Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-vargacsabi-

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus vezetősége a hírek szerint rendkívül dühös a Zenit igazgatóira, miután az orosz klub az utolsó percig várt Axel Witsel átigazolása kapcsán,  és így már nem volt véglegesíthető az átigazolás. A két klub illetékesei előzetesen megegyeztek 18 millió eurós…..
-vargacsabi- 2016.09.01 09:12:54
Az olasz sajtó állítása szerint a héten lezárulhat Paul Pogba ügye, s a középpályás hivatalosan is visszatérhet a Manchester Unitedhez, mivel már csak néhány részlet vár rendezésre a két klub között. Már az elmúlt hét során is arról szóltak a hírek, hogy Pogba akár…..
-vargacsabi- 2016.08.01 13:18:40
A Roma legendája, Francesco Totti burkoltan kritikával illette a Juventus idei két legkomolyabbnak tűnő igazolását, miután az Öreg Hölgy megszerezte Miralem Pjanić és Gonzalo Higuain játékjogát. Mindkét futballista az Öreg Hölgy egy-egy riválisától érkezett, az AS Roma és Napoli együttesétől, és…..
-vargacsabi- 2016.07.27 11:09:42
@DegerFaCan: én is szabolcsi vagyok, te honnan..? :D
A Juventus egykori trénere, Fabio Capello szerint Gonzalo Higuaín átigazolása a Napoli együtteséből a torinói csapathoz segíthet betömni a Pogba távozása nyomán keletkezett űrt. Az argentin válogatott nemrégiben titkos orvosi vizsgálatokon esett át, szinte bizonyos az átigazolás létrejötte, és…..
-vargacsabi- 2016.07.26 09:08:41
-vargacsabi- 2016.07.26 11:21:58
@Apuleius: nekem sem szimpatikus, kurvára gáznak tartom emiatt a német bajnokságot. milyen najnokság az, ahol a 2. helyezett játékosait folyamatosan meg tdja venni kilóra?
nekem ez nem tetszik. nagyon nem.
Simone Padoin megható nyílt levélben búcsúzott a Juventus szurkolóitól, miután a Cagliari csapatához való igazolás már csak a hivatalos megerősítésre vár. „A közösségi média számomra rendkívül szokatlan dolog, így ezért a feleségem Instagram-fiókjáról írok, de elengedhetetlennek érzem kifejezni a…..
Giuseppe Marotta, a Juventus átigazolásaiért és sportügyeiért felelős igazgató rég nem látott minőséget kíván a klubhoz csábítani. Az Öreg Hölgy megújulásának újabb szakaszába lépve most már az elérhető komoly tőke és a kiharcolt presztízs lehetővé teszi, hogy a klub…..
-vargacsabi- 2016.06.07 16:26:37
A Juventus a hetedik a világ legprofitábilisabb futballklubjai között a Forbes felmérése szerint, mivel 81 millió amerikai dolláros hasznot termelt a tavalyi szezonban. A pénzügyi elemzéssel foglalkozó óriásvállalat a klubokat a 2014-15-ös szezon viszonylatában elemezte, és az…..
Ha a Kedves Olvasó furcsának találja eme írásnak a címét, nem lepődök meg. Hiszen - habár vannak hasonlóságok, elvégre mégiscsak rockzenekarokról van szó - sokak számára nagyjából olyan lehet ez a felvetés, mintha az almát akarnánk nem is a körtével, hanem egyenesen a…..
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Antonio Conte úgy véli, hogy az olasz bajnokság, mely egykor a világ legfényesebb sorozata volt, mára csak a negyedik helyet foglalja el Európában. "Úgy gondolom, hogy a legjobb labdarúgást jelenleg Angliában játsszák." - nyilatkozta Conte a FIFA 1904…..
A bajnoki címvédő Juventusnak a Genoa ellenében kell folytatnia a győzelmi sorozatot, amely a középmezőny aljáról mostanra az élbolyba emelte a csapatot- A zsinórban elért tizenharmadik győzelemmel a Zebrák tovább üldözhetnék, vagy a déliek esetleges botlásával, meg is…..
-vargacsabi- 2016.02.03 20:44:31
Olasz források szerint az AC Milan szívesen megszerezné Martín Cáceres játékjogát, és ezért hajlandó lenne Mattia De Scigliót továbbadni a Juventusnak. A bianconero mezt viselő uruguayi védő előtt számos opció nyitott most januárban is akár, hiszen érdeklődik utána a…..
