Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pazsin

17 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látogass el...2012. március 29-én és 30–án, 9.00–18.00 és március 31-én 9.00–14.00 között a Bevásárló Csarnokba a Bolgár Napok rendezvényre!Készülj...Húsvétra bolgár ízekkel(A Szirenex és a Barni cég bolgár termékek gazdag kínálatával várnak Téged: szirene =…..
A repülés évszázados története tele van misztikus eseményekkel, különösnél-különösebb sorsokkal, s gyakran a vakszerencse dönt életről-halálról. Népszerű témája nemcsak a katasztrófairodalomnak/filmeknek, de a parapszichológiai "iparág" is sokszor rátalál.…..
pazsin 2011.08.05 14:18:23
akkor én most elvinném egy olyan irányba ezt a jelenséget, amely meg fogja osztani az embereket:

www.youtube.com/watch?v=iuxSFQA3I2w&feature=related

hologram repülők, azaz ufók, amelyek képesek az alakváltásra. erről a jelenségről már olvastam korábban, és több videó van fent a youtube-on a témával kapcsolatban, amelyek eléggé elgondolkodtatóak...
Tavaly nyáron két hetet voltam a bolgár tengerparton. Augusztus végén érkeztem, és szeptember első hetéig maradtam. Sajnos a figyelmetlenségem miatt sikerült kissé kellemetlen tapasztalatokat szereznem...Egy olyan dologról szeretnék pár szót ejteni, ami a legtöbb ember számára…..
Tudod, hogy mi várhat rád abban az esetben, ha személyautóval szeretnél eljutni Bulgáriába, Szerbián keresztül? Pár nappal ezelőtt kaptam kézhez a legfrissebb információkat ezzel a témával kapcsolatban. Olyan friss, hogy még ropog. Ez a bejegyzés tehát arról fog szólni, hogy mik…..
Van egy tévhit, amely úgy látszik mély gyökeret vert a magyar emberek fejében: Bulgária egy nagyon olcsó hely. A helyzet az, hogy ez csak féligazság. És ezt fontos lenne szem előtt tartanod, mert kellemetlen meglepetések sora érhet téged e meggyőződés miatt.Évekkel ezelőtt…..
Tudom, hogy nagyon eltűntem 2011-ben... Az a helyzet, hogy amikor elkezdtem felépíteni az Irány Bulgáriát, akkor nem gondoltam volna azt, hogy ekkora lesz az érdeklődés a téma iránt. Egyre több kérdés, hozzászólás, és levél érkezett az elmúlt 3 év során, melyekre az idő…..
Az előző bejegyzésben elmeséltem, hogy hol és hogyan érdemes levát váltani. Ez tiszta sor. A másik dobogós kérdés szintén a pénzzel kapcsolatos: Érdemes eurót vinni magunkkal?Nekem az a tapasztalatom, hogy valamennyit azért érdemes már az utazás előtt bekészíteni.…..
Van egy olyan dolog Bulgáriával kapcsolatban, amire különösen oda kell figyelni, mert kellemetlenül érinthet minden oda látogató embert.Mindezt csak azért mondom el, mert jómagam és Bulgária-specialista szüleim is hibáztunk a pénzváltással kapcsolatban. Úgyhogy most segítek Neked…..
Nem szűntünk meg, nem tűntünk el!Egy rövid "pihenő" után gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél több segítséget tudjunk nyújtani a Bulgáriába vágyóknak, köztük Neked is.Tudom, hogy egy nyaralás előtt rengeteg kérdés merül fel, ami talán egy kissé bizonytalanná…..
A blogot azzal a szándékkal indítottam el, hogy minél több értékes információhoz juthass, amennyiben Bulgáriában egy felejthetetlen nyarat szeretnél tölteni .A bolgár tengerpart nagyon jó választás. Viszont nem árt tisztában lenni alapvető dolgokkal, szokásokkal és…..
pazsin 2008.10.22 09:56:13
sziasztok! picit későn ugyan, de:

