Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pázmányi Gábor

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
Pázmányi Gábor 2018.11.07 20:40:06
@Pázmányi Gábor: Meglett, ha raktam képet a posztba, akkor azt tette be az ajánlóba is...
Nem, nem változott meg a blog témaköre - és nem tudom, hogy Grétsy tanár úr örülne-e, ha hallaná a fenti kérdést - de a jövőben nem a nyelvtörők készítése lesz a célom, viszont a kérdés nem mellékes.Jobb coach-e a coach coach-a a coach-nál? Azaz jár-e a coach is coach-hoz?Röviden a válasz az, hogy:…..
Minden bizonnyal sokan vannak, akik lelki problémáikkal pszichológushoz mennek, miközben nem feltétlenül pszichológusra, és nem feltétlenül terápiás eljárásra lenne szükségük. Amíg a terápia jellemzően egy hosszan tartó eljárás, kifejezetten gyógyító célzattal, főként a mentális- és a…..
Beszélgetni többnyire mindenki tud. Sokan szeretnek is, szoktak is. Elmondjuk, meghallgatjuk egymás történeteit, gondolatait, panaszait. Megosztjuk egymással a véleményünket, tapasztalatainkat, talán tanácsot is adunk egymásnak. Sokszor meg is könyebbülünk, ha jól elpanaszolhatjuk a bajunkat,…..
A legtöbben azt gondoljuk, hogy ismerjük magunkat.Általában szűk keretek között határozzuk meg az identitásunkat: én vagyok az a barna, szőke, vörös, ősz hajú, kék, zöld, vagy barna szemű férfi, vagy nő, aki szereti a spagettit, és szeret táncolni, olvasni, és szereti az ilyen-olyan zenét. Aki…..
 A Business Coaching folyamat során elsősorban üzleti, vállalkozói, vezetői, illetve karrier jellegű célkitűzések megvalósításán dolgozunk. Ezért a Business Coaching elsődleges célközönsége a vállalkozók, cégvezetők, vezető beosztású személyek, de ide tartozhatnak a munkahelyváltás, a pályamódosítás…..
Azt gondolom, és az a tapasztalatom, hogy számtalan megoldás létezik bármilyen problémára. Mitöbb, maga a probléma magában hordozza a megoldást is.Egy problémás élethelyzetben a legfőbb probléma pont az, hogy a problémára fókuszált állapotban vagyunk, és ilyenkor kifejezetten nehezen vesszük észre,…..
Nagyon leegyszerűsítve: megoldásközpontú beszélgetés, vagy beszélgetések sorozata. A coaching folyamat során a coach megfelelő kérdésekkel, eszközökkel, technikákkal, ráérzéssel segíti az ügyfelet az elérendő céljai megvalósításában, vagy segít kibontani a célok elérése során felmerülő akadályok…..