Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thuglife!

0 bejegyzést írt és 1362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Thuglife! 2024.05.27 15:26:25
@venember83: hát ha egyhelyben toporgott volna itt de legalább a labda nála maradt volna.de annyiban igaz amit felvetettél nem mindegy a taktika sem de Gasp alatt Vlahovic lehet másfél év alatt megtanult volna labdát kezelni.Persze olyan edző aki konfliktuskerülő a játékosokkal nem biztos hogy fel meri vetni a hiányosságokat.Míg az öreg Leslie Nielsen képes kirakni a legjobb játékosát vagy összeverekedni vele :D
Thuglife! 2024.05.27 18:20:23
@gomorra21: hát nem mindig jön be az olcsó hús.de próbálkozni kell hátha mi is találunk egy Kvarát.
Steve Martin annyira volt vicces mint sas jóska.:D
Thuglife! 2024.06.02 13:37:15
@Ethan Hunt: persze Haalandot is leigazolhattuk volna az egy dolog.játszatni és a helyét megtalálni egy új igazolásnak az már más téma.
Na de majd mostantól! Legyünk pozitívak!
A La Stampa mai kiadása Dušan Vlahović 18 gólos szezonjáról ír, s a szerb csatár egyértelműen hozzájárult a Juventus kupagyőzelméhez, és a jelek szerint a klub készen áll új szerződést kínálni a csatárnak még az Európa-bajnokság kezdete előtt. A torinói klubnál a szerb csatár párja Joshua Zirkzee…..
Thuglife! 2024.05.27 13:01:44
@Juvebest: és azt is sokan megjósolták hogy sosem lesz már olyan mint volt.
Hát..nyoma sincs lassulásnak.
A Juventus az utolsó fordulóban a Monzát fogadta Alex Sandro búcsúmeccsén, és bár a mérkőzés elején a vendégek támadtak, a 3-4-3-as felállásban pályára küldött Juve átvette az irányítást, és több lehetőség is mutatkozott a hazaiak előtt a gólszerzésre, így például megemlíthető Nicolò Fagioli…..
A Sportitalia munkatársának, Alfredo Pedullànak nyilatkozott nemrégiben Maurizio Sarri, s a nyilatkozatban felmerült a mester egyik legnagyobb visszhangot keltő kijelentése az edzhetetlen csapatról, de Thiago Motta esetleges érkezéséről is elmondta a mester a véleményét. „Soha nem mondtam olyat,…..
Thuglife! 2024.05.24 19:23:16
@Leram7: így van az még jó keret volt hiszen a megalomán klubvezetőnk azt gondolta hogy csak egy Ronaldora vagyunk a BL-től.
De pont itt mondja az öreg hogy BL-t elvárni azért optimista gondolat.kivéve ha City vagy PSG vagy reál vagy mert azok erre lettek felépítve.
Annyi időt nem kapott hogy a saját képére formálja a keretet.
Mondjuk Nehéz is lett volna Ronaldoval aki minden csapat taktikáját átszabja.
Összehasonlítani a mostani kerettel azért nem érdemes mert akkor még volt pénz most nincs.
Thuglife! 2024.05.24 19:30:40
@babo0410: mindig ugyanaz a mantra :D mindig ugyanaz a sok sületlenség.már fárasztó kiígazítani a sok hajlítást. Még szerencse hogy nem vagyok egyedül,saját magadnak is ellentmondasz a kommentedben.
Thuglife! 2024.05.24 21:05:01
@ggbuffon: Kicsit tobb higgadtsagot es objektivitast a multra es a jovore vonatkozoan, kevesebb emóciót..
Ezt most magadra mondod?
Mert mondhatnád!
Vagy most már azt is meg akarod mondani mit érezzek?
Ha valaki tényeket hamisít folyamatosan az babo Sarrival kapcsolatban.
Ha viszont egy olyan játékosról akarunk véleményt alkotni akinek számai statisztikái már az utolsó évében nem voltak, akkor marad a szubjektív vélemény.kinek ez kinek az.
Ugyanolyan mint Szalai a válogatottban.hajt,meg nagyon védekezik gólt meg nem lő.
