majd el az utak, iskolák, egészségügy helyett Fletó "az én pártom" című mániájára... A zsarolások nem erre mutatnak? Pedig ha ő pártosdit akar játszani akkor azt jobb lenne ha mégiscsak a saját vagyonkájából gründolná és nem a miénkből... Ugye? Karigeri pedig bambán nézi a kisded játékait...
Tóth Bertalan tegnap interjút adott a szegedi televíziónak. A beszélgetést majd kedden sugározzák, ám addig is közre adtak belőle egy alig több mint egyperces hangharapást. A szocialista pártelnök kimondta: „A két polgármester hátba szúrta ezt a közösséget.” Az óbudai és a pestszentlőrinci…..
Volt némi önállósága, saját egyénisége: nem tudta őt teljesen összetörni, maga alá gyűrni a miniszterelnök. (Németh Péter újságíró, Népszava, 2018. május 19.) A jelen fideszes vagánya. (Lakner Zoltán politológus, 168 Óra, 2018. október 31.) Dohánylevelek közé száműzött volt kancelláriaminiszter.…..
Manna5 2020.01.11 15:35:05
@Bryan élete: Így teljes a Lázár kép...
Pikó András polgármester lett a Józsefvárosban. Most kezdi kapiskálni, hogy mit jelent, ha egy újságíró bemerészkedik a politika rideg és álszent világába. Azért került a kormánypárti támadások kereszttüzébe, mert bejelentette: „Olyan hivatali levelezések vannak a birtokunkban, amelyek arról…..
Az október 13-án megválasztott ellenzéki polgármesterek között két újságíró is van. Matkovich Ilona váci és Pikó András józsefvárosi elöljáró közül az előbbi egyelőre a városával van elfoglalva, az utóbbi egyre inkább a Józsefváros című lappal. Tegnap például sajtótájékoztatót tartott, és a…..
Manna5 2019.12.18 13:40:29
@Zöldi László: Az igazság pillanatára 30 éve várunk jó néhányan... :D Tartok tőle, hogy azt nem a józsefvárosi önkormányzati lap fogja megírni! :D Ilyen felállásban pláne...
Manna5 2019.12.18 14:16:19
@Zöldi László: Szerinted mitől jobb? Komolyan kíváncsi lennék a véleményedre, példákkal!
Manna5 2019.12.18 14:47:40
@Zöldi László: Sajnos én nem tudom elolvasni, majd csak ha felteszik az archívumba is... Hívlak öt körül!
Úgy emlékszem, Fejér Miklós bácsitól származik az ötlet, hogy „a Svábról kellene elnevezni a Stadiont”. (Szöllősi György újságíró, Facebook.com, 2019. november 4.) A Puskás Aréna még üresen is tele van energiával. (Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó, PestiSrácok.hu, 2019. november 11.) Az új…..
Manna5 2019.11.25 18:19:14
@Frady Endre: Na, Varga Zoli nem illik abba a sorba! Nagyon nem! Nemcsak azért, mert ő nem a diktatúra elöl menekült igazából, hanem Albert Flórián nagysága elöl... Főleg azért nem, mert olimpia döntőn lelépni a csapatunktól enyhén szólva nem elegáns... Nem enyhén szólva: szemétség a hazája és a labdarúgás ellen! Még jó, hogy Benéék nélküle is megnyerték az olimpiai aranyat Mexicóban!
Tavaly nyáron egy hétig vendégeskedtem a Civil Rádióban. Nyikorgott a szék, a hangszigetelt stúdió falából kilógott a tömítő anyag - a hazai médiáról beszélgettünk a műsorvezetővel. Olyan kép tárult elém, amelyet megszoktam a kormány által nem stafírozott szerkesztőségekben. Találkozásainkat a…..
Manna5 2019.11.25 13:37:56
@MAXVAL bircaman közíró: Fiala nem függetlenkedett, csak ugyanazt csinálta, mint hasonló pozíciójú kollégái: pénzt keresett. Ja, hogy nem adott belőle eleget a szolgáltatójának? Nem szép dolog, de ezt akkor is tudták, minek engedték mikrofonhoz ülni? Azért, mert az ő hallgatottságukat is növelte... Egyebekben pedig a kilövési engedélyt valóban kiadhatták rá, ha már háborút indítottak az ATV visszaszerzéséért - ott Havas műsorát vette át (jó pénzért)... Hja, a képernyő függőség a legerősebb függőségek egyike... nem pótolja holmi vloggerkedés, de még főtanácsadói állás sem...

