Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozita

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Nagyszerű híreink vannak a kétfejű birkecsek, oppardon, az X-Faktor rajongóinak, ma a Blikk és a Bors is kitett magáért. A Blikk szenzációként közöl egy rettentő titkot: az RTL és a Tv2 annyira fúj egymásra, hogy mindkét tévé (sőt, még maguk az énekesek is) gondosan eltitkolta…..
Rozita 2012.12.20 14:07:34
@mi ez a zaj?: Köszönöm ezt a pár sort felvidéki magyarként.
Egy olyan emberként, aki magyar: anyanyelvű, nemzetiségű és állampolgárságú is.
A magyar fővárosban járt középiskolába és egyetemre is. Itt is lakik valamint dolgozik.
És akitől tegnap megkérdezte egy magyar tanítónő, hogy ha ott születtem ahol, miért nem maradtam a szlovák seggemen és miért rontom itt a levegőt?
A kérdés a megszokás miatt költői maradt.
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
Rozita 2012.12.08 20:15:24
@Rakoncátlan Oedipus: köszi, láttam az allíban élőben könyvpromótálás közben is zihált.
Rozita 2012.12.08 20:31:41
@sogeking: never ever: 1. adél 2. gergő 3.timi:)
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Rozita 2012.11.25 19:32:15
@Trójai: nem merték?
Szerintem kikérték maguknak, hogy egy JFK rontsa a saját csodálatos versenyzőjük színvonalát.
Stone-nak különben volt egy szép mondata a műsor után. Egy filmből idézett ahol egy férfi szúrta le a bajtársát, nehogy az ellenség tegye meg ugyanezt.
Rozita 2012.11.25 20:09:18
@tamas74: Kedves Tamás! Tigrisként informáltabbnak kéne lenned!
Voice van meg Faktor, úgy mint Gigászok harca...:D
hogyvolt X-faktor 3x14 - 6. döntő 2012.11.22 14:00:00
Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan…..
hogyvolt Fátylat rá! - 1x04 2012.10.01 09:00:00
Eddig háromszor nem történt semmi izgalmas a Viasat3 esküvős reality műsorában, talán azért, mert a szereplők az istennek nem voltak hajlandók beszólni egymásnak, a nők nem tépték egymás haját, amikor a gyerekkoruk óta megálmodott esküvői ruhára azt mondja egy ribanc, hogy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
Rozita 2012.04.06 08:54:42
@Kallisztó: Nem gondoltam volna, hogy még Éden nézés közben is előjön a dilemma:
Olyan pasim legyen aki jól megdug, de már a tett helyszínén sem tart ki mellettem, Ferihegy után meg pláne, vagy
Olyan pasim legyen, akit nekem kell megmásznom (szegény ani kínjában már majdnem lekapja levikét), de cserébe enyém a szokásjog, hogy megunjam
talán 30 fölött és 25 millió közelében könnyebb a válasz:)
hogyvolt Éden hotel - 2x17 2012.04.03 04:00:00
Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy…..
hogyvolt Aranypart - 1x25/26 2011.10.05 08:33:00
A múlt heti kavarás után visszatérünk a rendes kerekvágásba, mintha mi sem történt volna, azaz nem pótlom a kimaradt két epizódot, csak röviden összefoglalom a történéseket, tessék: a Petőfi-sétány debiljei elmentek egy kalandparkba, ahol meglepetésre 95D bizonyult a…..
Rozita 2011.10.05 10:00:43
@Hana30: Táncverseny volt és be kellett öltözni, Beki meg a zsűri volt és igen ezt a szókapcsolatot használta többek közt, amire a kis hamvas Ada csak mosolygott egyet, de a kamerák magányában már egy komplett "ittmindenkitudmindenkirőlmindent" és mégis én kaptam ezt, műfelháborodást vitt véghez.
Beki csak cinikus próbált lenni, de csak magából indult ki minden mély nyomokat hagyó munkát végzett egyszerű lányka is.:)
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..
hogyvolt VV4 - 4X38 2011.01.22 10:45:00
A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz…..
Rozita 2011.01.22 14:46:24
@King of Shadows: Én is hallottam az előzetest, amiben arról volt szó, hogy Alek leszínésznőzte Gigit, Jerzsi szerint ez nem igaz, ezért kérdezte Alektől, hogy neked hogy esne, ha lenyolcosztályosoznának, tehát akkor ez sem igaz, vagy ezen logika alapján Alek tényeket közöl Gigivel kapcsolatban és azt gondolja Jerzsi, hogy Aleknek sem esne jól ha az igazsággal (ergo a 8 osztályával) szembesítenék...
na jó, kicsit túlgondoltam:)
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
Most azért kicsit kárörvendek: nemcsak a magas lányoknak szívás az élet, de úgy tűnik az alacsonyaknak is, még a hószünet és az iskolaköpenyek idején és a ping-pong asztalok tövében is. Még valamikor az özönvíz előtt történt a nagy hószünet utáni napokban,…..
Tegnap az iszákos pincérfiú üvöltött a fokhagyma miatt, ma egy idősb úriember szeret a pohár fenekére nézni, míg nem eltűnik egy motoros találkozón - tisztára Képzelt riport. Szia Mindenkinek!Egy ideje már olvasom a blogot, és arra gondoltam, hogy én is megírom szakításom…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Imádom a spenótot, az egyik kedvenc ételem! És tényleg fontos a jó fokhagyma! Na de hogy emiatt szakítani? Mondjuk így legalább nem volt gond utána a csókolózással. Már csak 10 nap van hátra: 1 év szakítás!A címkéket meghagyom nektek, akasztgasstok a történetre mindenfélét.…..
Most azt hiszitek, szombatra valami megúszós poszt jön, de nem! Egy olyan nápolyi lekoptató szöveggel készültünk a szombat délután Nápolyba induló turistabuszon utazóknak, amivel semmilyen meglepetés nem érheti őket a nyaralás alatt. Szia Szakítósblog!Nálam ezek a közelmúlt…..
Ma végre megint tanulunk valamit, mert tényleg van minőségi és mennyiségi szakítás, a kettő között csak a szív lüktetése dönt. Mindent elárul ez a mondat: "Egy kapcsolat, négy szakítás. Négy különböző életkorban, helyen, szituációban." Forrás: Flickr.com…..