Aztán jön egy Varga Barnabás és azt mondod ja! Ezt így is lehet?mindent egyben?
@Leram7:
Nekünk marad a hurráoptimizmus.másnak meg a kesergés.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Thuglife! 2022.09.02 08:33:28
@west30: nem beszélve arról hogy pár hete de Ligt távozásánál ugyanezt mondam el hogy 2-3 év és cserélődnek a játékosok és akkor nem értett egyet belevonva minden romantikát amit majd a játékosok fognak érezni a Juve iránt.most meg engem idéz...bár másoknál is megfigyeltem hogy saját véleményük nincs csak valószínű lefordítanak külföldi kommenteket.
Thuglife! 2024.05.21 13:44:27
@venember83: éveken át ezt olvasod!
Hová megy Messi? Hová megy Ronaldo?
Hová megy Mbappe?
A mi kis bajnokságunkban meg hová megy Berardi? :D
Amúgy nem lenne rossz ha jönne sztem,de Souléból lehet hasonló kaliber és ő már a miénk.
Thuglife! 2024.05.24 09:35:30
@Pjanista: vagy csak a szokásos.kénytelen lesz a filozófiájától eltérő módon játszatni a csapatot.akár csak a többi próbálkozás:Sarri és Pirlo.
A Bologna nemrégiben hivatalos közleményt adott ki az oldalán, amelyben elbúcsúzott Thiago Mottától, mivel a következő évben nem Thiago Motta fogja vezetni a csapatot, amint arról már több újságíró is beszámolt az elmúlt hetekben. A mester a bolognai csapatot egy parádés szezonban BL-helyre…..
Thuglife! 2024.05.23 18:06:19
@Shyr Kahn: és ez még szűkítve lesz
Thuglife! 2024.05.23 18:08:53
@DelPiero2: nem kérhet többet ha egyszer az elvárások nem növekedhetnek.ha azt akarnák tőle hogy megint legyen a négyben akkor kérhetne kb.
MIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már…..
A Juventus az utolsó előtti fordulóban a Bologna otthonába látogatott, és a Renato Dall'Ara gyepén a szezon meglepetéscsapata már a meccs elején megmutatta erényeit, de végül az Öreg Hölgynek sikerült 3-3-ra hozni a mérkőzést. „Véleményem szerint korrekt eredmény született ezzel a döntetlennel. A…..
Alfredo Pedullà friss értesülései szerint Thiago Motta hamarosan hároméves szerződés keretében fog csatlakozni a Juventushoz, nem kétéves szerződéssel, amely egy évre vonatkozó opciót tartalmazna, bére pedig 3,5 millió euró lesz. Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy Thiago Motta érkezése…..
Thuglife! 2024.05.19 18:24:18
@Tony.: te minek fogsz szurkolni?
Annak hogy minél jobban szerepeljen a Juventus,vagy annak hogy tudjál itt keseregni tovább?
Thuglife! 2024.05.19 18:52:11
@Il Principino: mire gondolsz?
Hogy nem kellett volna megfogalmazni kritikát a volt edzővel szemben?
A feltétel nélküli szeretetet hagyjuk meg a családjának.
Thuglife! 2024.05.20 11:26:30
@Il Principino: igen utána már rájöttem hogy az ellene szurkolásra gondoltál.
Nem akarok vádaskodni de igen olvastam ilyet valakitől asszem az egyik utolsó perces gólunknál hogy itt nem érdemeltünk pontot jobb lett volna most ha kikap Allegri.
De az se vezetett volna a kirúgásához,erdményesség/eredménytelenség itt nem számított semmit.
Amit észrevettem (magamon is) az a közömbösség a pontvesztések után.az meg az utálatnál is rosszabb.az útálatból van visszaút.
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
Thuglife! 2024.05.17 18:38:09
@Pedro32: csodálom a türelmed.most annyira elkeseredettek hogy kiderült hogy rossz lóra tettek hogy abba állnak bele akibe tudnak,mert ők a tévedhetetlenek.ismerős ez a tulajdonság ugye?a szektavezetőjüktől tanulták
Sztem tartalékold az energiád értelmesebb párbeszédekre jövőre.itt nem nyerhetsz most.hadd fröcsögjenek egymásnak.