Érdemes ezt a cikket átolvasgatni...

media1.hu/2019/11/23/nemeth-s-szilard-atv-alellenzeki-hocipo-farkashazy-tivadar-vita/?fbclid=IwAR1Htz-UmJ-pr-brNCCIKL5pxQg2CXgIBBiAZcF12tki4oSMRb15SJaNocI
Fábry Sándor figyelemre méltó interjút adott egy alig nézett televíziónak. A beszélgetést november 5-én sugározta a Fix TV, és azzal keltett feltűnést, hogy a magát jobboldalinak valló humorista okult az önkormányzati választás eredményéből. Mint oly sok konzervatív értelmiségi, ő is megcsipkedte a…..
Manna5 2019.11.14 12:51:09
@nemecsekerno_007: Meg azt is tegyük hozzá, hogy az orvosok is megelégelték az állami aprópénzt fizetés gyanánt és lassan, de biztosan önjáróan kezdik kivezetni a betegeiket a magán szférájukba... Akinek van pénze és fontos az élete az megy is... a többi meg vár és szitkozódik a várólisták miatt... Mennek a dolgok a maguk útján... Ja, hogy erről a hülye politikusok mit sem tudnak? Na, ez a gáz...
  A Média1.hu-t Szalay Dániel működteti Gárdonyban, és a médiapiac fejleményeit gyűjti össze. Tegnap este 19.01-kor például közölte, hogy „a cenzúravád visszahullott Baranyi Krisztináról, Ferencváros új polgármesteréről”. Az újdonsült kerületvezető ugyanis kifejtette: nem az ő munkatársa kérte,…..
Manna5 2019.11.05 15:16:23
@Kuglóf. Az: Ez most komoly amit írtál? " A drága baranyi Kriszina ANNYIRA okos, hogy az átadásra RENDEZETTÉ tett irodát és abban a NAPI (!) munkához szükséges IRATTARTÓKAT üresen találta, azt találta mondani, hogy "ÜRES AKTÁK!" várták őt a hivatalban.
Ez az EGYETLEN mondata -- amit a szaF 24hu azonnal átvett (jól beégtek az irattartó =/= akta ügyben), "

Egyetlen szóra alapozod, hogy ostoba nő? Egy elszólásra? Vicces...

Nézd már meg ezt... érdemes! Másnak is ajánlott, mielőtt kommentelget!

index.hu/video/2019/11/01/baranyi_krisztina_polgarmester_ferencvaros_interju/
Manna5 2019.11.05 15:24:58
@Ne várd a csordát!!:

TE ESETLEG TUDOD, HOGY MIT KERESETT GYURCSÁNY A FŐVÁROSI KÖZGYŰLÉS MAI ÜLÉSÉN?

Esetleg valaki más is elmondhatná...

www.origo.hu/itthon/20191105-fovarosi-kozgyules-alakulo-ules.html
A kormány érzékeny veszteségeket szenvedett, a szétmorzsolt ellenzék pedig megérezte az együttműködés ízét. Se több, se kevesebb nem történt tegnap. Kár, hogy az önkormányzati választást értelmező politikusok felnagyítják a sikereket, és bagatellizálják a kudarcokat. A korábbi választásokhoz képest…..
Manna5 2019.10.17 13:44:51
@lezlidzsi84: Borkai minimális, 641 szavazattal nyert. Édesanyám az ottani, egyházi idősek otthonában élt. Igen jó körülmények között, saját külön garzonjában, állandó nővéri-, orvosi felügyelet mellett, luxus körülmények között. Az otthonnak olyan jó híre volt (megjegyzem joggal), hogy folyamatosan bővült a külföldről hazatelepülő idősek számára is. Az ott élőkről a legutolsó adat amit találtam, 2007-es. Akkor 480-an férőhelyük volt. Azóta látványosan bővítették... Választáskor mindig mozgóurnával szavaztak, a pap a reggeli misén prédikálta, hogy kire kell szavazni... Ma már biztos laknak ott 650-en... Na, ez csak úgy eszembe jutott, így a nagy számolgatásban...
Manna5 2019.10.17 14:45:18
@midnightcoder2: Azt azért, hogy csak vihar a biliben, nem mondanám... Elég mellbevágó volt, kívülről nézve is... hát még milyen lehetett azoknak, akik ugyan így élnek és szembesülniük kellett azzal, hogy róluk is kerülhet elő hasonló... Azért a választópolgároknál városban is van egy morális határ, amit nem lehet átlépni, bármennyire is a lé-zseton-money határozza meg a tudatot manapság. A vidék az más, ott kényszerpályán mozognak. Van erről jó néhány elborzasztó videó. Talán borzasztóbb, mint a Borkaié, csak nem olyan gusztustalan... De az nem pártfüggő - a helyi ügyeskedők sara...
Manna5 2019.10.17 17:22:10
@putris72:

