Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaBM

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
GaBM 2010.12.03 16:07:56
@Attila F: Statisztikai tény ha 10 millióból ismered 1000 ember véleményét, akkor ha megkérdezel még 100-at mivel hasonló véleményen lesznek, az előző 1000 hez az összesített eredmény nem fog lényegesen változni. Sőt ha megkérdezel még 1000-et akkor se lesz lényeges eltérés.

És azt is jó ha tudjátok hogy a közjegyző itt csak a nyeremény kisorsolását ellenőrzi, a verseny állását nem figyeli. Azt a fogyasztóvédelem vizsgálhatná, de őket nagyon könnyen leszerelik a nagy csatornák...
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Lady Gaga @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.07. Szikrázó mellek, férfiszerelem és még MTV-díjátadás is volt Lady Gaga Budapesten adott kétórás koncertjén, amivel bebizonyította, hogy miért ő a popkultúra jelenleg egyik legfontosabb jelensége. Az is jó, hogy Lady Gaga…..
GaBM 2010.11.08 11:51:53
Ez eléggé egy fos cikk, csupány egy mély beny*lás a kiadóknak. Mondjuk 13 éveseknek ettől még tökéletes, remélem ők vannak itt többségben...

@Lova: :D Szerintem ezt miden normális ember kettőnek számolja. A Fame Monster csak új számokat tartalmaz ezért hogy minek nevezzük, stúdióalbumnak vagy extended playnek az teljesen lényegtelen.
"4. helyzetgyakorlat Aggályok nyaralás közben Ha hazai földön pihensz: (1) Képzeld magad elé a bejárati ajtót, amelyet valószínûleg elfelejtettél bezárni, képzeld el azt a sok-sok atyafit, aki beköltözött a nappalidba, és éppen nagy orgiát csap. (2) Képzeld el a…..
GaBM 2010.07.31 08:58:34
@éjszárny zöldi: Azért Adriano Bacchella nem épp kezdő, nagyon szép képei vannak, csak az itt lévő képek vagy meg lettek vágva, vagy sikerült több rossz kompozíciójú darabot összeválogatni. Egyébként 2 Megapixeles képként sokkal ütősebbek lennének mint így maszatosan, 60-70 kilobájtban.
Ma kezdődik a labdarúgó világbajnokság, de nem azzal, amivel kellene, azaz egy meccsel, nem, hanem minden sportesemény elengedhetetlen kellékével, a megnyitó ünnepséggel, aminél feleslegesebb dolog nem sok van a földkerekségen. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ne…..
GaBM 2010.06.11 18:13:59
@hominida: szerintem már mindenki hozzászokhatott hogy a megnyitók nem olyan pörgősek mint egy akciófilm. De mivel mindenki más, lehetne olyan hogy az utolsó 20 perce felpörög a műsor (mint az olimpián a láng meggyújtásánál), és akkor elég a végére odanézni, de szerintem az egész show szépen és jól volt összeállítva.

Az pedig elég tiszteletlenség hogy a mutyizásra hegyezi ki a cikket sixx. Aki már lépett fel színpadon, az tudja hogy egy ilyen alkalmon minden fellépő, koreográfus, és jelmezkészítő a legjobbját akarja nyújtani. Világszínvonalú produkciókat hoznak össze, egy újságíró pedig egyszerűen értelmetlen unalmas szarnak állítja be azt amit csinálnak.

Lehet, hogy túl van fizetve a produkció, de a ami elkészül az nagyon kreatív és szép. Más kérdés hogy akinek ebbe sok munkája van az nem lát a pénzből semmit. De ez már nem a művészek hibája.
GaBM 2010.06.11 18:35:47
@hominida: láttam hogy mit írt, csak furcsa hogy meglepődik azon hogy hosszú a megnyitó. Sok embernek ez tetszik. Világszínvonalú showműsort -tökéletes kameraállásokkal, tökéletes koreográfiával, és jelmezekkel- ritkán lát egy átlagember. És nem bánom hogy ez nagy szervezettséget igényel, vagy sok pénzt adnak ki rá. Az baj hogy keveset kapnak belőle a művészek, vagy azok akik a szívüket belerakják.

egyébként lehetne a megynitók vége pörgősebb, mint mondjuk ahogy ez az olimpián is van, és akkor aki a látványosabb dolgokat kedveli, annak nem kell az elejétől végignéznie.
Bár számomra a lenti helyzet teljesen egyértelműnek tűnik, biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinek az. A kommentelők csípős megjegyzéseitől tartva viszont ilyen kérdést kevesen mernek feltenni, daniferi azonban bátran néz elébe annak, hogy el lesz küldve mindenféle égtájakra és…..
Zárjuk a hetet egy kis önfeledt pusztítással, amit ezúttal az Epic Battle Fantasy nyújt nekünk. A játék a manga szerepjátékok harcrendszerének állít emléket, vagyis vannak harci képességeink, varázslataink, megvásárolható tárgyaink, és ezeket kell okosan használni az…..
GaBM 2009.05.09 16:09:46
Ha tetszett nektek ez a játék akkor próbáljátok ki ezt is!

s12.bitefight.hu/c.php?uid=32434

Nagyon király, és szerintem sokkal jobban lett megcsinálva!
GaBM 2009.05.09 21:06:40
@MathiaZking: Ne már! :) Nem rossz szándékkal írtam, ez tök ártatlan dolog!!!!
A Főpolgármesteri Hivatal olyan flashjátékot készíttetett, amelyben a játékos Budapest költségvetését állíthatja össze. Iparági szakértők szerint a játék fejlesztői igen jó pénzt kaptak a programért, ennél olcsóbban is meg lehetett volna úszni a projektet. Folytatás itt,…..