Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frissen szabadult Varg Vikernes a minap elmondta egy interjúban, hogy már kilenc dalt befejezett az új Burzum-lemezhez, ami valószínűleg jövőre jelenik majd meg. A nagy kérdés, hogy az ambientes, gitármentes utóbbi lemezekhez képest miként változik majd a zene, de Vikernes mindekit…..
Nu, ilyen lesz az animációs sorozat, ami egy duplarészes mozibemutatót követően jön a tévébe, aztán követlezik az élőszereplős sorozat is, ha minden igaz. Rókabőr? Lehet. Jónak tűnik? Hát persze. Megnézzük? Még jó. ..
comment:com Jön a magyar MTV Ikon 2008.06.14 16:42:00
Az MTV - mármint a Music Television, ne tessék megijedni, nem Gyárfás Tamás kvázi szentté avatásáról írunk - 2001 és 2004 között négy nagy jelentőségű előadót/zenekart tisztelt meg azzal, hogy ikonná avatta őket, ami jelen esetben abból állt, hogy pályatársakat kértek fel…..
Adná az összes vallás minden létező(?) istensége, hogy ez igaznak bizonyuljon: mozifilm készülhet a csehszlovák-teremfutballista-frizurás, poppergatyás, pilótabőrdzsekis szuperember kalandjaiból, aki egy zokni és két gemkapocs segítségével atombombát hatástalanít, azaz…..