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Thuglife! 2024.05.17 09:06:33
@Attilio79: az hogy nálad itt kis hazánkban a renoméjukat rontják vagy az hogy egy keménykezű vezetőséget sugallnak kifelé ezek vannak mérlegen...szerinted?
Azért nem feledjük Ronaldo előtti időszámításban nem volt ennyi balhé,itt nem hallottál játékosokról a bulvárban stb.mist meg fel se tudnám sorolni mennyi balhé van.ha Allegrin akarnak keménykedni és elindulni egy úton felőlem mehet.
@venember83: elolvastam a napokban a régi kommenteket az érkezéséről kiváncsi voltam ki melyik oldalon állt.hát azokból az emberekből nagyon kevés áll ki mellette.mindhatjuk úgyis néhány ember aki képtelen beismerni a tévedését.
Thuglife! 2024.05.17 14:59:33
@Attilio79:" keménykezű vezetőséget sugallnak"...értelmezés megy?
1 éve miért rúgták volna ki?
Ott volt neki a pontlevonás alibinek. Egy csomó felhozott izgalmas fiatal és Pogba visszatérésének reménye.
Minden jogod megvan hogy utáld a vezetőséget.
Erre azt tudom mondani Allegri megy.a vezetőség marad.
Aki Allegri karrierjéért aggódik nyugodtan lehet menni vele.ahogy lehetett menni Ronaldoval dybalával stb.
Aki meg marad a klubbal az bízzon a mostani vezetőkben.épp eleget tanultak már más vezetők hibájából.nem mondták el neki hogy el lesz küldve és a sajtóval üzennek?
Basszus Allegri mit csinál évek óta mikor a vén szar haverjaival ajnároztatja magát?
Thuglife! 2024.05.17 18:11:54
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
Thuglife! 2024.05.15 15:37:56
@Rocky80: én meg a sokadik negatív.
Írtam az Allegri:ez a meccs a legfontosabb poszt alatt hogy te inkább ne tippelj mert sose jön be.hát köszi szépen hogy elolvastad :/
Amúgy meg az emberek azért negatívak mert jobban szeretnek pozitívan csalódni.
Thuglife! 2024.05.15 16:51:24
@Thuglife!: tizit
A Juventus vasárnap este a biztos kieső Salernitana csapatát fogadja Torinóban, s amennyiben végre sikerül újra nyernie, azzal biztosítja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. "Jó formában vagyunk, a legfontosabb, hogy próbáljuk elérni az első számú célunkat, s jól készüljünk a római…..
Thuglife! 2024.05.13 00:51:59
@Rocky80: légyszíves a kupadöntőre inkább ne tippelj!
A szezon végéhez közelítve a Juventus elérheti legfőbb célját, s egy győzelemmel bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyébe. Ehhez adott az ideális ellenfél, hiszen a már biztos kieső Salernitana együttese látogat a zebramezesek otthonába, így a három pont begyűjtése…..
Thuglife! 2024.05.12 21:25:31
@Rikoo: az hogy sok távozó lesz azt te állítod és a forrásaid.lehet hogy ők is csak a vágyálmaikat fogalmazzák meg.
Ami biztos hogy néhány játékosnak lejár a szwrződése.
Szintén a forrásaid mondják hogy nyáron leváltják az edzőt.hát nem erről cikkeznek minden nyáron( plusz a BL kiesés után)mióta újra kinevezték?
Ha a játékosok biztosra akarnak menni és más focit akarnak játszani jövőre akkor a kezükbe kell venni a sorsukat.teljesen megértem őket én mindig a játékosok pártján vagyok.ne gondold hogy ez újdonság vagy csak nálunk van ilyen.mit gondolsz a Bayern játékosok mit csinálnak miután kirúgják az edzőt akit bírnak és hoznak egy seggfejt?
Pont olaszban vannak rózsalovagok?