Afelöl senkinek ne legyen kétsége, hogy a baloldali elit hasonlóan szórakozik, média túlsúly oda, erkölcsös élet meg ide... Puzsérnak maximálisan igaza van abban, hogy ezt az ellenzéket is le kell váltani annak, aki változást akar!

Most a Fidesz kapott egy maflást - vesztett sok pozíciót és pénzt! Mert nemcsak a városi, kerületi önkormányzatok egy része szállt el, borultak a tőzsdén is... A választást követő hétfőn több mint tízmilliárdot bukott Mészáros Lőrinc cége.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/tozsde-meszaros-lorinc-opus-valasztas-bukas.693277.html?fbclid=IwAR0vahpxmlKk7krUW5a1kpWATg9jng0kxIxzqfVkH5YziV5Lc8xHoKxThDI

Ennek ellenére ez az ellenzék sem jobb, sem okosabb, sem erkölcsösebb nem lett... Igen, a kispesti botránynak sincs kisebb súlya, mint a győrinek, de ezúttal a showt Borkai vitte el, bár szürreális módon ő jött ki belőle legjobban...
A múlt hét végén két botrány is kirobbant. Az önkormányzati választás hajrájában Győrött kipakolt egy famulus, mert ki akart szállni a korrupció szervezéséből, de nem engedték visszavonulni. Kispesten szintén famulus szólalt meg, ő azonban nem önszántából - kendőzetlen vallomását (dicsekvését)…..
Azt olvasom, hogy ha a győri választópolgárok nem szavazzák le Borkai Zsoltot, akkor bizony megérdemlik a sorsukat. Az okfejtést nem vonom kétségbe, mindazonáltal érdemes megvizsgálni a helyi nyilvánosságot. Vajon milyen információkhoz jutnak a helybéliek? A botrány kirobbanása után hetvenkét óráig…..
Manna5 2019.10.09 10:49:40
@nu pagagyí: Szakadj már le a NER-ről! Ennek az ügynek sokkal mélyebb tanulságai vannak mind politikai, mind erkölcsi, mind közvagyoni, mind kampányetikai szempontból, sem hogy a bevált balos sablonnal az "egyszerű mint a faék: rohadjon meg a Fidesz + Orbán" lehetne kezelni! A szólás-, vélemény- és internetszabadság kérdéseiről még nem is beszéltem...
Foglalt nevek című bejegyzésem példatárát szorgalmasan gyarapították a kommentelők. Leginkább a két Berki Krisztiánt hiányolták a felsorolásból. Sajnálták a tornász olimpiai bajnokot, és kárhoztatták a nevével visszaélő életművészt. Azért „feledkeztem meg” róluk, mert e rovatban a média időszerű…..
Manna5 2019.10.04 13:34:39
@morph on deer: Benne van a pakliban, hogy elsüllyeszti saját magát... Tényleg miért nem kérdezi meg valaki Ungár Pétert, hogy valójában miért is állt ki Puzsér mögül? Tényleg alternatíva neki a DK? Nekem ennél okosabbnak tűnt...
Manna5 2019.10.04 13:36:40
@kiskutyauto: Az biztos is! :-))))))))
Manna5 2019.10.04 13:37:32
@vergyula: Ez jó! (vigyorgok)
Távol az aranykortól - cím a Népszava mai számában, az első oldalon. Írta Papp Zsolt. Aligha lehet a hajdan értelmiségi körökben ismert szociológus, Papp Zsolt, aki az Élet és Irodalom hasábjain lett publicista. 1994-ben halt meg fiatalon, 48 éves korában. Még csak véletlenül se téveszthető össze a…..
Manna5 2019.10.02 19:17:45
BERKI KRISZTIÁN a tornász:

www.youtube.com/watch?v=0DXcuKlHyPE

...BERKI KRISZTIÁN a főpolgármester jelölt...

