Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tompata

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bejegyzés egy kicsit elkalandozik az OKT beszámolóitól, de pont azért születhetett meg, mert az OKT tavalyi teljesítése után támadt űrt szerettük volna kitölteni valamivel. A választás a Kohász kék túramozgalomra esett, 5 nap alatt teljesítettük a közel 130 km-es távot,…..
Idén ősszel a négy napos hétvégéből hármat a Cserehát felderítésére szántunk. Ellátogattunk az ország igen szegény, sanyarú sorsú vidékére, Borsod megye északi határvidékére, ahol a 70 fős falu már egész nagynak számít. A lakosság nagy része öregekből,…..
A márciusi és a mostani interfészátalakítással egyre csak gyengült a kisalkalmazások megjelenése Facebookon belül. Akik emlékeznek még a 2007-es Facebookra, azok tudják, hogy anno sokkal jobban tudtak terjedni az ismeretségi hálókban a különféle kisalkalmazások. Hol vannak már…..
A válasz biztosan nem. Hollókőn nem szabad hozott anyagból dolgozni, de amíg eljut oda az ember, addig remek utitárs a házi-paníros rántotthús. Kazimír (első hozzászóló) jogos felvetésére - miért csak az éttermi kalandok szerepelnek a blogban? - most először néhány nem…..
Kéktúra Gasztro Húsvét után 2009.04.15 21:43:00
Hosszú idő telt el, újra megpróbálom felvenni a fonalat. Most éppen húsvét kapcsán, és talán azért is mert tavasz van.A húsvéti kirándulás elengedhetetlen kelléke a rokonoknál és ismerősöknél begyűjtött sonka és tojás egy kis kaláccsal. Ezzel nem mondtam újat, de egy…..
Az egy hétig tartó kéktúrázás meghozta a kedvem, hogy leírjam az élményeket, esetleg másoknak is hasznos túrainfókat, hol lehet jól eltévedni, hol érdemes sátrazni, no meg persze hol és mit érdemes megkóstolni. Már amúgy is gondolkoztunk Zizivel, hogy jó lenne az út közben…..