Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eltiltott Vélemény

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar világos sör..
Eltiltott Vélemény 2021.09.21 22:14:29
@klagenfurtjeno: Akkor b@szod igyál lóbányai homályost, mert az való neked!
    "Szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!" - akadt ki Szijjártó Péter az UEFA legutóbbi döntésén, mely a magyar futballválogatottat három zártkapus mérkőzésre, továbbá 100 ezer eurós pénzbírságra büntette. Azt kell mondanom: Szijjártónak tökéletesen igaza van. Mi több: egy tökös…..
Eltiltott Vélemény 2021.07.14 12:44:23
@Boar.: " ... Ennek nem a kvóták az okozói... "

Szerintem az okozza, hogy hiányzik nekik a normális család, ezért "önkifejezéssel" és exhibicionizmussal kompenzálnak..
Eltiltott Vélemény 2021.07.14 13:00:37
@morph on deer: " ... A “szurkoló” eleve azért kéne, hogy a nézőtéren legyen, hogy a saját csapatát buzdítsa, támogassa, esetleg ünnepelje, ezért is hívják úgy, hogy “supporter” pl angolul.
Tehát NEM az lenne a szurkolók dolga, hogy hergelje és gyalázza az ellenfelet, különösen akkor nem, ha valamilyen oknál fogva sportként tekint a focira..! ... "

A fotballista meg nem azért van a pályán, hogy letérdeljen és szimpátiát fejezzen ki bármiféle kisebbség irányában, hanem azért hogy focizzon! Lepacsiznak a bírókkal, netán zászlót cserél a két kapitány, szépen sorba állnak, meghallgatják a himnuszt, elvégzik a kezdőrúgást, és fociznak. Legalábbis szerintem így kellene hogy működjön a dolog
Eltiltott Vélemény 2021.07.14 13:03:45
@Boar.: Felőlem azt csinálnak amit akarnak, csak a hálószoba dolgaikat ne vigyék az utcára.
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
Eltiltott Vélemény 2021.01.06 09:37:47
@kemény keleti kommentelő: " ... Lófaszt. Csak Magyarország diktátora. Semmi több. ... "

Lófaszt diktátor! Kleptokrata, nem több. Egy rendes diktátor alatt a kurcsányita-maszopita söpredék már meglenne tizedelve, és itt nem lenne olyan troll aki a Csuti Csüngőhasú Napóleont dehonesztálni merné....

@BiG74 Bodri: " ... Mi látható? Hogy az ellenzék egy kidudorodáson kíván fogást találni, mely dudor, tényleg ott van, csak hát kicsi az erős markoknak, hogy vizet facsarjanak. ... "

Igazából az látható, hogy a Csuti Főparazita Basi mondott valamit, és ebből az ellenzék már "BLM" mozgalmat vizionál, és ezzel próbál valamit elérni, miközben kurcsány láncos kutyáiként nem veszik észre, hogy kurcsány (és neje) az a kohéziós erő, ami a fidesz tábor jelentős részét egyben tartja. Ha végre azt a kretént és sleppjét elhajtanák a vérbe, ahová való, a fidesz féltve őrzött tábora szétszéledne, mert nem lenne egy olyan, ujjal mutogatható ártány, akivel a szétszéledni vágyókat vissza lehetne rettenteni a távozástól...
Eltiltott Vélemény 2021.01.06 10:30:59
@közösperonos átszállás: " ... Ez amúgy nem igaz, ilyen médiaháttérrel bárkiből seperc alatt lehet főgonosz, ... "

Ebben nagyon tévedsz, a szemkilövetőt már akkor főgonosszá tették önnön cselekedetei, amikor nem mondott le az Őszödi beszéd után, erre tett rá néhány lapáttal, ahogy bánt a tüntetőkkel, és ahogy a válságot kezelte...

Ne nyissunk arról vitát, merthogy a 2006-os okt 23 tank meg minden, mert nem ott kellett volna keménykedni, hanem a székházgyújtogatáskor. Ha ott szarrá és véres fossá verik a gyújtogatókat, és kiosztanak néhányszor 20évet a gyújtogatók közt, köztörvényes bűncselekményekért, akkor nem lett volna tankos balhé okt. 23-án, csak éppen akkor és ott a saját provokátoraik készítették elő az okt. 23-i hangulatot, és az ottani megsérült rendőrök áldozatával dühítették föl a rendőri csőcseléket, hogy okt 23-án véletlenül leessenek az azonosítók és rendszeresítetlen fegyverekkel valamint különös kegyetlenséggel járjanak el a rendőrnek látszó bűnözők ...