Thuglife! 2024.05.12 22:28:29
@Rikoo: igen de mondom ez nem ebben az évben derült ki.néhányaknál lassabban esett le .most már nem olyanokat kéne eladni akiben van potenciál hanem akik gyenge szezont zártak.
@delpi0823: hát igen hála a Fiorentinának.meg az atalantának.ez se rajtunk múlt.
A kupa mindig 50 /50. Olyan döntetlenspirálba kerültünk hogy lehet a kapusokon fog múlni a végén.
Thuglife! 2024.05.12 23:13:59
@Pedro32: most őt a napolival hozzák szóba.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint nyáron már el is hagyhatja a Juventust a januárban igazolt Tiago Djaló, a pletykák szerint a portugál futballistát a vezetőség szeretné bevonni Riccardo Calafiori átigazolásába, akit a Bologna 25 millió euróra értékel. Januári érkezése óta a komoly…..
Thuglife! 2024.05.11 18:27:01
@Rikoo: Mostanában labdaügyes védőket preferálnak a topklubok
Akkor most a Dortmund topklub vagy nem?
Thuglife! 2024.05.11 19:25:20
@Rikoo: igen nagy talány ez a Dortmund a játékuk a bundesligában idén kevés de csak elmentek a BL döntőig a lomha belső védőikkel.
Ha már kölcsönjátékosok és keretfeltöltés azt is érdemes megnézni hogy akiért itt könyörögtünk télen hogy adjuk kölcsön fejlődés,több játéklehetőség miatt pl iling és miretti kb semmit nem fejlődtek a félév alatt. Akiket meg mi egyszer kölcsönadunk fiatalt pl de winter Barrenechea Soule annak nincsen visszaút.
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Thuglife! 2024.05.09 13:45:28
@Leram7: tehát Tuchelt azért rúgták ki amiért az összes többi edzőt.
Egyébként a Chelseanek van vagy 100 felnőtt játékosa az hogy nem volt elég csatára hát nem tudom...de nem abban az évben volt hogy nem is igazolhatják?
Az meg hogy négy ilyen nagy klubnál megfordult nem biztos hogy a javára vált ha jól emlékszem csak a dortmundot hagyta ott önként.a psg-s Bayernes ámokfutását nem nevezném plusz tapasztalat pontoknak.azért több olyan cikket olvastam hogy kiutálták a játékosai.
@gomorra21: az is egy probléma ha nem akarna edző idejönni.
Nézzük meg a bayernt most mindenki visszamondja azt a forró kispadot.
De a másik probléma ha játékosok nem akarnának idejönni edző miatt és a játékosaink nem akarnak hosszabbítani az edző miatt.
Thuglife! 2024.05.09 15:32:20
@gomorra21: egyetértek főleg hogy hosszabb távon hozza össze ezt a keretet mert az se megoldás ha vízhordók közé igazolsz egy Di Mariát és tőle várod a csodát.ugyanígy besült volna Pogba is ha az egész csapat játéka és eredményessége tőle függ.
A mi receptünk a sztárcsinálás.vízhordókból is lehetnek olyanok akik kinövik magukat pl a rómánál christante.nem hiszem el hogy nálunk nem volt erre Allegrinek alapanyag.
Ott volt neki Anno Nocerino aki ha jól emlékszem 8 gólos szezont futott egyszer.
Egy hót vak csávó.egyszerűen max elvesztette a monyóját.
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
Thuglife! 2024.05.06 16:41:28
@Pavel1988:szóval Gatti nem hozza az ár-érték arányának megfelelő teljesítményt?
Akkor ő a fő ludas.na meg Fagioli és Pogba.
Thuglife! 2024.05.06 20:07:29
@Shyr Kahn: pont wrről írtam a dühöngőben pénteken mintha a tavalyi hajrá lenne ahol senki nem akar megelőzni senkit,mintha már le lennének osztva a szerepek.
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
Thuglife! 2024.05.05 21:41:39
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
Thuglife! 2024.04.29 15:49:15
@Pavel1988: "Mckennie, Kean, Rugani, Cambiaso, Bremer, Danilo és De Ligt is fejlődött Allegri kezei alatt"
Ezek közül egyik sem..
