Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambassador Club Pécs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kulturális Klaszterünk jelentős feladatot vállalt a Creative Cities projekt keretében. Elkészítjük Pécs város kreatív ipari SWOT elemzését. Tanakodtunk, gondolkodtunk, elemztük a feladatot, elemeztük a lead partner módszertani javaslatait. Rájöttünk ez egyedül nem…..
Janus-arcú élet sorozatunkban megint egy panziós sztori következik, abból a fajtából, amelyiknél minél mélyebbre ás az ember, annál kevésbé biztos abban, hogy mindig a Naiv Ügyfélnek van igaza. Persze az ellenkezőjét sem akarom állítani. A dolog úgy kezdődött, hogy a…..
Ambassador Club Pécs 2009.09.21 23:25:38
Az eredeti kérdés az volt, hogy aki volt az Ottó Panzióban, Villányban, az mondja el a véleményét, hogy mit tapasztalt.

Mi, testületileg vonultunk Ottó Csaba úr villányi panziójába, az előretárgyalt menetrend szerint.
Akkor éppen ott volt Ottó úr (aki egyébként egy kb. 1,90 m magas, volt NB I-es kosaras, tehát szín izom), aki kifejezetten nyájasan fogadott bennünket, valószínűleg (a leírások alapján)azzal a hölggyel együtt, aki - állítólag - kirobbantotta a "balhét".

Welcome pálinka, welcome zsíroskenyerek, stiforder - ez volt, amit nem kellett kifizetnünk, mert benne volt a bortúrában. Hogy pontosabb legyek; a bortúra program leírásában és árában nem volt benne, de kaptuk grátisz, hogy jól érezzük magunkat.Ételek, italok, pincemegtekintés, ahogy általában a villányi programoknál zajlik, és nagyon kedves házigazdai tájékoztatók, kostolók, magyrázatok, beszélgetések. Mi ezt tapasztaltuk ezzeel a hatalmasra nőtt, barátságos, mosolygós, nagy medve-szerű Ottó Csaba úrral.

Ismerve a segítőjét, a hölgyet, háááát... hmmm... elég nagy a fenntartás az eredeti állítással szemben; valaki írta is, hogy 14 ember egy kardos hölggyel szemben az x-dik napon olyan vádakat hoz fel, ami - ismerve, megismerve őket - kellően lehetetlennek tűnik.

Ha bennünket megbánt egy vendéglátó(nak önmagát kinevező) valaki, akkor szedjük a sátorfánkat, és 1 órán belül ott sem vagyunk!
Szerencsére, akkora nagy a kínálat és konkurencia Villányban, hogy ez ma már
egyszerűen nem okozhat gondot!

Gyanítom, hogy a tisztelt esetleírókat, és társaikat az alkalmazott hölgy valami csekély dologgal megsérthette (vagy sértve érezték magukat), aztán már a kákán is csomót kerestek, és úgy próbáltak elégtételt venni, hogy még a villanyoszlopba is bele próbáltak kötni, hogy az meg miért ácsorog...?)

Mi évente 2x, nagyobb társasággal kirándulunk a villányi borvidékre, így tiszta szívvel, nyugodt lelkiismerettel ajánljuk mindenkinek a Tiffán Pincészetet, a Polgár Pincészetet, az Ottó Panziót, hogy csak néhány példát említsünk.

Néha mi is becsiccsentünk, néha talán kötözködünk is egy kicsit, és oda nem megyünk, ahol nincs megfelelő tolerancia -, de az Ottó Panzióba el fogunk menni továbbra is, mert ő a klasszikus (békebelinek is mondható) vendéglátók közé tartozik, és mi nem hisszük el, hogy a történetet leíró társulat képviselőjének története minden fontos részletében igaz lenne.
bdk blog archívum Mást - SMS-hír 2009.09.04 18:33:00
Valami        VALAMI egészen mást     egészen mást kellene csinálni. ____________   Mobilmarketing szolgáltatás - sms üzenetek továbbítása magyar és külföldi mobilhálózatokra, marketing kampány lebonyolítása kis- és nagyvállalatok, intézmények megrendelésére: tömeges sms-küldés, Gateway SMS:…..