Ez kurcsány bűne, és nem a média csinált belőle mementót, ami összetartja a Csuti Horizontális Duce pribékjeit...
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
Eltiltott Vélemény 2020.12.23 22:16:45
@Hakapeszi Miki: " ... Gyurcsány borzasztó szarul kormányzott, képtelen volt időben távozni, mire aztán lemondott, ... "

Szerinted Kurcsányné jobban fog kormányozni? :-)
index.hu/belfold/2020/11/18/ki_lehet_az_ellenzek_kozos_miniszerelnok-jeloltje/
Eltiltott Vélemény 2020.12.23 22:48:00
@Hakapeszi Miki: " ... dilettánsok a szakártői és a gazdaságot nem tudja helyretenni orbán, az emberek szarabbul élnek majd és nem felejtik el neki a sok koronás halottat, ez szoros meccs lesz. ... "

Hát, ez érdekes lesz, mert ha azt nézed, hogy a támogatást a cégek kapják, és nem az emberek, és amikor más országokban segélyre költenek, itt meg a beruházásokra, akkor fura lenne, ha a beruházások nem termelnék vissza a befektetett összeget... tartok tőle, hogy az általad felsorolt dolgokból maximum a sok halottat lehet rajtuk leverni, de majd azt meg statisztikákkal jól elfedik.

Valahogy most nagyon visszafogott a fidesz propagandája.
Gyűjtik a fideszék is a puskaport... valahogy még nem láttam hogy leverték volna az ellenzéken a cigicsempész diplomatát, ha ügyesen csűrik csavarják, egy csomó maszopos politikust bele tudnak keverni a "kabátlopási ügybe" elvégre ők intézték az útlevelet és a fidesz kezében van az ügyészség... Ez nagyobbat tud szólni kampányidőszakban, mint dögvész idején... Ráadásul a KariGeri is balfaszkodik ezerrel, egy csomó magas labdát ad a kormány kezébe, amit majd akkor csapnak le, amikor már elült a Szájer meg a Simonka ügye... az ingadozók meg az utolsó impulzusra fognak reagálni...
Csellel vitte végbe az akaratát az Európai Parlament, ami azt bizonyítja, hogy az EU legfőbb döntéshozó szerve végre alkalmazkodott Orbán Viktor harci stílusához. A magyar kormány nem veri nagy dobra, hogy belesétált az EP által felállított csapdába, de tény, hogy a jogállami mechanizmus az előzetes…..
Eltiltott Vélemény 2020.12.21 14:07:11
@kovacs_janos_45: Te meg baszd szájba anyádat, hogy egy újabb blogot széttrollkodsz, mocskos utolsó maszopita köcsög
      Az orbáni vezérdemokrácia esete a Leeds United: Aston Villa meccsel.     A héten kerül a boltokba Körösényi András, Illés Gábor és Gyulai Attila "Az Orbán-rendszer" című könyve. Tavaly áprilisban viszont a Leeds United játszott az Aston Villa-val a Championship League-ben és a hetvenkettedik…..
Eltiltott Vélemény 2020.12.11 09:55:08
@Grrr: " ... még egy sztrajkra vagy óriastüntetésre sem képesek (az SZFE kivételével) ... "

Ne legyen igazam, de szerintem az SZFE egy médiahack, semmiképp nem szolgálja az ellenzék érdekeit, de nagyon jól be lehet vele mutatni a sajtószabadságot, az egyén szabadságát, a bírói testület szabadságát (lásd sztrájk jogszerűsége ítélet) és azt, hogy ma magyarországon nincs rendőrállam, mindezt azért, mert az ellenzék rátelepedett szerencsétlen egyetemistákra, és felületet biztosított ennek...

Szóval ez nem nemzetközi, nem egy CEU, és még járvány is van, tehát a kutyát macskát nem érdekli mi lesz a szerencsétlen diákok sorsa... Egy félévet már buktak, ha tavasszal folytatódik a cirkusz, akkor buknak még egy félévet. Ez a Csuti Puhos Dakota legényeit sem érdekli, ha felkopik az egyetemisták álla, beállnak a sorba, vagy keresnek más iskolát, vagy elmennek dolgozni és feladják hogy színészek legyenek.

Mondjuk ez a Kurcsányitákat sem igazán érdekli, nekik az kellett, hogy ordítozhassák hogy itt mekkora fasiszta diktatúra van, miközben lófaszt, itten egyszerű mezei kleptokrácia van.
Eltiltott Vélemény 2020.12.11 14:13:31
@Dendrobates: " ... Kitenyészti és táplálja a keleti periféria kis autokratikus pöcseit. Soros ott téved, hogy Merkelnek ez kényszer. Kényszer egy frászt. A nagy német konszernek (még csak nem is a német nép) érdekei felülírnak mindent értéket. ... "

Nehogy azt hidd, hogy itt bármiféle demokrációról szó a dolog, meg a német népről...

