Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Zsolt

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NAIH és a szcientológia csatározásai, illetve az új könyv (Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim) megjelenése óta megnőtt a blog forgalma, és ezzel párhuzamosan a kommentmennyiség is. Átnézve az elmúlt hetek kommentjeit szükségét érzem a következő minimális korlátozások bevezetésének. A…..
Előzmények: A Magyarországi Szcientológia Egyház pert vesztett – totális és nagyon súlyos vereséget szenvedett Közleményt adott ki a szcientológia egyház (itt olvasható el: A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye, 2019. március 30.) az elvesztett perrel kapcsolatban. A lényege: nem értenek…..
Előzmények: Negyvenmillióra büntette a NAIH a szcientológusokat Rövid összefoglalás: Az adatvédelmi hatóság 2017. október 13-i határozatával zárta le és összegezte a szcientológia vallási egyesület adatkezelését vizsgáló több hónapos hatósági eljárást. Ebben összesen 40 millió forint büntetést…..
Sandor Zsolt 2019.04.02 14:08:35
@sciclubtag

Hidd el hogy meg van a fonal. Pihenni meg lehet majd a temetöben. Jó tudom hogy itt az a "fonal" meg a polkorekt is hogy a szcientológia és a szervezete rossz, gonosz nyomorba dönt meg csúnya is. Jó én sem kétlem a mélyemben hogy egyszerüen le kéne dózerolni úgy ahogy van. Jó csak ezt nem azért kéne megtenni mert azok a szervezetek kik a társadalom felett a hatalmon vannak jók. Ez itt a probléma. Tény hogy a szcientológia egyház lop, csal, hazudik és nyomorba dönt. Oszt akkor többek között jön a nagytesó a NAV kinek csak az a problémája vele hogy "rosszul kezeli a zadatot". Tény hogy az erkölcs és a bünöldözés szempontjából egy jóval ütösebb vallásra lenne szükség mint a szcientológia. Mondjuk az én szemszögemböl a felmerült társadalmi problémák rendezésére az ókori római kereszténység nagyon csecse lenne. Csak az a probléma hogy az ókori kereszténységben is voltak a fejlödésnek fázisai. A legelsö fázis az volt hogy Flavia Domitilla a Fláviusz ókori római császári család egyik nöi sarja összetoborzott egy halom a római társadalommal nem megelégedett embert, azzal a céllal hogy mint a római birodalom ügynökei segitsék a zsidók meg mindenki más legyarmatositását a dolognak az lett a vége hogy a római birodalom erkölcsi elmebeteg hedonista polgárai megkapták a saját kreálmányukat egy kissé átbuzerálva a nyakukba. A jelenben is ezt szeretném. Vagyis a szcientológia az nagyon jó de csak azokra jó kik a rabszolgasorsot meg is érdemelték.
További reakciók a könyvre Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Nem létezik, de hazudik Talán ez a cím foglalja össze a legjobban azt a „stratégiát”, amit a szcientológusok követtek eddig a könyvvel és írójával kapcsolatban...
Sandor Zsolt 2019.03.30 05:50:10
@Gyaloghuszár

"Azt nem tudjuk esetleg, hogy mit válaszolt erre Chuck Norris?"

