Regisztráció Blogot indítok
Adatok
free spirit

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
free spirit 2021.02.28 13:54:59
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
free spirit 2021.02.26 18:45:46
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
free spirit 2021.02.25 18:54:23
Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne,…..
Forrás: Egy hónapig titkolta a szekta a színésznő elől, hogy meghalt az apja A szcientológusok lelketlenségéről és a kapcsolatmegszakításról már sokszor írtam a blogon. Sajnos ismét bebizonyították, hogy Hubbard toxikus irányelveit továbbra is igazi fanatikusok módjára alkalmazzák. Idézet a…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatásai, 3.…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatásai, 3.…..
Előzmények: Cikkek a 2018-as konferenciáról: itt és itt Külön weboldalt kapott a "Hubbard Menedzsment Rendszer" fedőnévvel reklámozott módszerüket népszerűsítő konferencia (https://csucskonferencia.hu/). Erről kiderül, hogy az üzleti tanácsadóknál ismét nem bízták a véletlenre, hogy milyen üzenet…..
Kasza Tamás önjelölt jedi mester most már saját kamu Forbes-címlap után igazi Wikipédia oldallal is rendelkezik (ami vélhetően ő maga írt meg). Kasza Tamás - Wikipédia Azért foglalkozok csak vele, mert sok hasonlóságot mutatott a szcientológiával az oldal - ígéretesnek tűnik addig, amíg a…..
A szcientológia visszaéléseit feltáró és annak áldozatait segítő Clarus Animus Alapítvány közhasznú státusát 2019. június 19-én a Fővárosi Törvényszék hivatalos formában elismerte. Ezzel (számomra legalábbis biztosan) megerősítést nyert az, hogy a szcientológia elleni fellépés és a károsultaknak…..
  Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatása,…..
Előzmények: Dudás Diána interjú a Fókuszban (RTL Klub, 2019.06.27) Úgy látszik, megmozgatta az állóvizet ez a műsor, mivel a sajtóközlemény után még egy blogbejegyzés is született a témában, méghozzá ez: A június 26-i Fókusz műsorban elhangzott tévhitek - Lange László blogja Kezdjük azzal, hogy a…..
Három év és három hónap 2016 októberében adtam hírt arról a blogon (Nehogy szóljatok valakinek, hogy fenn vagyunk a közösségi médián!), hogy a szcientológusok PR-offenzívába kezdtek és erősebb online jelenlétet felvállalva nekiálltak a közösségi médiában is reklámozni fizetős…..
free spirit 2019.06.27 19:38:29
@Bgisi:
Ez nagyon ott van. Jó, hogy olvashattam, köszönöm.
Forrás: Church of Scientology and David Miscavige sued for abuse by major legal players - Tony Ortega blogja Valerie Haney A szcientológia és utóhatásai c. dokumentumfilm-sorozatban Valerie Haney (22 évig volt Sea Org tag, és egy ideig David Miscavige feleségének volt a személyi assisztense), a…..
Aki még nem látta, annak szeretettel ajánlom. Az esemény oldaláról idézve:   Szcientológia, avagy a hit börtöne színes, amerikai dokumentumfilm, 2015, 120'rendezte: Alex GibneyAz Oscar-díjas rendező Alex Gibney legújabb dokumentumfilmje a hatvan éve alapított Szcientológia Egyházról szól. A film…..
A szcientológia magyarországi terjeszkedésének egykori élcsapata mostanság súlyos gondokkal küzdhet. Nem mintha sajnálnám ezt, de ne feledjük, hogy állításuk szerint a világ leghatékonyabb szervezési módszerét használják. Ehhez képes a mostani eredményeik messze elmaradnak a régebben hozott…..
Idézet a Tévhitek a szcientológiáról blogról, a világ első korlátozott nyitvatartású blogjáról: Ebben az időpontban lehet majd hozzászólni és válaszolok a kérdésre: 2019.05.15.11:00-12:00. Nem ígérem, hogy állandóan ott fogok ülni a gépnél, de reagálok. Utána valószínűleg megnyitjuk a folyamatos…..
Tévhitoszlatás 2, avagy Laci visszatér A tavaly szeptember óta nem frissülő (kiegészítés 2019.05.14-én: és ezen blogbejegyzés megjelenése után törölt) Szcientológia: válaszok (objektivszci.blog.hu) után itt az újabb kísérlet. Tévhitek a szcientológiáról - válaszok…..
free spirit 2019.05.13 21:31:12
@Damiel: Köszönöm.
Számomra ebben az a szomorú, hogy a magyar szcientológusok zöme nem beleszületett ebbe, hanem már felnőttként választotta a szcientológia útját. Tehát jóval azután került kapcsolatba ezekkel az kifordított, értelmetlen megfogalmazásokkal, hogy megtanulta az anyanyelvét. Ez is egyike azon dolgoknak, melyek számomra hiteltelenné teszik őket. Meg nem értett szavakon lovagolnak, miközben megerőszakolják az anyanyelvüket.