Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polski gyerek

581 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Kerrang! magazin Chester Bennington, a világhírű, idén hazánkat is megjáró Linkin Park énekese július 20-án öngyilkosságot követett el. Tiszteletére a banda többi tagja egy emlékestet szervezett a Hollywood Bowl színpadán, ahol Jonathan Davis is fellépett. JD a Blabbermouth-nak nyilatkozott…..
Üdv idetévedt olvasó! Ahogy látod, a Korn Hungary weboldala már lassan egy éve inaktív volt, nem igazán frissítettük. Nos, valóban elhanyagoltuk ezt az oldalt. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen eltűntünk. Sőt, a Facebook oldalon (amit jobb oldalt meg is tekinthettek) végig aktívak voltunk és…..
Facebook oldalunkon egy hete megosztottunk egy fotót, melyen egy új Korn single neve volt látható. A "Rotting in Vain" július 22-én, azaz holnap fog kijönni, rögtön egy klippel karöltve! Élőben már hallható volt a dal, egy videó készült is a Chicago Open Air fesztiválon (Aki nem bír várni az…..
Magyarország egyetlen Korn tribute bandája, a gRain már évek óta kápráztat el minket jobbnál jobb előadásaival. Nem rég megosztottak egy videót mely elmond mindent a banda tehetségéről! - Cody - Egy nagyon jó minőségű pro-shot felvétel a gRain Hungarian KoRn tribute band-tól! GOT THE LIFE! -…..
Reginals "Fieldy" Arvizu, a Korn basszusgitárosa ma ünnepli a 46. szülinapját! Boldog születésnapot kívánunk neki! ..
A Vanna nevű banda tagjai úgy gondolták szórakoznak egy picit. A Post Hardcore banda tagjai úgy döntöttek összehoznak egy kis EP-t melyben csak feldolgozások lesznek hallhatók. A dalok eredeti szerzői felé így tisztelegnek. A számok között megtalálható a Korn egyik klasszikus…..
Ezzel a képpel kíván a Korn és egyben a Korn Hungary is boldog Halloweent minden rajongónak! :) ..
A Korn 1994. október 11-én adta ki első albumát mely később meghatározta a zenei világot. A Rolling Stone szerint "Az elmúlt 20 év legfontosabb metál albuma". Az album olyan dalokat tartalmat mint a Blind, Clown, Shoots & Ladders, Need To vagy a Faget. A 2014-es 20 évfordulós turné…..
A 44 éves énekes semmit nem változtatna, de szívesen odaállna a 22 éves énjéhez és elmondaná neki: "Ne próbálj mindenkinek megfelelni. Én mindig mindenkit boldoggá akarok tenni". Az Orlando Sentiel készített egy cikket JD-ről. Igazából semmi új nincs benne, eléggé rövid, de a…..
Head és Munky a Slipknot két gitárosával (James Root ,Mick Thompson) együtt szerepeltek a Total Guitar májusi számában: ..
Még egy hónappal ezelőtt Jonathan Davis kirakott egy képet az Instagram oldalára melyen a Bakersfield-i stúdióban tartózkodik "Big és Rich" társaságában és egy "country projekten dolgoznak". Big & Rich egy híres amerikai country duó melyet Big Kenny és John Rich alkotja. 1998…..
Úgy látszik JD aktív hangulatban van. A következő kb egy hónapja kirakott dalban egy friss előadó, Uncle Deezy kérte a Korn frontemberének a segítségét. A szám egy EDM, trap szám Tornado Juice néven melyet ingyen le lehet tölteni Uncle Deezy Soundcloud oldalán. A dal:…..
Nem régiben Marilyn Manson bejelentette, hogy együtt dolgozik a JD-vel egy tőlük "egyáltalán nem várt" hangzású dalon. Nos, a titok nagyrészt lehullt, ugyanis Marilyn egy kérdezz-feleleknél megjegyezte, hogy "déliesebb hangzást" akar összehozni, acoustic blues stílusút. Manson…..
Nemrég egy újabb koncertet írhattunk fel a listába, méghozzá a törökországi Isztambul nevével! A koncert a Sarıyer Life Parkban lesz megtartva. A koncert augusztus 1. és 2. között lesz, szóval akinek van lehetősége egyet utazni a Balkán mellé, nézze meg őket is!…..
A Knotfest visszatér San Bernardino városába október 24-én! A Korn is a fellépők között lesz. Aki nem tudná, a Knotfest egy fesztivál melyet az amerikai Slipknot hozott létre 2012-ben (Olyan mint a Family Values amit a Korn alapított). Az első fesztivál két helyszínű volt és olyan…..
Sluggo (Killbot, Bass Cadets) a napokban kirakott a SoundCloud profiljára egy előzetest. Három számról van szó, melyekből mindegyiken közreműködik Jonathan. Érdemes meghallgatni, nem kemény dubstepre kell gondolni. A dalok nevei: See The Light Can You Hear Me Heals The…..
Sajnos megint egy 3 hónapos teljes csendet láthattunk az oldalon (Ettől függetlenül a Facebook oldalunk aktív maradt), ezt ideje megtörni. A cél most a napi 2-3 bejegyzés, remélem ezt hosszabb ideig is tudjuk tartani. Az első bejegyzés csupán egy kép lenne amit a Rat Pak Records rakott…..
A JDRF-nek küldött adományokat köszönik meg JD-ék. Zeppelinnek első típusú diabétesze van, ennek okán kezdték el pár hónapja az indítványozást, mely a betegség leküzdését segíti elől. A So Unfair című legújabb Korn szám is erről szól. ..
Ray Luzier szerepelni fog a Whiplash című film DVD/Blu Ray kiadásán található Timekeepers című dokumentum filmben! A film egyébként egy dráma Miles Teller és J.K. Simmons főszereplésével.Andrew (Miles Teller) híres akar lenni. New York, tehát az Egyesült Államok, tehát az egész…..
Egy interjúban Jonathan beszélt a The You Rock Alapítvánnyal, ahol beszélt a saját problémáiról mint a depresszió, pánikbetegség, skizofrénia, kábítószerek és a poszttraumatikus stressz szindróma. De fontosabb, hogy azt is elmondja, mi segített neki. Ezen kívül arról is…..
Igen, jól látjátok! A következő KoRn album pre-production fázisba lépett, azaz elkezdtek ötletelni! smile hangulatjel Ennek megünneplésére, indítani fogunk egy mini blogot ahol mindig a legfrissebb hírek lesznek az albummal kapcsolatban, amolyan "percről-percre" tudósítás…..
Még 2004-ben, Ray Luzier szereplésével kijött egy oktató DVD mely dob technikákat mutat be dobolni kívánó fiataloknak (Akit érdekel a DVD ITT megtekintheti. De nem tőlem tudjátok :) -szerk.). Pár napja kiderült, hogy a DVD-ből egy könyvet készítettek ahol megtalálhatóak a kották…..
Ki nem halott volna arról a csodálatos hírről ami már fél éve zaklat minket: A Korn előfogja adni a teljes debütáló albumot élőben! Igen, a Daddy-t is beleértve. Ez egy óriási pillanat a fanok életében és a bandának is egy mérföldkő. Bár kezdetben még csak egy ilyen…..