Szerintem Chuck Norris LRHval ellentétben egy megkérdöjelezhetetlen tekintély, vagyis senki sem vonja kétségbe hogy Chuck Norris kétszer elszámolt a végtelenig.
Az Öreg (LRH) megmondta hogy a MEST Univerum az eröszak Universuma, meg hogy ö milyen depressziv lenne ha csak ez az Univerzum létezne. Szerintem ezzel Chuck Norrisnak semmi problémája nem lenne mert ha valaki ebben az elme háborújában csak megkisérelné valami tekintélyel& mesékkel az agyát elszivni a másodperc egy százbilliomod része alatt úgy fültövön vágná hogy ottmaradna. Habard is igy járna. Habard valamellik könyvében megemlitette, hogy ha valaki egy "extrém OT" lenne, akkor egy új pattintással el tudná tüntetni az egész Naprendszert, de kérte hogy ha valaki idejutna ezt ne tegye. Jó, oszt mi a faszé ne ? Ezé hogy Ront meg a fajtáját, meg a sátánista eretnek cég tagjait a kitalációjaikért a nagy közönség ne üsse valami kényszermunka táborban mint a mocskos piszkos kártékony haszontalan állatokat ? Mondjuk nem hinném hogy túl nehéz lenne valamivel egy újpattintással végezni ami nem is létezik. Szóval a "nagy OT tudomány" Ron szerint is az mikor az ember egyszerüen tudja az igazságot. Sajnos tudják ezt elég sokan kik a hitvány kis lelküket eladták a Gonosznak. Az egész emberiség elnyomásán dolgoznak és az egész létük attól függ hogy kiderül e az igazság vagy sem. Ha kiderülne az igazság, akkor a nagyközönség ott helyben kibelezné öket.
  Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Támadás a szerver ellen?..
L. Ron Hubbard, a szcientológia alapítója ma lenne 108 éves, ha a világegyetem összes titkának ismerője és az egyetlen működőképes szellemi technológiaTM felfedezője 75 éves korában nem halt volna meg agyvérzésben. Ez a két dokumentumfilm igen jó áttekintést ad az életéről: Titkos életek - L. Ron…..
A koppenhágai OT-szinteket szolgáltató szervezet legújabb magazinjából mellékelem az OT-nyereségeket. 18 és 40 millió HUF körüli összegekért ilyen képességeid lehetnek!      Szavak:ötödik dinamika - minden élőlény összességeposztulátum -…..
L. Ron Hubbard életében egyszer nyilatkozott nem baráti TV-stábnak. Ez olyan "jól" sikerült, hogy többet ilyet nem tett. A Granada Television "World In Action" sorozatának részeként vetítették 1968 augusztusában a "The Shrinking World of L. Ron Hubbard" c. epizódot, amelyben a Sea Org…..
A rendezvény Facebook-oldala: A vallásos emberek boldogabbak - vallásközi párbeszéd - 2019. március 20. Bár eléggé a bödön alját kapargatják a meghívott vendégek terén, azt mondjuk nem értem, hogy mi visz rá egy "népszerű Katolikus plébánost" és egy "közismert Evangélikus lelkészt", hogy egy ilyen…..
Kapcsolódó bejegyzés: A teljes Xenu történet magyarul  Gondoltam, újra előveszem ezt a témát, emlékeim szerint ezen rajzfilmes feldolgozásról még nem esett szó. A hírhedt/legendás South Park rajzfilmsorozat 137. része (9. évad 12. epizód), az Egy házba zárt közösség a szcientológiával foglalkozik…..
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
Sandor Zsolt 2019.03.09 16:34:10
Laci12 Mindenesetre a szcientológiából is valami olyant csinálni mit Ron tervezett az már nem a "szarból vaskarika" hanem a "szarból az aranygyürü" kategória. Mindenesetre a nagy politikától függetlenöl hogy a Sea Org mit mond fontosabb a 2D, mert ha valakinek valahol nem jutott volna valami "Schnapsidee" vagyis valami nagy meggondolatlanság az eszébe, akkor mi sem lennénk, meg 150 év múlva itt egyetlen kibaszott élö lélek sem hogy politikáljon, vallásoskodjon meg agresszivoskodjon és végre meg lenne a monopolisták nagy vágya hogy meg legyen mentve a "bolygó" az embertöl. Jó én egyezek a dologgal de nagyon szeretném ha 100%ban meg lenne mentve. Jó ök 500 millió túlélöt tervelnek. Nem lenne jobb a biztosra menni? Mondjuk az 500 millió túlélö következtében is kihalhat egy két jegesmedve az északi sarkon, és én ezt tényleg nem akarnám. Èn nagyon szeretem az állatokat. Mondjuk a macskám 2016 nyarán szökött meg. Mondjuk ez a park itt mellettem egyszerüen a macskamennyország. Veréb is van hal is van kislány cica is van na meg kertváros is van egy csomó másik cicával meg egy csomó másik gazdival is kik megetetik meg befogadják. Èn is úgy voltam mint az OSA. Mentem este utánna parkban ö meg elöttem lomhán cammogott éppen csak olyan gyorsan hogy ne érjem utol. Én is körülbelül azon a szinten voltam mint te hogy azt kérdeztem töle "Ugye Kázmér beszélhetnénk mi egymással !?" Mindenesetre az tény hogy az ellenében amilye volt, aligha ajánlhattam fel neki nagyobbat. Már tél volt -5°C vagy annál is kevesebb kitettem azt a ketreces csapdát(ismerte). Nem akart belemenni habár láttam, hogy néha kételyben van de úgylátszik a macska etikai tiszt elött nem az én javamra rendezte a kétely állapotát. Szóval a szabadság neki többet ért mint a macskarabszolgatartó babusgatása. Az a szabadság Laci mit te az emberektöl el szeretnél venni és utánna meg sivalkodsz mert jött a mégnagyobb rabszolgatartó, ki a hozzád hasonló rovarokat a rácsok mögött szeretne látni. Mondjuk mi a faszt csináljak ha meg akarom örizni a személyes kis szabadságom a fajtáddal szemben !? Csak azt csinálhatom hogy vagy én vagyok a rabszolga vagy te. Ja, nekem is lehetnek olyan ötleteim mint hogy annó azért pattantam ki anyámból hogy David Miscavigeot egy pár RTCés cimboráival egyutt valahová sok sok ezer kilóméterre a hazájuktól elraboljam elhurcoljam és ha nem lennének hajlandók a farmon úgy végezni a mezögazdasági munkákat ahogy én ezt akarom, akkor agyba föbe verjem öket. Mindenesetre egyáltalán nem a mezögazdasági munkák a fontosak, hanem az hogy ök rabszolgák, vagyis az ellenségek kik a szabadságomat akarják.