Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismohar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog KITT a TV2-n tér vissza 2009.04.20 08:33:00
Bár a tengerentúlról nem csak pozitív hangvételű tudósítások számolnak be a Knight Rider tévésorozat újraélesztéséről, modernizált változatáról, azért mégis csak egy popkultúrális tényezőről beszélünk, ha a sorozatot vagy annak karaktereit, Michael Knightot és KITT-et…..
Kismohar 2009.10.05 21:45:26
A gond persze kellemes, ráadásul, ha kéznél van a blog nyújtotta lehetőség, akkor miért ne használjuk ki?Nem is olyan régen már megpendítettem, hogy az új, 2008-as Knight Rider-sorozat szinkronizálása nem lesz egyszerű. Nem is az új Michael miatt, akinek nyilván könnyedén lehet…..
Azt már azt hiszem, hogy megírtuk, hogy a TV2-n lesz látható a Knight Rider sorozat 2008-as változata (itt el is gondolkoztunk, hogy milyen időpontban is lehetne adni, este vagy délután) és nemsokára kezdődnek is a sorozat szinkronizálási munkálatai, amik, mivel annyira kiemelkedő…..
Vészesen közeleg február 17-e, azaz a Knight Rider remake/backdoor pilot bemutatójának napja, visszatér a beszélő autó és annak rettenthetetlen sofőrje, habár a Hasselhoff-rajongó német háziasszonyok csak egy nyúlfarknyi vendégszerepnek örülhetnek - ez a film már a fiatalabb…..