Középeurópa a jobb élet reményében önként fejet hajtott és nyakába vette a gyarmati igát. Erről szól az unió terjeszkedése, csak nem katonailag szállták meg a csatlakozó országot, hanem politikailag.

A németeket kib@szottul nem érdekli, hogy itt ki gyakorolja a hatalmat, amíg piacként és profittermelő üzemként kézben tudja tartani az ezt az országot.

Amikor úgymond jogállami sérelmeket látnak, az nem a migráncsok, és nem a média miatt van, hanem valójában, hanem akkor, amikor a helyi vezetés már az ő profitjuk rovására juttat a saját sleppjének pénzt a gyarmatósítók zsebe helyett.
Eltiltott Vélemény 2020.12.11 14:52:57
@látjátok feleim szümtükkel: Az a baj, hogy nem látod a lényeget!

Akkor került elő hirtelen a jogállamiság kérdése, amikor a Csuti Csüngőhasú Napóleon elkezdte a saját sleppjét pénzzel tömni, és észrevehetően háttérbe szorultak a multik az infrastrukturális beruházásoknál.

Valahogy akkor nem volt gond a jogállamisággal, amikor Kurcsányék rendőrattakot rendeltek el, mert akkor a nagy nyugati multik kapták a megrendeléseket.

@rdos: Azért erre ne vegyél mérget, mert kapott egy kis haladékot, figyeld csak meg majd a törvénymódosításokat, amivel hirtelen átállítják a jogszabályokat látszólag olyanra, amibe nem tudnak egyből belekötni, aztán a nyugatiak csak kapkodják majd a fejüket, hogyan találjanak rajta fogást, mert ugye mindenkor tudja majd azt mondani: "De mi megtettünk mindent a jogállamiság érdekében"
  Szép lassan csillapodni látszik a Szájer botrány. Nyílván lesz itt még újabb fellángolás, egyrészt, amikor előkerülnek majd a Brüsszel belvárosában is lépten-nyomon letelepített térfigyelő kamerák felvételei az ügyészségi vádemelési szakaszban, ill. a helyszínre érkező rendőrök hivatalos…..
Eltiltott Vélemény 2020.12.08 15:39:16
@Bogyó 2: " ... Ahhoz képest, hogy ez a helyzet és, hogy az ellenzék mennyire nincs a helyzet magaslatán ... "

Hát, azt nem csodálom, hogy az ellenzék nincs a helyzet magaslatán, hiszen azt az ElQuro koordinálja. Szerinted normális dolog egy bukott miniszterelnökként az ellenzéket (félre)vezetni? Miért nem megy már el a sunyiba az a tetű? A jelenlétével tüntetve tartja egyben a Csuti Horizontális Napóleon nyáját, ha a leváltásakor visszavonult volna, az a nyáj már rég szétszéledt volna, és már 2014-ben elbúcsúztunk volna a Csuti Hájas Dakotától és a rablóbandájától... De ezt valami miatt Kurcsány nem engedi meg, sztem valahol rajta lehet a Lölő fizetési jegyzékén...
A 2020-as év számtalan szempontból hozott változást a hétköznapokba. Ám még egy ilyen fordulatokkal teli évet is lehet fokozni. Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány mellett az amerikai elnökválasztás volt a közbeszéd központi eleme, most pedig az Európai Unió jogállamisági vitája borzolta a…..
Eltiltott Vélemény 2020.12.07 22:16:23
@Patreides: " ... Hiába van meg papíron a jogállamnak megfelelő intézményi szerkezet, ha azokba a hatalom tőle ilyen-olyan módon függő helyzetben lévő, "kézben tartott" embereit ülteti (és ha azokat oda bebetonozza.hosszabb időre, egy új kormány sem tudja onnan eltávolítani, amivel az előző hatalom valójában továbbviszi a hatalmát a vesztes választáson túlra)).
Ez a jogállam kiüresítésének egyik hatásos eszköze. ... "

Akkor a nyúl b@szhattya, mert ugye az USA a legdemokratikusabb állam a világon, annyira bővelkednek ott demokráciában, hogy még exportra is futja, meg Guantanamóra stb...

és mellékesen az alkotmánybírókat életük végéig választják... igaz, utána már nem tudnak hosszabbítani, mert az már jogállami gondokat vetne fel... :-)
Eltiltott Vélemény 2020.12.07 22:25:21
@ulpius66: klasszikust csak pontosan:

"Akinek saját tévé kell, az vegyen magának"
(Medgyessy)
Eltiltott Vélemény 2020.12.07 22:30:58
@Patreides: " ... a bírák kényszernyugdíjazása ... "

Rühellem a Csuti Puhos Dakotát, de van egy-két dolog amiben egyetértek vele.
A bírák kényszernyugdíjazása speciel olyan... Azok a vén tróger kommunista gecik, akik bíróként funkcionáltak, még Kádáréktól kapták a kinevezésüket, és a régi jól bejáratott elvtársak voltak.

