Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aród

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők egyik legjobb Csillagkapu-epizódja. Így van? Így van. A tárgyalóban Daniel felidézi a bolygót, ahol azt a szép nagy atomos adattárat találták. Élet értelme, ilyesmi. Volt a falon ugye négy ismeretlen írás. Na most az egyiket egy másik bolygón is lekapta az egyik MALP!…..
Ki ölte meg Laura Palmert Lilly Kane-t, ez itt a nagy kérdés. Annyit tudunk, hogy ki nem: Abel Koontz, például, gyakorlatilag ő az egyetlen, akit kizárhatunk, mert rajta kívül mindenki más potenciális gyanúsított. Mars-apuka a frissen előkerült bizonyítékát – Cheyenne-t…..
A rossz hírekkel kezdeném: az FHE csak ősszel hozza ki A főnök 2. évadját, a Budapest Film júliusi megjelenései közül pedig hinyzik a Kojak 1. és az Office 1. évad. A kiadótól még nem érkezett meg a válasz, hogy mikorra várhatóak. De így is van egy csomó jó filmünk, és…..
Megrögzött DVD-gyűjtő sorstársaim nyálelválasztása minden bizonnyal elindul az alábbi hírre: az HBO összepakol egy exkluzív Maffiózók-díszdobozt, amiben olyan extrákat is előkaparnak a padlásról, amikről eddig álmodni sem mertünk, mindezt egy pár kegytárggyal kiegészítve…..