Zsuzsa:

az
info@iranybulgaria.com e-mail címre küldd el légyszíves. nyugodtan kifejtheted óráról órára is, hogy mi történt Bulgáriában :)

anci66:

először is, döntsétek el, hogy nyugisabb, vagy nyüzsgőbb helyre szeretnétek menni. amit én ajánlok: Aranyhomok jó hely, Szozopol, Pomorje, és természetesen a személyes kedvencem Napospart vagy Nesszebár (igazából ezek egymás mellett vannak).

nem létszámfüggő, de én meggondolnám a repülős utat is. régen utaztam ugyan vonattal Bulgáriába, de emlékszem arra, hogy több, mint 1 napos út volt akkor. szóval a vonat egy picit kínszenvedés lesz oda-vissza.

fapados repülővel viszont ha elég korán foglaltok jegyet (december-január környékén) elég jó áron fogtok jegyet kapni. ráadásul nem utolsó szempont, hogy hajnal fél 5-kor keltek, és délelőtt 9 magasságában már Bulgáriában is vagytok. nem lesztek KO-k úgy, mint egy vonatút után.

a szállásfoglalás tekintetében - miután megszavaztátok, hogy hova menjetek - nézzetek utazási irodákat (Robinson Tours és Neckermann), és ott foglaljátok le a szállást, ugyanis ez a legbiztosabb.

nyugodtan kérdezz még, ha van/lesz kérdésed.

üdv:
pazsin
Üdv újra 2009-ben!Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy Bulgária is képviselteti magát a ma induló Utazás kiállításon, a HungExpo területén.A fontosabb adatok, melyeket tudnod kell:Időpont: 2009. február 27 - május 1.Helyszín: Budapest, HungExpo területe, "A" pavilon,…..
Létezik egy utazási iroda, az ab Travel (Várna, 9000 Ivan Vazov ulica 7.), és ők szerveznek 3 napos kirándulásokat Várnából Isztambulba, autóbusszal.Általában 20:30-kor van az indulás. A program nagy vonalakban a következő:Első nap: városnézés Isztambul európai városrészében.…..
Ha úgy döntesz, hogy bulgáriai nyaralásod alatt átmennél Törökországba, akkor van egy-két fontos dolog, amelyet tudni kell.Ahhoz, hogy beutazhass Törökországba, vízumra lesz szükséged. Ezt két helyen válthatod ki:1. A Török Nagykövetségen, még itthon. Ezt egy nap alatt, 9000…..
Kezdem a lényeggel: mindenképpen köss utasbiztosítást!Ha ezt választod, akkor a napi 3-400 forintért cserébe biztos nyugalmat fogsz kapni. Így nincs rizikó, egy stresszforrással kevesebb lesz, és minden gond nélkül fekhetsz ki a tengerpartra barnulni.Amit viszont ajánlok: nagyobb…..
Visszatérő kérdés pénzváltással kapcsolatban, hogy magyar földön, vagy Bulgáriában érdemesebb levába (BGN) invesztálnod.Személy szerint azt tanácsolom, hogy inkább eurót vigyél magaddal, és kint váltsd azt levára. Több ok miatt is:1)  Ha marad az utazás után euró,…..
Szlancsev brjag talán a legfelkapottabb üdülőhelye Bulgáriának. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően teljesen beépült a 8 km hosszú tengerpart, és rengeteg új szállodát húztak fel. Ugrásszerűen nőttek a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is.De miben…..
A kenyér átlaga 1.30 leva/kg (mai árfolyamon ez kb. 160 forint). Ez az egyik legalacsonyabb ár az Európai Unióban, ahol az árak 1.20 levától kezdődnek, és elérik akár a 3-4 levát is.Bulgáriában nagyon ritkák a tartós, és a sok színezéket tartalmazó kenyérfajták. Érdemes…..
Amennyiben az igen forgalmas E79-es utat használnád a napokban, akkor ne érjen váratlanul, hogy a forgalmat leterelték Dupnica városába. A munkálatok július 15-én kezdődtek, miután több autós is repedésekről számolt be. A szakemberek szerint összeomlástól nem kell tartani. A…..