Bár igaz, nem a Csuti Horizontális Napóleonnak kellett volna elküldeni őket a véres gecibe, hanem 1989 okt. 24-én az aktuálisan kikiáltott friss köztársaság első elnökének.... de hát, mint tudjuk, itt nem volt forradalom, csak simán elsíbolták az országot....
A cím ugyan kissé kattintás vadász, de arról van szó, miniszterelnökünk nem tud számolni, ezt most is bebizonyította, hiszen ha Németországnak valamivel nagyobb haszna van az EU-ból mint nekünk, de ha azt nézzük, hogy egy 83 milliós országról van szó, ahol az egy főre eső GDP a miénkhez képest…..
Eltiltott Vélemény 2020.12.07 14:53:03
@morph on deer: " ... Realitás van, és normális módon való gondolkodás. ... "

Miféle normális gondolkodás az, hogy merjünk kicsik lenni, és ezért jöjjön vissza Kurcsány elvtárs, és hazudjon újra éjt nappallá téve...

Aztán, ha kiderül, hogy hazudott, akkor kivezényli az aktuális Görényit, hogy lőjön ki pár szemet, és utána majd kussolni fognak a kicsivé tett polgárok és polgárinák.

Vegyétek már észre, hogy amihez Kurcsány hozzányúl a szarrá szemétté válik. Nézzétek meg mi lett az önkormányzati választások után a jól megmutatjuk milyen a tiszta BP-i vezetés ...
Lássatok csodát, a XX-kerületben első napon megduplázták a megválasztottak javadalmazását, és lehet hosszan sorolni KreténGeri ünnepelni való ötleteit a körúti biciklisávokkal, a parkolási díj emelésekkel, a BKV trolitenderének szétb@szásávsal, aztán meg jött a hab a tortára a Tüttő-Leisztinger-Offshore buszbérlés és a hozzá tartozó hazugságok...

Ezek akik ellenzékben erre képesek, mit fognak tenni ha az övék lesz az ország?
Éjjen Kurcsán Ferenc, és az Ő elkúrásipari kúrmánya!!
A magyar politikában már egy ideje jelen lévő Magyar Kétfarkú Kutyapárt újonnan nemcsak, hogy vicces, és tevékeny, legújabban közügyeket lát el. 2020 októberére rendkívül nagy port kavart a XII. kerület, azaz a Hegyvidék önkormányzatába bejutott kutyapártos vezető, Kovács Gergő, aki az első hírek…..
Eltiltott Vélemény 2020.10.22 11:10:51
@Hunyadi_János11: pszichopata vagy
Eltiltott Vélemény 2020.10.22 11:11:31
@Hunyadi_János11: maszopita bérenc vagy
Eltiltott Vélemény 2020.10.22 11:12:27
@Hunyadi_János11: unalmas vagy
Biztos mindenki unja már, hogy ez a téma. Én is. De mégis úgy érzem a sok kardoskodás a gyerekek és a másság nevében, védelmében teljesen célt tévesztett. Igazandiból arról kéne beszélnünk, hogy ma Magyarországon mit kéne elvárnunk egy politikustól! Olcsó, populista és megosztó húzások helyett…..
Eltiltott Vélemény 2020.10.15 18:42:33
@blah: Miért fáj neked, hogy ledarálta a könyvet.
Elment a boltba, kifizette, és ledarálta.
Joga van azt csinálni a saját példányával, amit akar.
EZ a liberalizmus, akik pedig rinyálnak, kirekesztik őt és a véleményét :-)

Magyarán azok a nácik, xenofóbok stb...
Eltiltott Vélemény 2020.10.15 18:43:12
Eltiltott Vélemény 2020.10.15 18:45:20
@Homo fideszbirkusz: " ... Igazából a fideszeseket kellene ledarálni ... "
Igazad van, de csak egyszerre a maszopitákkal és a kurcsányitákkal
Pont egy hónapja mondta a miniszterelnök, hogy a védekezés sikerét a halálesetek és a megmentett életek számában lehet mérni. Jelentem, utóbbi egy blöff, arra nincs adat, bárki azt mond, amit akar. Ellenben a lakosságarányos halálozásban kezdünk egész Európában a legszarabbul állni. Nem kellene…..
Eltiltott Vélemény 2020.10.14 20:59:43
@zord íjász: " ... A mérlegen van negatív és pozitív elem is, és az ellenfelek nem tűnnek használható alternatívának ... "

