Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunterman

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
hunterman 2021.03.02 09:08:30
Na, akkor a történet fordítottja.
Ismerősöm 60 felett, felesége 40 felett egy kicsivel. Teljesen normális házaséletük volt, heti 2-3-szor, nyaraláson napi 1-2. Mindenféle segédeszköz nélkül. Egyszerűen ismeri saját testét, mire hogy reagál, és ha ideiglenesen csökken a libidó, van rá megoldása az orvostudomány nélkül is. Az orvostudomány szerepe mindössze annyi, hogy segítségével tisztában van a vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok hatásával, az emberi test működésével.
Feleség új munkahelyre került, ahol új hatások érték. Többek között, amikor szóba került, hogy milyen korkülönbség van közöttük, elkezdték a félművelt kolleganők adagolni a butaságaikat, amik nagy része a fentihez hasonló történeteken alapult. Egészen addig, amíg sikerült a feleséggel elhitetni, hogy az ő házaséletük nem is annyira jó. Egy meggondolatlan percében rászánta magát, és félrelépett. Hatalmas csalódás volt, a kiszemelt trubadúr semmivel sem volt jobb mint a férj, és még azt is csak viagra segítségével érte el.
Ennek még akár pozitív eredménye is lehetett volna a kapcsolatukra nézve, de nem lett az. A férj megtudta a dolgot. Mástól. És onnantól kezdve nem állt fel a feleségére. Minden más esetben igen, de a feleségére nem. El is váltak.
Na ez az eredménye, ha félművelt, a szexuális élet mélységeit nem ismerők osztják az észt és beleszólnak mások életébe.