(csak hogy jobban lehessen érzékelni a különbséget)

www.youtube.com/watch?v=0lwfHvNA4Ls

Itt kérek elnézést a Berki Krisztiántól, a tornásztól, hogy a magyar média szó nélkül hagyta, hogy egy azonos nevű bohóc hülyítse a magyar embereket!
Manna5 2019.10.03 11:48:52
@vergyula: Óriási a felelőssége a maistream médiának az értékrendek kialakításában. Berki Bohóc Krisztián futtatásával a valós, kemény munkán alapuló teljesítmény leértékelődik, az erőszakos, pénz orientált gagyi pedig fel... Ebben az esetben élen jár: atv - ami állítólag nem bulvár....

Hosszasan tudnám még taglalni, de nem írok politikáról, nem akarok dagonyázni a s(z)arában...
Médiatanárként szívesen fedezek föl tehetségesnek ígérkező fiatalokat. Közéjük soroltam egy Lendvai Péter nevű pályakezdőt, akinek interjúira 2017-ben figyeltem föl a Fühü.hu digitális felületén. Feltűnően tájékozottnak mutatkozott, otthonosan mozgott a közéleti személyiségek közelében, némelyiket…..
Manna5 2019.09.28 16:38:01
Hitelesen nyomatékosította volna a veterán újságíró állítását?

Ezt egy kicsit nézzük meg közelebbről, már csak a HITELESSÉG kedvéért....

Idézet:

"A napilapok piacán a Népszavához érkező állami hirdetések listaáron több mint 500 millió forintra rúgtak, a teljes éves reklámbevételének 60 százaléka állami forrásból jött. Ez azt jelenti, hogy az egyetlen megmaradt ellenzéki napilapot is lényegében szinte a kormány tartotta el 2018-ban. Ekkora arányú kormányzati befolyás a Népszavában a szocialista kormányok alatt sem volt, más kérdés, hogy ezt a Népszava tartalmán továbbra sem lehet érzékelni. Ebből a helyzetből csak a kormányzati kommunikáció jöhet ki jól, hiszen azzal tudnak érvelni, hogy életben tartják az egyetlen baloldali politikai napilapot, így semlegesítve azokat a kritikákat, amelyek a magyar médiapiac teljes kormányzati kontrolljáról és az ellenzékiek ellehetetlenítéséről szólnak."

Az idézet a már a posztban is citált Mérték Médiaelemző Műhely és az Átlátszó.hu - "Állami reklámköltések
2006 - 2018" című írásából való. A teljes anyag itt tekinthető meg, grafikonokkal:

mertek.atlatszo.hu/allami-reklamkoltes-2006-2018/

Mint tudjuk, Németh Péter 2017. májusában köszönt le a Népszava főszerkesztői posztjáról, amit azt megelőzően 15 éven át irányított. Vagyis: 2002-től, már az elemzésben mért időszak előtt is...

Akkor mennyire hiteles amikor ő méricskéli a reklámpiacot?

Ha már szót emel valamiért, miért nem azért, hogy a un. baloldali oligarchák indítsanak átlátható, valóban ellenzéki sajtóorgánumot, amit ők támogatnak reklámokkal?

...vagy miért nem azért, hogy az un. baloldali országgyűlési képviselők ha már a kiegyensúlyozott médiapiacért siránkoznak, akkor miért nem a reklámpiac átlátható szabályozását kérik, arányos elosztással ?

Ja, hogy arányos elosztásról csak akkor lehetne beszélni ha előbb azt mérné fel valaki, hogy valójában melyek az ellenzéki orgánumok?

A FüHü-nél, ami független hírügynökségként tünteti fel magát nem is olyan régen, még ott volt Németh Péter, mint vezető tanácsadó... éppen úgy, mint a HirKlikk-nél, ahol még ma is szerepel - nem álnéven, a saját nevén..
Impresszum: hirklikk.hu/impresszum

Kiadó: MSH Média Kft.

Cím: 7831 Pellérd, Zrínyi Miklós utca 7.