A jelenlegi ellenzék egyetlen hiteles pártja a MKKP. A többi mind lejáratta már magát.
Zord idők Mesés csapda 2020.09.28 13:06:39
♦ Mottó: Aki velem kikezd, az a családommal is kikezd!!! (a mélynövésű, köpcös és pocakos Danny DeVito az Ikrek című vígjátékban, miután ikertestvére, az izomkolosszus Arnold Schwarzenegger lepofozta a rosszfiúkat) ♦ Van egy jó hírem: ez egy rövid poszt lesz, vagy minden esetre jelentősen…..
Még néhány gondolat a Szíjjártó-ügyről. Szokatlanul nagy visszhangot váltott ki, hogy a magyar külügyminiszter, Szíjjártó Péter a családjával Szíj László tiszakécskei oligarcha luxusjachtján töltötte a nyaralását, miközben a közösségi platformokon a PR-csapata serényen próbált rájátszani arra, hogy…..
Eltiltott Vélemény 2020.09.02 09:56:51
@Batu Kán: " ... Akinek nem a Fidesz a legrosszabb párt Magyarországon a jelenlegi kínálatból, az egy mongolFidióta. -14,5% GDP, és nagyságrendekkel többet lopnak, mint amennyit bárki más álmodni mert volna. Plusz még diktatúra. ... "

Lófaszt van itt diktatúra, szimpla kleptokrácia van.
Eltiltott Vélemény 2020.09.02 10:15:25
@Batu Kán: " ...
Az ellenzéknek pedig egyetlen esélye van, ha arra alapoz, hogy mégiscsak kisebbségben vannak azok az idióták az országban, akik a tolvaj politikusokat irigyli, és nem leváltani akarja. ... "

Addig amíg az ellenzék "gerincét" egy gerinctelen tetű biztosítja, addig a Csúti Csüngőhasú Kisebbségi Bárót nem lehet leváltani. Aki 2006-ban exponálta magát, az takarodjék el a sleppjével együtt a politikai szemétdombra ahova való, utána lehet csak megbontani a fidesznyik szekértábort, amikor már nem lesz kohéziós összetartó erő, amit úgy lehet jellemezni, inkább a tolvajok mint a kurcsány.

Azt kellene végre megértenie a sok véresszáju faszkalapnak, aki blogokra jár hőzöngeni, mint TE, hogy a kurcsány az a kötőanyag, ami egyben tartja a NER-t. Kurcsány távozásával széthullik az egész!!
Eltiltott Vélemény 2020.09.02 10:16:05
@Batu Kán: " ... Akinek nem a Fidesz a legrosszabb párt Magyarországon a jelenlegi kínálatból, az egy mongolFidióta. -14,5% GDP, és nagyságrendekkel többet lopnak, mint amennyit bárki más álmodni mert volna. Plusz még diktatúra. ... "

Lófaszt van itt diktatúra, szimpla kleptokrácia van.
         Ez nem a politikáról szól, hanem a művészetről. Nem Orbánról, nem az ellenzékről, hanem Csehovról és a Tápszínházról, a Kaukázusi Krétakörről és a Portugálról,  ez a hét óra hét percről szól.        Ezeknek a srácoknak semmi esélye, ez nem 1968, ez nem Párizs, nem mintha de Gaulle-ék nem…..
Eltiltott Vélemény 2020.09.01 14:58:17
@fortin2: Hát, igen, amihez kurcsány hozzányúl, az bizony szarrá válik.

Sajnálom a kölköket, oda a tisztességes lehetőségük a tiltakozásra, beterítette őket a kurcsány mocsokkal, eztet nehezen fogják lemosni magukról...

csak figyeljétek meg, holnaptól már nem SZFE hallgatóként fog rájuk hivatkozni a Döbrögi lakájmédiája, hanem szimplán kurcsánybérencek lesznek...
292 fertőzött egy nap alatt, ez a legfrissebb szám. Rekord. Messze az áprilisi csúcs felett. Európa legtisztább államából két-három hét alatt sikerült a közepesen fertőzöttek közé csúszni és a trend is ijesztő. De a legdurvább, hogy szinte csalogatta a vírust a kormány, hogy jöjjön vissza. Másfél…..
Eltiltott Vélemény 2020.08.31 08:33:39
@Batu Kán: " ... Na, erre nem képes az Orbán geci.

Meg Németországban nem a politikusok hozzák be a járványt Horvátországból, és nem partikon terjesztik. ... "

Mit rinyálsz, a Csuti Csüngőhasú Zsírbáró előrelátásból csinálja a fesztivált. Megparancsolta a hűbéreseinek, hogy terjesszék a járványt, hogy sanyargatni lehessen majd az ellenzéki városokat a mindenféle korlátozásokkal.

Másik mellékhatása pedig az, hogy ha megkezdődik a tömeges elhullás, az is majd jobbára a nyuggereket érinti, ami szín tiszta megtakarítás egy kleptokráciában. Két legyet üt ezzel egy csapásra, kevesebbe fognak kerülni a nyuggerek, és csökken a kurcsányiták szavazóbázisa.

