Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanglilla

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
hanglilla 2019.01.08 17:25:36
@csakazértistotalcar: Várod már? :) Emlékszel még arra a képre, amikor az asztalkendőt - ahelyett, hogy az ölébe fektette volna - a nyakába kötötte, és marokra fogta az uborkát? Szegény, ezt tanulta otthon...
Ezt a Gundel hajcihőt polgárpukkasztásnak szánta, ami persze nem gátolja meg abban, hogy fillérekért fogyasszon.

Az étlap érdekessége, hogy a leves és a tészta menüben pár száz forinttal többe kerül, mint külön-külön.
Akkor ez a Gundel sem lehet egy matematikai zseni, ugye?
Hiányolom az étlapról a sült kolbászt kacsatöpörtyű chips-szel velőmártásban, markos uborkazselével ;) Ha már menza, legyen fine dining :)
hanglilla 2019.01.08 18:03:05
@Attilajukkaja: " hogy az emberek többet dolgozhassanak azért, hogy a saját és a gyerekeik menzáját ki tudják fizetni."

Mikor is? A gyerek megeszi hitelbe, és a túlóráztatott szülő majd pár év múlva kifizeti, amikor megkapja (ha megkapja) az akkori túlóra díját. Elég életszerű, ugye? :)
hanglilla 2019.01.08 18:33:57
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
hanglilla 2018.11.14 07:54:07
@Helga Beauty Salon: A gágogásban te sem maradsz alul, és hidd el, mások is nagy ívben téged :) Amúgy meg Némethnek édes mindegy, miben jelenik meg, öltönyben is kívül-belül bunkó.
Akinek nincs semmilye, az annyit is ér, ahogy annak idején Lázár János megmondta. Most át is ültetik gyakorlatba. ..
hanglilla 2018.10.13 13:55:07
@6.Lenin: Te gondolkodj. Visszaolvastam egy pár kommentet és világosan kitűnik, hogy csak azért jársz ide, hogy másokkal okoskodhass. Belekötsz mindenkibe, akibe csak lehet, attól függetlenül, hogy a dolgokról hogy vélekedik. Elég frusztrált lehetsz, ha ez a fő szórakozásod. Te sem tudsz megoldást, de mindenkit szeretnél ledorongolni, vagy legalább kioktatni. Valaki itt az unokádat emlegette. Ha tényleg van, inkább vele kellene foglalkoznod, ha ennyire nincs mit csinálnod. Biztos örülne, ha elvinnéd hintázni :)
hanglilla 2018.10.13 15:35:22
@6.Lenin: Attól, hogy ezt írod, még nem feltétlenül igaz. Mindenki szabadon eldöntheti, mennyire szeretne bunkónak látszani. Ezen ilyen-olyan magyarázat sem változtat. Na, akkor további szép napot :)
Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium! Tisztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma! Tisztelt Belügyminisztérium! Tisztelt Rendőrség! Tisztelt Katasztrófavédelem!     Szigetszentmiklós és térsége Csepel-szigeti vonatkozásban és tekintetben közlekedési értelemben valaha volt legnagyobb…..