Ügyvezető: Wirth Zoltán
Főszerkesztő: Wirth Zoltán

Vezető tanácsadó: Németh Péter

Főmunkatárs: N. Vadász Zsuzsa, Föld S. Péter, Kardos Ernő

Vendégszerző: Foglár Noémi, Lovász Péter

Szerkesztő: Veress Katka, László Ferenc

Telefon: +36/20/279-8807

E-mail: hirklikk@hirklikk.hu

Design, programozás, technikai üzemeltetés: Lampyon Hungary Kft.

Ráférne egy alapos nagytakarítás az ellenzéki médiára, hogy tudjuk kicsoda a micsoda... minimum
Manna5 2019.09.28 19:23:44
@Zöldi László: Nem értettem félre, Laci! Nem a te posztod hitelességéről szóltam, nem is igazán Németh Péterről, hanem azokról, akik újságíróként, propagandistaként, politikusként kész paneleket szajkóznak média túlsúlyról, sajtószabadságról. Ráadásul ezért még úgy vesznek fel pénzt, hogy utána sem néztek valódi adatoknak...
Manna5 2019.09.28 19:31:09
@Netuddki.: Lehetséges, hogy szövegértési problémái vannak, úgy, hogy hálás lennék, ha nem 1 bites módon definiálnád az ellenzéki média fogalmát... hátha okosabbak leszünk...
„Kár kivágni a fákat a nyomtatott Mandinerért” - írta az Elegem van című blog gazdája 2019. szeptember 19-én. Vajon igaza van-e?  Nincs végleges válaszom, mert még nem láttam a Mandiner című hetilap első számát. Amikor e rovatban arról tűnődtem, hogy a kiadóhivatal érdekes kísérletbe kezdett, és…..
Manna5 2019.09.24 12:30:20
@Célkereszt: Amit a Mandiner online változatában láthatunk, azt nem átvett cikknek hívják, hanem tallózásnak. Eddig ez a válogatás volt a húzó ereje a portálnak, mert korrektül válogattak...

Itt a jobb oldalon látható a tallózott tartalom:

mandiner.hu/

Átvett cikknek azt hívjuk, amikor máshol megjelent tartalmat írnak körül...

Ez itt látható:

24.hu/belfold/2019/09/23/karacsony-gergely-motorcsonak-nyomozas/

Kiemelném a hivatkozást, a könnyebb érthetőség kedvéért:

"Egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt, ismeretlen tettessel szemben nyomozást indított a BRFK annak a motorcsónaknak az ügyében, amely vasárnap próbálta megzavarni Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt programbemutatóját – tudta meg a Népszava a rendőrségtől."

...szóval a Népszava tudta meg, de a 24.hu is elmagyarázza - ez az átvett... Egyébként ilyen visszautalásokkal működik az online portálok 80 százaléka, így aztán szinte mindegy melyiket nyitja meg szegény olvasót, ugyanazt találja... Így aztán mindegy, hogy a KESMA nyomja-e Krahácsot vagy sem... leült az már magától is, mindegy honnan kapja a pénzt...
Manna5 2019.09.24 14:16:24
@Tranquillius: Ez jó! :-))))) (nevetek)
Nem tagadom, foglalkoztat az úgynevezett Puzsér-jelenség. Korábban mellőztem az összes tévé- és rádióműsorát, irtózom ugyanis a kiabáló emberektől. Aztán elkezdtem olvasni a cikkeit, és kiderült, hogy figyelt az egyetemen, ahol történelemre és irodalomra tanították. Nemrégiben azt olvastam például…..
Manna5 2019.09.21 15:32:06
@dare: Az egész választási színjátékból engem is az érdekel legjobban, ahogy írtad "mit érhet el egy magányos civil ebben a hiszterizált közegben".... Hacsak annyit, amennyit ezzel a videóval megpróbál elérni - már akkor nem indult hiába...

www.youtube.com/watch?v=zJNUy-dggpE

Csak tartok tőle, hogy ízekre szedik... Berki perel - milliókért liheg, így most már Puzsér harca nemcsak a polgármesterségért folyik. A tét jóval nagyobb... Ezért olyan feszült és ideges...

Nyerő ebben a játékban csak akkor lehet, ha győz...
A Rajk Lászlóról írott bejegyzésemnél akadtak hozzászólók, akik nem vették jó néven a témaválasztást. A néhány napja elhunyt építész legismertebb alkotásáról ezt írta Macisajt tegnap 9.29-kor: „A főváros legborzasztóbb giccse.” Majd 15.39-kor PomberMaciként is megállapította: „Összeeszkábált torzó.”…..