Eccerüen zseniális!
Eltiltott Vélemény 2020.08.31 10:02:54
@Szűtté mamá? Szűjjé!: " ... Ő bölcsen mondta, de egy szavába került volna, hogy Horvátország hivatalosan se legyen zöld, ezt persze nem tette meg. ... "

Nem mondta, javasolta, hogy a Zemberek ne menjenek külföldre nyaralni, de nyilván nem tehette meg, hogy nyáron is fenntartsa a határzárat, mert akkor a cimbik berágtak volna, hogy nem mehetnek Yachtozni az Adriára :-)

Előre le voltak zsírozva a ribik és a narkó, ezt nem lehet hagyni kárbaveszni, és persze előtte (tanultak a külföldi esetekből) alaposan átvizsgáltatták titkos elvtársékkal a helyszínt, hogy ne legyenek hang és képrögzítő eszközök a közelben. Gondolom még a személyzetet is meghőmérőzték, nehogy kompromittáló felvételek készüljenek róluk ...
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
Eltiltott Vélemény 2020.08.31 08:55:31
@kemény keleti kommentelő: " ... Szóval téged meggyőzött az orbáni verzió, hogy nem az új kormány elleni puccshoz kerestek a lehallgatási anyagokban egy ürügyet,
hanem felháborodtak, mert a hazugságot nem bírják idegekkel, és ezért gyújtogattak ártatlanul tévészékházat. ... "

Látod, komám! Ha a székházgyújtogatáskor szarrá verette volna az ott randalírozókat a Kurcsány, hogy azok a véres-fostos taknyukon csúszkáljanak, és utána lesitteli őket 20-30 évre államellenes bűncselekményért, akkor nem lett volna októberi rendőrattak, és nem lett volna a Csuti Alibabának 40 és Rablójának 3x 2/3-a egymás után.
Ha nem értjük a problémát, hogy születnének jó válaszok?..
Eltiltott Vélemény 2020.08.27 14:22:13
@Runner42: " ... Visszasírjuk Gyurcsányt, mert ő legalább nem verte szét a magyar demokráciát. Le lehetett váltani. Trottyos gatyakorcot nem lehet leváltani, maximum elüldözni, mint Lukasenkót. ... "

Te szerencsétlen! Szerinted miért nem megy ki az utcára a milliónyi (mostani) ellenzéki tüntető?
Hát, csak azért, mert a TE Kurcsányod megmutatta az országnak, hogy mi várható, ha az ország fel mer lázadni a magyar politikai elit ellen. A magyar ember nem ostoba, politikai indíttatásból nem akarja kilövetni a szemét. Akármilyen rég volt 56, az azt követő megtorlás emlékét felfrissítette Kurcsány elvtárs!!! Ha tetszik, ha nem, a Csuti Vízszintes Napóleont csak a szavazófülkékben lehet leverni, mint vak a poharat, DE ez addig nem fog menni, amíg a maszopiták és a kurcsányiták adják az ellenzéki politikusok javát.
Lehet arra hivatkozni minden elvesztett választás után, hogy elcsalta a Csuti Kissebbségi Alsó és Felső Döbrögi Basi, de elég hitvány nyíkásnak minősül úgy, hogy a választási bizottságok jelentős részébe nem delegálnak tagot, nem kérnek fel nemzetközi ellenőröket stb....
Eltiltott Vélemény 2020.08.27 14:26:09
@naivugyfel: Lófaszt maffiállam, ez egy szimpla kleptokrácia. Azért annyi előnye van, hogy a pénzt jobbára nem a nyugati cégek talicskázzák ki, így marad egy kis halvány esélye annak, hogy vissza lehet szerezni a honi kleptokrata uraságoktól, míg egy Alstomtól a 4-es metróra elsíbolt pénzeket egész biztos nem lehet visszaszerezni.
Keresztény szabadság a vírus terjesztésére...
Eltiltott Vélemény 2020.03.17 14:46:27
@Nekoashi2005: " ... Döbbenet: hagyják "meghalni" a 80 év felettieket Olaszországban ... "

Ugye az megvan, hogy a Csuti Törpe láncos kutyája a Salvini épp megbukott, és most épp a migráncspárti liberálfasiszta népség uralkodik ottan ....

