Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpiderScrier

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően bírtam az úriembert. Egy sor általa képviselt dolog szükségességével kapcsolatban ugyanaz volt a véleményem (pl. választói jog elmebeli sötétség alapján történő súlyozása; egyházak híveik általi eltartatása; az ostoba, populáris, felelőtlenül ígérgetős…..
SpiderScrier 2010.04.27 16:39:17
@hungarisztan: akkor a kérdés igazából az, hogy más nyugati társadalmakban léteznek e egyáltalán ilyen figurák? Akiket nem támad senki? Aki osztatlan népszerűségnek, köztiszteletnek örvend? Pl. ha csak az USA-ra és a hihetetlenül sokrétű kultúrájára tekintek, onnan sem tudok mondani nemhogy napjainkból, de az elmúlt 50 évből sem olyan embert, akit mindenki elfogadna tekintélynek, pozitív példának, amit bátran mindenki elé oda lehet állítani. Felmerül bennem az a kérdés is, hogy egy olyan világban, ahol a jó és a rossz fogalma relatív (isteni útmutatás hiányában) egyáltalán lehetséges e ilyen embert találni.
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Történelmi szemétkosár Első 2009.12.28 13:56:00
Első cikk, nem írok semmit, nehogy a cenzúra lecsapjon rám, elég lesz ennyi:   ..
SpiderScrier 2009.12.29 09:21:33