Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Réka Forever

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Queen Budapesten 2008.10.29 10:10:00
Valahogy úgy kezdődött, hogy a Fender Stratocaster "születésének" 50. évfordulóján Brian és Paul összecimbiztek, ez már ott fura, hogy Brian divatsztratósként volt jelen azon ünnepélyen saját készítésű gitárjával. Még aznap este a backstageben Brian…..
Mesetár MESE_MESE_MÁTKA 2008.06.14 14:32:00
Mese mese mátkaKezdődjön a mese mára!Alig várom a mesétÉs a mese végét.Józsi a pékAzt mondja: Eljött már a tél!Zsuzsi a tanárŐ egy jó barát!Ennyi volt,Nem is volt,A mese mára!Mese, mese mátka!Ezt a verset én írtam, nem volt nehéz! Ti is írhattok a blogotokba ilyet ha akartok,…..
Link blog! Képes krónika 2008.06.14 12:41:00
      Cifrusius földjének Krónikáját fogod a kezeidben! Nyisd ki hát és olvass bele!1. rész: Cifrusius létrehozása  2. rész: A halálos özvegy3.rész: három bátor legény, és a hercegnő4. rész: Királyság5. rész: az utolsó…..
Mint mindenkinek, nekem is vannak barátnőim! Csak nem is tudom, hogy mutassam őket be!Talán így:Adrienn: Ő az a lány aki imád a közép pontban lenni. Sajnos ezt úgy követeli ki magának, hogy néha idegesít minket! De ez van. Végül is jó fej! Nagyon klassz ötletei vannak, és jól…..
            Alig vártam már azt, hogy eljöjjön! És most itt van. Azért szomorú, mert egy csomó barátommal csak a suliban találkozunk, és így ritkábban látom őket. Viszont közeledik a kedvenc hetem!   Egy különleges…..