" ... Nem számít, csak stadion legyen! ... "
A Csuti Mélynövésű Vitya ott nem építtetett stadiontot, ottan ezt a liberálisék döntötték el, végül is racionális, mi több liberális a dolog, a vírusnak is vannak jogai, legalább megszabadítja az országot a kivénhedt kolonctól, mert ugye az öregeknek is van joguk meghalni, és újra száguldani fog a gazdaság...
Egy Olaszországban élő magyar nő beszámolója a karanténról. ..
Eltiltott Vélemény 2020.03.11 12:24:45
@Nekoashi2005: " ... Vizitdíj? .... az jó kezdeményezés volt! ... eltörlésével a háziorvosaknak kiesett 6,2 milliárd forint bevétel ... "

Hát igen, az orvosok kb ennyit vettek belőle észre, én mint páciens meg azt, hogy a vizitdíj idején nem kellett órákat várnom, hogy a nyuggerek kipanaszkodják magukat, mert csak akkor mentek orvoshoz amikor dolguk volt vele, gyóccert íratni, meg betegség miatt ... Azóta visszaállt a régi "rend", kétnaponta megy az öregasszony pletykálni, meg siránkozni, mert odahaza unatkozik.

Vizitdíjat izibe!

Ami pedig a koronavírus miatti hisztériát illeti, nem vagyok népszerű a véleményemmel... DE egy túlnépesedett világban ezek a "járványok" szükségesek, mert elvégzik azt a szelekciós munkát, amit a modern orvostudomány néhány évszázad alatt szinte teljesen kiiktatott, manapság már az életképtelen egyedeket is életben tartják, rontva ezzel az emberiség genetikai fejlődését, akadályozva a természetes kiválasztódást.
Eltiltott Vélemény 2020.03.11 12:56:36
@Nekoashi2005: " ... A pl. torokgyík, a járványos gyermekbénulás stb. a teljesen egészséges gyerekeket is elvitte, ... "

Osztán azt honnan tudod, hogy teljesen egészséges volt? A többit miért nem vitte el? Lehet moralizálni, de a természetes szelekció pont arról szól, hogy a legéletképesebb egyedek tudnak csak szaporodni, a többi elhullik. PONT
Csak a látszatot akarják fenntartani, hogy urai a helyzetnek, amit majd az idő megold. Talán...
Lopnak rendületlenül. ..
Eltiltott Vélemény 2020.03.05 14:46:25
@rasztaszív: " ... ne védd a fideszes agymosásodat ... "

Ne legyél ostoba! Egy szóval nem mondtam, hogy a jelenlegi kleptokrata rezsim lenne a becsület mintaképe, de mindenképp kínos, ha olyan példát állítasz velük szemben, ami pontosan ugyanolyan aljas tolvaj banda idején készült.

Azok " ... az autópályák meg az égből hulltak alá ..." a bizonyítékai annak, hogy a kurcsányiták nem állíthatók a fidesznyik lopással szembe, mert csak annyi változott, hogy most másnak a zsebét tömik az állami vezetők.

Neked van kurcsányita beütésed, én csak szimplán nem feledkezek el arról, hogy akit TI piedesztálra akartok emelni, pontosan ugyan olyan tolvaj gazember, min a Csuti Törpenapóleon, csak épp anno még szemkilövetett is, amikor az emberek uccára vonultak ellene.
Eltiltott Vélemény 2020.03.05 15:42:31
@rasztaszív: " ... ezért tépik a pofájukat,mintha kárt okoztak volna az autópálya-építések,te meg benyalod ... "

Az azért elég kétélű, ennyi erővel a fidesznyikek sem okoznak kárt még akkor sem ha közben a Lölő brutálisan meggazdagodik. Azzal mented fel a tolvaj gazember Szemkilövető Kurcsányita Maszop kormányzást, hogy a fidesznyikek most lopnak?

Vadiúj mindenfélét épít a Csuti Csüngőhasú Tolvajbáró is, és közben nem szégyellnek lopni, de ezzel szemben azt állítani hogy a Maszopita Kurcsányita kormány becsületes volt, nem állja meg a helyét. Abszolút nem. Rossz példát hoztál, az "égből hullott" M6 legalább akkora gazemberség, mint amik jelenleg futnak.

És igen, tudom hogy nehéz dolgod van, mert magyarországon minden kormányzó politikus tolvaj gazember, nincs kivétel, csak annyit tudsz ebből a szempontból a fidesznek felróni, hogy ők csúcsra járatták a lopást, és még szerencséjük is volt a gazdasági környezettel.

Azzal meg végképp vékony jégre tévedsz, hogy én benyalom a propagandát, TE vagy szimplán elfogult, hogy a fidesz a gonosz a kurcsányiták meg a jók, nálad kattant be az, hogy a feledés felülírja a fejedben a közelmúlt történeteit, amikor azt állítod, hogy a fidesz előtt becsületesek voltak a politikusok... Sajnos nem voltak becsületesek. Loptak azok is, és még szemet is kilövettek.
Eltiltott Vélemény 2020.03.05 17:23:38
@rasztaszív: " ... autópálya-hálózat épült,ami hasznát csak igen erős részrehajlással (vagy a fideszes propagandának behódolva...) lehet eltagadni ... "

A hasznáról nem beszéltem sehol, és nem is tagadtam, bár pont az M6 aminek a forgalma méltatlan egy autópályához, talán majd ha a horvátok megépítik a csatlakozást a határig...

