Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzongi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a 2021 és látszott, hogy a Covidot továbbra is képtelen kezelni Európa, így Pisti hiába várt, hogy vége legyen a járványnak és nyugodtan utazhasson a farmra. Ezért aztán úgy döntött, hogy nem várhat tovább, ha belehal is, de menni kell, ennyi ideig nem lehet a farm kontroll nélkül.   Kettős…..
Réka fotóin egy nagyon dögös csaj mosolygott rám, be is jelöltem. Nem sokkal később kiderült, hogy neki is szimpatikus vagyok a képeim alapján, ezért írtam neki. Tizennyolcnak írta magát, és a sminkes képein nagyjából annyinak is tűnt. Persze rákérdeztem, hogy valóban annyi-e, mire igennel felelt.…..
dzongi 2018.08.20 19:54:41
Ha már vélemény kérés, gondoltam írok én is. Nem rég csöppentem bele ebbe a tinderes világba.

Az elején elég balfasz voltam a találkozók során, ahogy itt is írta wolf a kezdetekre, a lassú víz partot mos hibájába estem. Ezen már túlléptem, tök laza tudok lenni a talik során.

Viszont az elmúlt esetek érdekesek, nem is igazán értem. Elég sok randim volt, a legtöbbnél az első alkalomnál úgy is alakítottam a dolgokat hogy legyen csók. Amit itt leművelnek a randi alanyok, néha már nevetséges, mint a 16 éves kamaszok, úgy belekezdenek az utcán a smárolásba, fél óráig falnak :D (20-21-22 évesekről beszélünk). Ha itt lakásra invitálom őket, nem a válasz.

Viszont a második talik rendre elmaradnak, nyilván ezután messengeren folyik a beszélgetés. Lehet a needy kategóriába esem? nem szoktam üzenetekkel bombázni őket, főleg nem béta faszságokkal, viszont elég hamar bedobom hogy akkor találkozzunk újra. 1. randit követő napon kisebb bájcsevej, aztán második-harmadik napon már rá is térek a következő találkozó eshetőségre (nem lakásra hívom őket, csak felhozom hogy akkor fussunk össze újra). Természetesen jön a ködösítés meg elhúzása a dolgoknak. Egyébként ezt tökre utálom, hogy nem írják meg kerekperec hogy nem akarnak. Totál nem érdekel, akkor jön a kövi, csak ne raboljuk már egymás idejét.

Szóval első tali után komolyabban kéne tolni még a flörtöt ilyenkor neten? Lehet ezzel a bájcsevej+egyből újra elhív kombóval needynek tűnök náluk? :D

És most abból indulok ki, ahol az első randik jól sikerültek, a csókra adott reakciók alapján. Természetesen a szarul sikerülteknél nem értetlenkedem, olyanból is akad bőven, de most futószalagon jöttek a fent felvázolt helyzetek.
dzongi 2018.08.20 23:03:24
@Ethan Wolf: Igen, tényleg így zajlottak.

Igazából így visszagondolva tényleg azokban a szitukban csúszott ki a kezemből az addig felépített magabizosság/irányítás.