Pável! Azt hittem mióta elküldtek letetted a piát! :)
Meki az usában középen játszik ha nincs Adams,elég jól.
A szezon kezdeti lendület kicsit megtört látszott hogy jobb a fizikuma,amit a PL-ből hozott most már az az itteni stáb edzi...
Kean fiatalon berobbant a Juvéba és a válogatottba.olyan útravalót kapott Allegritől hogy azóta is csere...A LEGJOBB PÉLDA HOGY ALLEGRINÉL ROSSZ KEZEKBEN VANNAK A FIATALOK.
Rugani igazából a mai napig nem tudjuk mi az ő szintje.
Cambiaso fejlődött a keze alatt? Mihez képest? A korábbi klubjához?év elejéhez képest?
Ő az aki idejött és jó teljesítményt nyújt kezdettől,sok hibával.mit javított rajta a mester?év elejétől itt van,amit tud azt magával hozta és úgy tűnik az elég.
Bremert az év védőjeként vettük.Miben fejlődött mióta itt van?annyira sokat tanult még a vb csapatban se volt,utána meg hozza a ezt a hogy is hivják aki elment tőlünk a West hambe? Na azt a szintet.
Danilo mit fejlődött? Ez a legérhetetlenebb számomra.na jó Kean után. De Danilo az utóbbi 5 meccs legrosszabbja.szót se érdemel.
De ligt az ajaxos korszakához képest fejlődött?
Az durva lenne.
Csak néhány Bayern meccset néztem idén ahol továbbra is úgy játszik mint egy tajparaszt pintér Attila fénykorába.
Tudod ki fejlődött alatta?Soule! Ja várjunk...
Thuglife! 2024.04.29 15:51:54
@Thuglife!: *Ognonna.Bremer az új Ogbonna.
Massimiliano Allegrit a Milan elleni gól nélküli döntetlen után a DAZN mikrofonja előtt először is Dušan Vlahović cseréjéről kérdezték, mivel a szerb csatár elég dühösnek tűnt a pálya elhagyásakor. „Szokványos csere volt, Dušan Vlahović jól teljesített, de friss lábakra volt szükségem a pályán. A…..
Thuglife! 2024.04.27 22:40:56
@Gaben Smith: matematikailag igen.de ha hozzuk ezt a stabil meccsenkénti 1 pont átlagot és az Atalanta kikap rómában akkor jövöre jöhet akár a maccabi is.
A Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre. A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti…..
Thuglife! 2024.04.27 20:32:54
@danimester1: amúgy most miért vagy ennyire kiakadva?nem jött a Tippmix vagy mi?
Ha 96 óta szurkolsz a juvénak és nézel olasz focit mióta hajtják szét magukat az olaszok ha már elérték a céljukat?és még EB is lesz.@sleepy8: te meg remélem mész Allegrivel jövőre.
Thuglife! 2024.04.27 21:14:05
@danimester1: ok,ha elfogadsz egy tanácsot:egy fontos meccs van még.szerintem jobb így hozzáállni a meccsekhez.hál Isten nem fizettünk ezért.
Allegrit meg kár sajnálni mert elég szépen megfizetik.tudta mit vállalt mikor leült a padra,sőt várta hogy visszaülhessen.hát köszönjük szépen!
Thuglife! 2024.04.27 22:02:34
@venember83: se Paredes Emre can Bentancur Barrenechea Arthur Rovella.Fagioli most tanul be.öt már kapuralőni nem látjuk.
Felkészül jorginho.
A Juventus hét közben vereséget szenvedett a Lazio otthonában, de így is biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, s a zebramezesekre szombat este már egy rangadó vár a bajnokságban, a második helyezett AC Milan látogat Torinóba. "Azzal, hogy bejutottunk a döntőbe, részben elértük a kitűzött…..
Thuglife! 2024.04.27 14:27:44
@venember83: részcélok voltak még a fiatalok beépítése.döntse el mindenki hogy a nextgenből ki lett stabil kezdő.és úgy egyáltalán ki számít fiatalnak? Gondolom hogy jobban kijöjjön a statisztika,még a 23 évesek is fiatalnak számítanak.