Ami részemről szóba került az a lopás, ami akkor is tetemes volt, és ami különösen szembetűnő az M6-os Pécs környéki szakaszán ... buckák alá alagutat, eszemfaszom megáll!
Felcsútról (Hatvanpusztáról, a Budai Várból) határozták meg a választási stratégiát, de felvidéki magyarok jelentős része beintett, és etnikai pártok helyett a korrupt Smer-kormány leváltásra szavazott. Így se parlamenti képviselet, se kormánytagság nem jut a szlovákiai magyar pártoknak. ..
Eltiltott Vélemény 2020.03.04 12:45:39
@chrisred: " ... előbb takarítsuk el a pártállam itt maradt kontraszelektált hordalékát (vagyis az "oldalakat") ... "

Csak az a baj, hogy aki az eltakarításra önként jelentkezik, az gyakorlatilag ennek a hordaléknak a tagja, vagy leszármazottja. Elég kínosnak tartom, hogy a Csuti Napóleon kisztitkár volt, és a faterja kitudja hogyan gazdagodott meg vala, de az mégkínosabb, hogy az egyik legnagyobb ellenfele a Szemkilövető Kurcsány - aki szintén kiszvezető volt, és most a dákópártot fémjelzi, pártállami vagyonból lett milliárdokon csücsül az EP képviselő nejével egyetemben.

Ezek ne takarítsanak el semmit, mert abból csak újabb szemkilövetés lesz.
Félreértések elkerülése végett, azt semmilyen módon nem tartom jónak, erkölcsileg elfogadhatónak meg végképp nem, hogy olyan jogerősen elítélt bűnözők, akik mások életét szánt szándékkal, előre megfontolt módon kioltották, embereket fizikailag és/vagy lelkileg megnyomorítottak, családokat tettek…..
Eltiltott Vélemény 2020.03.04 12:20:03
@John Doe3: " ... Kívánom neked ezt a vagyont. ... "

A kedvedért nem fogok embert ölni, maradok annál, hogy becsülettel megdolgozok a jövedelmemért, ebből a jövedelemből fizetem a rezsit, a lakás fenntartását, és a saját ellátásomról is gondoskodok ...
A börtön az büntetés, ezt kellene tudomásul venni. A legtöbb akit oda bezárnak, kártékony bűnöző, becstelen gazember. Ne jutalmazzák őket morális okokra hivatkozva. Ennyi!
Amúgy meg 5 év börtöntöltelékség után kapott összeg (365*5*1400) az ugye 2555000Ft ami elég szép summa, ahhoz képest, hogy ezt egy utolsó mocsadék bűnöző azért kapja, mert meg lett büntetve, és nem süttethette a hasát a napon vagy nem volt külön szobája vagy nem ízlett a börtönkoszt.

@Önállóan gondolkodó: " ... NEM vagyok a kifizetések pártján minden esetben ... "
Lehet, hogy nem vagy a kifizetések pártján, DE olyasmivel hozod párhuzamba, aminek társadalmi hasznossága van. A politikusbűnözés nem egyenlő a közbeszerzésekkel, az állami megrendeléseknek mindig van haszonélvezője, aki az elvégzett munkával profitot termel. Ezt akár lopásnak is hívhatod, ha nem tetszik az illető aki felveszi a nyereséget, de ez nem hasonlítható össze azzal, hogy egy mocskos köztörvényes bűnöző mindenféle mondvacsinált ürüggyel kap jelentős kártérítést, az áldozataik pedig vastagon le vannak ejtve (itt lett volna egy vaskos káromkodás).
Gyakorlatilag almát hasonlítasz össze teniszlabdával, szerintem.
Eltiltott Vélemény 2020.03.04 12:33:43
@d.j: " ... jogosan járó pénzekből fizetik ki a sértetteknek a kértérítést, az ügyvédi pénzeket stb. ... "

Ez mellébeszélés, a börtöntölteléknek kellene kifizetnie nem az államnak. Ezzel azt a folyamatot legalizálod, hogy a bűnöző helyett az állam fizeti ki a kártérítést az áldozatnak, a bűnöző megkapta a néhány év büntetést, aztán annyi folytathatja ahol abbahagyta, az állam helytállt helyette.

Ostoba Kurcsányita barom vagy! A sértetteknek járó kártérítés akkor is jár, ha a mocsadék gyilkosok 5csillagos szállodában a tengerparton heverészve töltenék le a büntetésüket.
Te is relativizálsz, próbálod úgy beállítani a dolgot, hogy ezek az úgynevezett kártérítések csak és kizárólag az áldozatok érdekében vannak.