Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UrbanSiddha

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatva a karácsonyra való hangolódást és az ajándékötletlistát, melynek 1. részében főleg konyhai eszközöket szedtem össze, jöhetnek a nem elektronikai termékek. Szerintem az alább felsorolt ötletek nem csak vegán szeretteinknek okozhat örömet, hanem a vegyes…..
Ha valami igazán érdekel, utat talál hozzád az arról szóló információ. Így kerültem tegnap Budapestre, a Millenáris Fogadóba, ahol a Cote D'Or szervezésében a Csokoládé lelke című kiállítást néztük meg Viktorral. A sor riasztóan hosszú volt, mégis azt hiszem, hogy a…..
Van, ami túlmegy minden határon. Még akkor is, ha a korlátolt felelősségű társaság cím mögé rejti gondolatait egy olyan filozófus, aki a yale-i négyek bandájának ötödik tagja, aki nem tudott csak úgy általánosságban beszélni a szerelemről. És bár ősszel lesz öt éve, hogy…..
csox Eközben Mexikóban… 2015.02.15 21:41:25
Kisregénnyi kötethez tudnám hasonlítani a dobozt, és már csak ebből is látszik, hogy Mexikóban egészen másként viszonyulnak a csokoládéhoz, mint Európában. Egyszer már volt szerencsém Maria Tepoztlán márkájú csokit enni, ami rendkívül sokkoló volt: egy agyagtáblára…..
UrbanSiddha 2018.10.08 11:46:21
Magyarországon a www.etcsokibolt.hu/termekkategoria/taza/ webáruházban kaphatóak a Taza mexikói stílusú csokoládéi.
Azt hinnénk az arany az, ami drága, de van olyan dolog ezen a világon, ami még egy aranyrúdnál is értékesebb. A csoki. A legkedveltebb édesség ezen a glóbuszon. Még az is lehet, hogy azért létezésünk egyik célja, hogy élvezhessük mennyei ízét...