-vargacsabi- 2016.01.23 10:11:14
„Aki megnézi a kiállítást vagy az albumot, látja, hogy ezek nem ártatlan képek. Sőt. Mai szemmel azt lehet mondani, hogy ezek durvák, önkínzóak, öncsonkítóak, perverzek, tiszteletlenek, káromlóak, tisztességtelenek, romlottak. Minden olyat el lehet erről az anyagról mondani, amit manapság a…..
-vargacsabi- 2016.01.20 14:54:26
Massimiliano Allegri elővigyázatosságra intett a Sampdoria és Udinese elleni idegenbeli meccsek kapcsán, illetve kiemelte ezek fontosságát. Az Öreg Hölgy a Marassi gyepén vasárnap 20.45-kor csap össze a Sampdoria csapatával. „A következő két mérkőzésünket idegenben játsszuk, és mindkettő…..
A Juventus meggyőző játékkal és fölénnyel nyerte a Torino elleni városi rangadót az Olasz Kupában, s a találkozón olyan történt, amire régóta vártak a zebramezes szurkolók: Paul Pogba bevette az ellenfél kapuját, ráadásul mindezt egy szépségdíjas szabadrúgással…..
Az elmúlt hónapokban az olasz újságoknál visszatérő témaként szolgáltak az Öreg Hölgy ifjú védője, Daniele Rugani jövőjével kapcsolatos találgatások. A pletykák főleg amiatt erősödtek fel, mert a frissen igazolt hátvéd eddig méltatlanul kevés lehetőséget kapott…..
-vargacsabi- 2015.12.01 13:01:42
A Juventus zsinórban elért három bajnoki győzelmet, valamint a Manchester City elleni fontos Bajnokok Ligája-diadalt követően szeretné átmenteni jó formáját és eredményességét a Palermo elleni vendégszereplésre, hogy a megszerezhető három pont segítségével tovább kapaszkodjon…..
A Napoli vezetőedzője, Maurizio Sarri egy nyilatkozatában a legjobb fiatal olasz játékosnak nevezte Daniele Ruganit, a Juventus mellőzött belső védőjét. Mint ismert, a fiatal tehetség a nevetségesen kevés játéklehetőség miatt fontolgatja, hogy klubot váltson, míg vannak csapatok…..
Az Agnelli család egyik örököse, a torinói klubnál komoly befolyással bíró Lapo Elkann elárulta, hogy nem hiányolja a zebramezes csapatot nyáron elhagyó kulcsjátékosokat, s bizakodással tekint a jövőbe. "Még mindig hiszek-e a Scudettóban? Ez egy hosszú csata, s győzelmet csak…..
A magyar rocksztárok a legdurvábbak, van hogy két doboz sört is ledöntenek koncert előtt. És ne legyenek kétségeink: az is előfordul, hogy "túladagolják az érzelmeiket, a bulit, az alkoholt, a cigit". Náluk csak a haveromék durvább arcok, akik ketten ittak meg egy üveg…..
Búvópatak. Egy tavalyi koncertplakátján ez volt a neve alá írva, és talán tényleg ez a legjobb szó rá és a myspace-es oldalán teljes egészében letölthető diszkográfiájára. Valamiért a hazai indie színtérhez szoktak kapcsolni, pedig valahogy kilóg onnan. Több zenekart…..
-vargacsabi- 2009.06.12 12:44:26
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Nemrégiben kiderült hogy Life barátom fejét erőssen kötik, és élvezi is a dolgot. Sajnálatunkra ezen a héten lesz ZP utoljára egy darabig. De majd találunk valamit ahol hasonló hangulatban tölthetjük az éjszakákat.Mindenesetre a minimális olvasói mennyiségtől is elnézést a…..
-vargacsabi- 2009.05.21 13:18:33
Hosszabb szünet után újra élményszerzés után. De még milyen után!A Zuram legújabb ötlete: állva. Egyik kedves fantáziája, hogy én otthon főzőcskézek egy kis miniszoknyácskában, ő mögém lopakodik, gyengéden megcsókolja a nyakamat. Ez után lesöpri a felesleges holmikat…..